Tarihi Karar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tarihi Karar

Kimse bu kadarını beklemiyordu Apple'ın Samsung'a açtığı davada sürpriz gelişme yaşandı.

Hakimin kararına göre apple Samsung'un çıkmak üzere olan cep telefonlarını önceden görme hakkına sahip oldu.

Techradar'ın haberine göre Apple'ın Samsung'a karşı açtığı dava sürerken hakim Lucy Koh, Apple'ın Samsung'un çıkmak üzere olan telefonlarına ve tabletlerine erişim sağlaması gerektiğini söyledi.

Apple, Samsung'un en son ürünlerinin kasten iphone ve ipad 'e benzetildiğini, uygulama simgelerinin de fazlasıyla benzer olduğunu iddia etmişti. Samsung'un Apple'a 'göstereceği' ürün örnekleri arasında Samsung Galaxy S2, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 10.1, Infuse 4G, 4G LTE yer alıyor. Hakim Koh, bu eylemin Apple'ın telif hakkı ihlali iddialarıyla ilgili bir görüş ortaya çıkarmadığının da altını önemle çiziyor.
Koh'un Apple'ın tüm Samsung yöneticilerinin görevden alınması isteğini reddettiği biliniyor.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
samsung ve her zamanki hirsizliklari

• Beğen
Tepkiler: OMG LOL!
komando04

komando04

Üye
nokia bir başka abi

• Beğen
Tepkiler: OMG LOL!
tutas_tee

tutas_tee

Üye
Amerıkan yanlısı karar bence rekabetı oldurmeye yonelık baska bırsey degıl...

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
emreilhans

emreilhans

Üye
@tutas_tee arkadaşıma katılıyorum . ama samsung dada yok değil HTC gibi özgün tasarımlar yapsana arkadaş :D i9000 ie 3GS in 3.1.3 versionlu menüsü aynı ! tipde benziyo !

PuGatorY

PuGatorY

Üye
bence no iphone no samsung bence yes HTC:ehe

Masha

Masha

Üye
Iphone da Samsung ta bir işe yaramaz ;)

caglet

caglet

Üye
Apple'De iyice abarttı... tüm yetkililierin görevden alınmasını ne curretle ıstersın olm :D:D

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
teknosada samsungun bir tabletinin demosu vardı biraz kullandım klavyesi iphoneyle aynı

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
nokia bir başka abi

Daha bir kaç yıl öncesine kadar telefonları beş para etmeyen işletim sistemi nedir bilmeyen samsung firması bile öyle telefonlar çıkardı ki android os ta en baba telefon markası oldu kendine ait bada işletim sistemini çıkardı tamam haklısınız yazılım olarak vs.. vs.. çalıntı özenti ama adamlar yaptılar ve bunca yıllık nokia firması naptı son yıllarda anca yerinde saydı amiral olarak bahsedilen n8 de bile bir grup kullanıcı gpu avunmasıyla öve öve bitiremesede bir çoğu pişman oldum diye neler neler yazdı adam akıllı bir yazılım desteği yok yok anna yok belle şöyle harikalar yaratacak dendi tele yüklediğinizde yine kasılmalar oluyor ve symbian3 platformu bile öyle aman aman bi çıkış yapamadı şimdide daha çıkmayan bir n9 telefonu ve meego ile yine şehir efsanelerine başlandı yok donanım herşey değilmiş BUNU BİLİYORUZ ZATEN SADECE DONANIMLA İŞ BİTSEYDİ IPHONE EFSANE OLMAZDI ama ısrarla avukatlığı yapılan nokia firması madem bu kadar iyide yahu kardeşim telefonun yapabileceklerinin yanına daha canlı ve çözünürlüğü yüksek ekran daha iyi bir işlemci koysun daha yüksek bir ram sunulsun çok mu zorr o zaman daha çok uçursun yazılım teli ve daha canlı bir ekranı olsun olmaz mı

• Beğen
Tepkiler: brk38, erem.qns ve SeKo_75
tutas_tee

tutas_tee

Üye
nokia fos yerleri yaliyor bitti resmen... apple bir konuda hakli ama samsungta hakli neyse heerkes kendine ozgu model yaratsin en iyisi o anlasilan... ben apple 5 ve samsung s3 kapismasini merak ediyorum...

erem.qns

erem.qns

Üye
IOS,BADA OS ve Android Os'un klavyelerini karsılastırın bakalım ?
Hepsi hmen hemen aynı.
Su rekabet ortamında Nokia'nın sözü bile geçemz. N8 tamamen altsegment kullanıcılar için.
Suan Samsung Wave ile Iphone 4 kıyaslangıdında Samsung Wave'nin birçok özelliği ön planda.
Kaldıki Galaxy S ile Iphone 4ü kıyaslamaya hiç gerek yok.
Millet takmıs bi gözlük Sadece ıphone görülüo. Açın gözlerinizi Apple'a varana kadar ne markalar var. HTC,Samsung,LG vs vs.
Bilp bilmeden de atıp tutmayın. android,bada,İos kullanmıs birisiyim. Suan da Wave ve ıpod 4. nesil kullanıyorum.
ve kimseninde avukatlıgını yapmıyorum bunuda bilin :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Bunlara gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt