_reflex_
Üye
Şincik gardaşım Seğin bu yaptığna Ayıp diller bizim oralarda . Yeav Yaptığın cfw yi bizinen baylaşmamah da neyin nesi![]()

hadi dize gelecek az daha gayret himmet aaabeyy 
Şincik gardaşım Seğin bu yaptığna Ayıp diller bizim oralarda . Yeav Yaptığın cfw yi bizinen baylaşmamah da neyin nesi![]()

Konuyu kirletiyoruz gibime geliyor ama kutsal bi amaç için demi gardaşım
![]()
Meemmeet vir şu cfw yi artıhın 
Konuyu kirletiyoruz gibime geliyor ama kutsal bi amaç için demi gardaşımMeemmeet vir şu cfw yi artıhın
![]()
memet gardaş bak enişteniz olacam hadi yap bi, kıyak 
Memmet in ziyaretçi sayfasına gidelm
verene kadar ısrara devammemet gardaş bak enişteniz olacam hadi yap bi, kıyak
![]()

ne gerek var kardeşim. bak ısrar ettik. o kadar da üstüne düşmeyelim. adam forumu terkeder giderMemmet in ziyaretçi sayfasına gidelm![]()
usb ile versiyon downgrate yapacagım
5300 da basarılı oldum128 mb telefonun içinde 50 mb nasıl olabilir? Bu win7 de değilki diyesiniz programların hızlı açılması için önbellek için ayırıyor![]()
önbellek ayırıyor sonrasını sana bıraqkıyor.kendi firmware ımda otomatik açılan rehber mesaj zımbırtılarını devre dışı bıraktım açılışta 61mb ortalamada 51mb![]()
Israr edelim sürekli belki yumuşar![]()
)fakat mehmetcan performans artırmış batarya çabuk biter ben batarya modu uyguladım halde en yüksek 72 gördüm istesem son miktar 77 mb o da 5230da yabancı bi sitede gördüm bendeki buyrunen yüksek ram 5230 telefonuna ait fakat mehmetcan performans artırmış batarya çabuk biter ben batarya modu uyguladım ama en yüksek 72 gördüm istesem son miktar 77 mb o da 5230da yabanı bi sitede gördüm bendeki buyrun
45 fps bayağı batarya götürür ama dener geçerim senide telefona flash atacağım zaman yapacağım bakayım nası oluyor flash atmaktan telefonun anası ağladı
![]()