Nokia C5-03 mü Samsung Galaxy Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 mü Samsung Galaxy Mini mi?
iki telefon arasında kaldım sizce hangisini alayım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sorman hata tabiki galaxy mini samsung da kapasitif dokunmatik c5 03 resistif dokunmatik samsung android c5 03 symbian devam ikisininde 600 mhz hızı var ama samsung galaxyi mini başka

emretrg

Üye
sorduğum soruyu burda görmek şaşırttı biraz beni :) neyse olsun artık almış bulundum zaten 150 liraasını hediye çekinden aldım bütçeme en uygun o vardı fena değil 5mp kamera ücretsiz navigasyon falan var ama işletim sistemi olarak andorid 2.2 daha iyi tabi en azından fikir vermiş oldum :)

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımda nokia c5-03 vardı sensörlü araba yarışı flan vardı çok beğendim samsung galaxy miniyede öyle uygulama ve oyunlar yüklenebilirmi

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
arkadaşımda nokia c5-03 vardı sensörlü araba yarışı flan vardı çok beğendim samsung galaxy miniyede öyle uygulama ve oyunlar yüklenebilirmi

Hemde kralı yüklenir :evet:
Boşunamı bas bas bağırıyorlar android diye :D

Starsley

Galaxy mini...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galaxy mını c5-03 ü ezer geçer bir tek eksileri bunlar kameranın orta seviye ve flashı olmayışı ve görünüşü ama galaxy mını alırsan rahatına bakarsın:oke::pro:

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S7230E Wave 723 diya bi telefon buldum özellikleri flan galaxy miniye benzio kamerası 5 mega pixel flaşıda var sizce bu nasıl

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ama o badalı mını ise androidli:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
mini de netten video izleniomu

61semih

61semih

Üye
izlenir

hoss

hoss

Üye
bu iki model arasında g.mini :oke:

belafon

Üye
arkadaşlar ben de aynı durumdan muzdaripim; benim sıkıntım da, bu iki telefondan hangisine ücretsiz sesli navigasyon yüklenebiliyor? bu soru için samsungu dahi aradım, lafı geveledi. bana internete bağlanarak faturama ücret yansıtmayacak ücretsiz sesli navigasyonu olan ya da yüklenebilen 400 ile 500 arası telefon lazım. bu ikisinden hangisini bana tavsiye edebilir misiniz? ben internette sürekli dolaşak birisi deilim, wifi ve navigasyonu olsun yeter, sadece navigasyon için de internet paketi alınmaz şimdi:) lütfen yardımcı olun, şimden teşekkürler..

----------Eklendi @ 03:46:38 ---------- Yazıldı @ 03:42:57 ----------

bir iki cümlede anlam hatası olmuş, af buyurun artık :D (400-500TL diicektim tl yi unutmuşum; edersiniz demek yerine edebilir misiniz olmuş) :D

----------Eklendi @ 03:52:32 ---------- Yazıldı @ 03:46:38 ----------

hay allah ya; "dolaşan" yerine de "dolaşak" olmuş; tam açmayı düşündüğüm başlığı görünce nasıl da heyecanlanmışım :vur

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Galaxy Mini

technoblue

technoblue

Üye
bence birinden biri tercih edilecekse symbian işletim sistemli almak yerine android işletim sistemliyi almak daha mantıklı.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi al işte mını yı bak dalgana:ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

hakanharun06

Üye
Nedir bu samsung android sevdası daha 1 yıl öncesine kadar samsung cep telefonu deyince millet kaçardı android işin içine girince işin rengi değişti, Kardeş sen nokıa dan şaşma derim samsung eninde sonunda çökecek Nokıa sarsılıyo ama yıkılmıyo symbian 1980 den beri taşınabilir cihazlardaki işletim sistemidir bazen yavaşlar donar ama yıkılmaz. Özelliklede navigasyon için alıyorsan C5-03 en uygun fiyatlı en iyi tercih.