samsung 5233w online video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral__53

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5233w online video izleme
arkdaşalar s5233w telefonlarda online sitelerden video izlemek için eklenti yüklenmiyor mu? yapabilen var mı?

--------------- Ekleme ---------------

yok mu bi kişi yapabilen

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
ben henüz bulamadım bu video olayını ama izleyenler varmış galiba..

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bolt browser ile izleyebilirsiniz başka yolu yok ancak yotube ama oda bildiğiniz gibi kapatıldı

.D.K.

Üye
ben rahat bı sekılde ızlıyorum hıc bı ek prog yuklemeden youtube dan tabı
dıgerlerını arastırıyorum

SAINT1

SAINT1

Üye
youtube ve milliyet gibi sitelerden video izleyebilirsin.birde getjar'da bir program vardı aslında bir link gibi birşey vuclip'di heralde onu indirip yüklersen seni yönlendirdiği bağlantıda da bir çok video var.
Bazı programların yönlendirdiği siteler sana youtube gibi sitelerin videolarını izleme olanağı sağlıyor.
Çok oldu bu programlarla uğraşalı o üzden vuclip'den başkasını hatırlamıyorum.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
vuclip i bilmiyorum ama indirip deneyeceğim

wifi yoksa telinizde bolt browserda high ayarda video izlemenizi tavsiye etmem 100 mb 3 saatte bitti nasıl olduysa :D

SAINT1

SAINT1

Üye
vuclip i bilmiyorum ama indirip deneyeceğim

wifi yoksa telinizde bolt browserda high ayarda video izlemenizi tavsiye etmem 100 mb 3 saatte bitti nasıl olduysa :D
Wi-fi olmayınca bu işlere girişilmez zaten anca msn falan işte.
star'ımın wi-fi'sine kurban.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
starımın firmlerine kurban :D

navti

navti

Üye
gt-s5233t min tv sine kurban :kop:

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye

Arkadaşlar öncelikle merhaba, ilk konum SAMSUNG GT-S5233W 'de merak edilen bir konuyu paylaşacağım...
Maxicep.com - SAMSUN GT-S5233W YouTube'den Video İzlemek SaykoH. Farkıyla... Bedava internetiniz varsa yada wifi ile interneti temin ediyorsanız youtube'den video izlemek çok kolay;
Yapmanız Gerekenler;
1.Menü>Ayarlar>Uygulama ayarı>Medya oynatıcı>VOD ayarı Diyoruz ardından yeni bir profil oluşturuyoruz.
İsim ayarla:OPERA
Taşıyıcı türüSAMSUN GT-S5233W YouTubeden Video İzlemek SaykoH. Farkıyla...aket veri
Erişim Adı:OPERA
Kimlik denetim türü:Normal
Kullanıcı kimliği:vodafone
Parola:123456
Protokol:HTTP
Ana sayfa URL'si:Facebook Mobile
Proxy adresi:0.0.0.0:80
Gördüğünüz gibi gayet basit.Arkadaşlar bir beğenmeyi bir teşekkür etmeyi çok görmeyin gercekten kimseden almadan yaptığım ayarlardır.Bu konuda çok mağdur olduğundan bu ayarları yayınlıyorum...
Daha farklı soruları olan arkadaslar;
Facebook:Hakan Sayko Şen'iekleyerek sorulanlarını bildirebilirler..
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

• Beğen
Tepkiler: gtos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt