System X
Üye
niye 80 yaşındamısın?Bakalım bizim ömrümüz yeticekmi ona![]()
niye 80 yaşındamısın?Bakalım bizim ömrümüz yeticekmi ona![]()
Adamların Türkiyeden bile zengin olduğunu düşünürsek Apple batacağını söylemek(30-40 yıl içinde) ahmaklık olur gibi geldi...niye 80 yaşındamısın?
hazıra dağlar dayanmaz evet zengin olabilirler ama kaynakları sadece mobil cihazlar.bi tökezlesinler bakalım belini doğrultabiliyorlarmı...tabi bu batış sürecinde çırpınacaklar böylece daha çabuk batacaklar...Adamların Türkiyeden bile zengin olduğunu düşünürsek Apple batacağını söylemek(30-40 yıl içinde) ahmaklık olur gibi geldi...

Apple sadece iPhone olarak bilen bir nesil yazık... Elbetteki düşüş yaşayacaktır örnek olarak Nokia yı verebiliriz fakat sonu onun gibi olmayacaktır.hazıra dağlar dayanmaz evet zengin olabilirler ama kaynakları sadece mobil cihazlar.bi tökezlesinler bakalım belini doğrultabiliyorlarmı...tabi bu batış sürecinde çırpınacaklar böylece daha çabuk batacaklar...
en iyi ihtimalle batmasalar bile bugünü mumla arayacakları kesin![]()
temel olarak mobil cihazlardan kazanıyor dedim.sadece iphone gibi bir şey söylemedim.Apple sadece iPhone olarak bilen bir nesil yazık... Elbetteki düşüş yaşayacaktır örnek olarak Nokia yı verebiliriz fakat sonu onun gibi olmayacaktır.
kaynakları sadece mobil cihazlar... herneyse kişisel görüş zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecektir uzatmanın alemi yok.temel olarak mobil cihazlardan kazanıyor dedim.sadece iphone gibi bir şey söylemedim.
düşüş yaşayacaklar ve bu düşüş gerçekten bir düşüş olacak.

zaman bence bunu göstermeyecek resmen gözümüze sokacakkaynakları sadece mobil cihazlar... herneyse kişisel görüş zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecektir uzatmanın alemi yok.![]()

Söz konusu kilit ekranı değil..Ama şöyle birsey var, Sony icsde resmen Apple'ın kilit ekranını kullanıyor ama ona laf yok Samsung'un kilit ekranıyla Apple'ın alakası yok. Samsung Apple için büyük tehlike. Bu yüzden kizisiyor biyerleri.
kasası dandik stabil değil bilmem ne ama tehlike mi tehlike sonuçtaAma şöyle birsey var, Sony icsde resmen Apple'ın kilit ekranını kullanıyor ama ona laf yok Samsung'un kilit ekranıyla Apple'ın alakası yok. Samsung Apple için büyük tehlike. Bu yüzden kizisiyor biyerleri.
haa okeyDostum önce bi konuyu oku benim yorumum konuya![]()