Max. RAM DEĞERLERİNİZ

Sponsorlu Bağlantılar

_reflex_

_reflex_

Üye

_reflex_

_reflex_

Üye
Konuyu kirletiyoruz gibime geliyor ama kutsal bi amaç için demi gardaşım :ehe Meemmeet vir şu cfw yi artıhın :d:

verene kadar ısrara devam :) memet gardaş bak enişteniz olacam hadi yap bi, kıyak :)

_reflex_

_reflex_

Üye
Memmet in ziyaretçi sayfasına gidelm :d:
ne gerek var kardeşim. bak ısrar ettik. o kadar da üstüne düşmeyelim. adam forumu terkeder gider :)
ben şu sınavdan sonra bi el atarım. :) usb ile versiyon downgrate yapacagım :) 5300 da basarılı oldum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
128 mb telefonun içinde 50 mb nasıl olabilir? Bu win7 de değilki diyesiniz programların hızlı açılması için önbellek için ayırıyor :bigstar:

_reflex_

_reflex_

Üye
128 mb telefonun içinde 50 mb nasıl olabilir? Bu win7 de değilki diyesiniz programların hızlı açılması için önbellek için ayırıyor :bigstar:

aynen de öyle kardeşim :) önbellek ayırıyor sonrasını sana bıraqkıyor.

The-Hacker

The-Hacker

Üye
kendi firmware ımda otomatik açılan rehber mesaj zımbırtılarını devre dışı bıraktım açılışta 61mb ortalamada 51mb :D

mardok

mardok

Üye
en yüksek ram 5230 telefonuna ait 5800 5230 kadar performansı olan bi telefon değil(zaten 5800'ı geçtiği tek ama büyük bi özellik :D)fakat mehmetcan performans artırmış batarya çabuk biter ben batarya modu uyguladım halde en yüksek 72 gördüm istesem son miktar 77 mb o da 5230da yabancı bi sitede gördüm bendeki buyrun

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
en yüksek ram 5230 telefonuna ait fakat mehmetcan performans artırmış batarya çabuk biter ben batarya modu uyguladım ama en yüksek 72 gördüm istesem son miktar 77 mb o da 5230da yabanı bi sitede gördüm bendeki buyrun

batarya 2-3 gün gidiyor ama tabi telefonu hiç yormuyorum sebebi yazılımdan 55 mb dosya silinmesidir böylece batarya sadece 58 mb için görev yapacak yani 100 mb rofs ile 58 mb rofsun performansı elbetteki aynı olmaz ama 45 FPS ekran yenileme hızı çok hoşuma gitti o kadar hızlı çalışıyorki inanılmaz ayrıca 5230 da yapsam 80 mb yide aşar

mardok

mardok

Üye
45 fps bayağı batarya götürür ama dener geçerim seni :D de telefona flash atacağım zaman yapacağım bakayım nası oluyor flash atmaktan telefonun anası ağladı :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
45 fps bayağı batarya götürür ama dener geçerim seni :D de telefona flash atacağım zaman yapacağım bakayım nası oluyor flash atmaktan telefonun anası ağladı :D

evet 5230 la beni rahat geçersin ben onun 80 mb ramide geçerim ama ram miktarını açılışta değil normal kullanımda göreceksin zaten demiştim 58 mb rofs boyutu 55 mb boş alan sistem canavar gibi çalışır çünkü bir sürü bileşen kaldırılmış yani 5230 la geçersin beni çünkü flash 3g wifi dosyalarıda ram görütüyor

Ali Emre Çirik

Üye
Benim 61di Trailblazer ile şimdi archie yükledim 50 oldu :(

mardok

mardok

Üye
şu an yaptığım fw de en az 65 (h) en fazla 73 :( gördüm ama sınırları zorlayacağım :bigstar:

yusuf456

Üye
85 mb boş ram var benim telde
5320 v5.16

SilentOne

SilentOne

Üye
85 mi çüşş oha

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
geneluye

geneluye

Üye
xD paylaşamaz ki çünkü öyle bir şey yok bu kadar insan mal mı 5800 kullanan bir sürü kişi var sırf bu mu zeki bu kadar RAM kazanıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt