aranıza yeni katıldım :) galaxy s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
aranıza yeni katıldım :) galaxy s
arkadaşlar merhaba. bir kaç gün önce galaxy s aldım. sürüm olarak 2.3.3 gingerbread xxjvk yüklü. ancak telefon şarjı dayanmıor. günde iki defa şarj etmek zorunda kalıyorum. arkadaşlar sizden isteğim bundan önceki sürümlerden hangisi şarj konusunda daha iyi. ayrıca sürüme ait root nasıl bulabilirim.
birde arkadaşlar marketimde bazı uygulamaları bulamıyorum bu rootla alakalı mı. lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

kol@j

kol@j

Üye
kardeş, şarj konusunda birşey diyemem de

hangi uygulamaya ihtiyacın olduğunu söyleseydin daha iyi olurdu...

Android Uygulama

xinsurer

xinsurer

Üye
Türkiye için çıkarılmış orijinal sürümü bulmak çok zor. Ben de 2.3'de sorun yaşadığım için cihazı servise gönderdim. 30 TL karşılığında 2.2 orijinal sürüm yüklenecek bugün. Bir daha upgrade etmek mi.. Allah korusun :)

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben urfadayım burada servis te yok yükleyelim. mecbur yine telefoncuya götüreceğiz. sizce en iyi room ve root hangisi. yardımcı olursanız sevinirim.

xinsurer

xinsurer

Üye
Ben cihazın orijinal romunu yüklettim harika oldu eski güzel haline döndü, bence fabrika çıkışı orijinal romu yüklet.

nexpow

nexpow

Üye
hoşgeldin aramıza androidde yeni isen alışman biraz zaman alır şarj için 1500mAh batarya kullanırsan sorun olcagını sanmam veya daha yüksek, versiyon olarak en iyisi 2,2 froya dır ram kullnımı azdır orjinal yüklemen daha iyi her ilde bu işin ustaları oolan telefoncular var onlara danışman daha iyi sanırsam 20 ile 30 arasında bişi alırlar her ilde vardır telefonculara sor versiyon atıyonuzmu diye

bide googleden böyle araştır

bu sitede işine yarayabilir

güncelleme olarak odin programını kullanabilirsin

xinsurer

xinsurer

Üye
Ben 30 TL karşılığında orijinal Türkiye 2.2 froyo romunu yüklettim, telefon ilk günkü gibi oldu, 2.3'ün stabil bir versiyonu çıkana kadar buna devam. Bir de güncelleme yapmadan önce mutlaka orijinal romun yedeğini almak gerekiyor her ihtimale karşı bunu öğrendim.. eee herşey tecrübeyle..

----------Eklendi @ 13:47:10 ---------- Yazıldı @ 13:44:55 ----------

bu sitede işine yarayabilir

güncelleme olarak odin programını kullanabilirsin

Samfirmware'nin romları Türkiye için uygun değil bence, hepsini denedim, hiçbirinden memnun kalmadım, stabil çalışmıyorlar ve tam dil desteği sağlamıyorlar.

nexpow

nexpow

Üye
sen diyosan dogrudur ozaman bir telefoncuya falan gitsin sen orjinal yüklemissin onun bilgilerini göremiyomusun internette indirip yapsın

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
Ben 30 TL karşılığında orijinal Türkiye 2.2 froyo romunu yüklettim, telefon ilk günkü gibi oldu, 2.3'ün stabil bir versiyonu çıkana kadar buna devam. Bir de güncelleme yapmadan önce mutlaka orijinal romun yedeğini almak gerekiyor her ihtimale karşı bunu öğrendim.. eee herşey tecrübeyle..

----------Eklendi @ 13:47:10 ---------- Yazıldı @ 13:44:55 ----------

Samfirmware'nin romları Türkiye için uygun değil bence, hepsini denedim, hiçbirinden memnun kalmadım, stabil çalışmıyorlar ve tam dil desteği sağlamıyorlar.
sizin tam olarak sürüm ne hocam? rom root ??

xinsurer

xinsurer

Üye
Yalnız bendeki Galaxy Gio, Galaxy S değil.. Sürüm de orijinal fabrika çıkışı olan 2.2 FROYO XXKBA. Daha sonra Kies üzerinden XXKC3 çıkmıştı. Ben XXKBA'da kalmayı düşünüyorum şimdilik. Cihazı hiç root etmedim, şimdilik etmeyi de düşünmüyorum.

nexpow

nexpow

Üye
sordummu adama root garantiyi bozuyomumuş? :):aha::d:

xinsurer

xinsurer

Üye
Gittiğim yetkili servis değildi dostum, böyle birşey için yetkili servise kayıt açtırıp garantiyi sakatlamak istemedim :)

----------Eklendi @ 16:26:27 ---------- Yazıldı @ 16:23:57 ----------

İstanbul Sirkeci'de REM GSM, hemen herkes bilir. Servisi gayet kaliteli, yıllardır kullanırım.

mir70tr

Üye
arkadaslar telefoncu ya niye gidip para veriyorsunuz anlamıyorum internette arama yaparsanız herşey mevcut llada param cok ugrasamıyacagım diyorsanız oda sizin bildiginizdir
sadece dikkat ve zaman

izo37

izo37

Üye
mustapha niye aramıza girdin :D araya girme kardeş :P hoşgeldin

Not:ayna nerdesin ayna :D aramıza giriyolar dayı.

xinsurer

xinsurer

Üye
arkadaslar telefoncu ya niye gidip para veriyorsunuz anlamıyorum internette arama yaparsanız herşey mevcut llada param cok ugrasamıyacagım diyorsanız oda sizin bildiginizdir
sadece dikkat ve zaman

3 gündür gece gündüz arıyorum arkadaşım, sakın bana samfirmware deme, ordaki romların hepsi sorunlu.. hepsini tek tek denedim.. ülkemiz için orijinal Gio froyo romu yok internette, yerli yabancı tüm sitelere baktım.. sen bulursan sevabına paylaş da yedeğimiz olsun..

nexpow

nexpow

Üye
sadece dikkat ve zaman

biz sana diyoruzmu neden çin malı telefon kullanmıyosun diye niçin kvk telefon kullanıyosun çin malı daha ucuz demi :))))

• Beğen
Tepkiler: xinsurer

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
mustapha niye aramıza girdin :D araya girme kardeş :P hoşgeldin

Not:ayna nerdesin ayna :D aramıza giriyolar dayı.

android ile aranıza girdim :D
android çok başkaymış uzay gibi. ben daha dünyasındayım..

technoshark

technoshark

Üye
Şarjları konusunda sıkıntı yaşadıklarını düşünüyorum samsung kullanıcılar.. günde 2 defa şarj etmek ne demek ya .... o kadarda olmaz derim ben buna açıkcası :S

technoblue

technoblue

Üye
bence de günde 2 defa şarj ediliyorsa vardır bi sıkıntı. normal değil çünkü. yeni nesil telefonlarda şarj sorunu var uygulamalar işletim sistemi vs. çok şarj yer evet ama bu cidden fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt