Fatih Terim bastırdı! Galatasaray aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim bastırdı! Galatasaray aldı
Ve son dönemde Türk futbolunun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Batuhan Karadeniz G.Saray'da...

Les Ottomans'da adı telaffuz edilen genç santrfor için Aysal "Disiplinsiz", Terim "Adam ederim" dedi. Düğmeye basıldı, 5 senelik anlaşma sağlandı. Her şey Les Ottomans Otel'deki Aysal-Terim zirvesinde başladı. İlk kez adı telaffuz edilen genç oyuncu konusundaki çekincelerini "Disiplinsiz" diye özetleyen başkan Ünal Aysal'a teknik direktör Fatih Terim'in yanıtı net ve ikna edici oldu...

Onu sadece ben adam ederim. Kazım'dan olduğu gibi ondan da maksimim verimi alacağım.
ESKİŞEHİR DE BU TRANSFERE SEVİNDİ
Takvimler 10 Ekim 2008'i gösterdiğinde Milli Takımımız'ın Bosna'yı 2-1 yendiği maçta ilk kez ay-yıldızlı formayı giydirdiği Batuhan'a bir kez daha kefil olan Terim, transfer için tam yetki aldı.
Hemen temasa geçilen Batuhan, ertesi gün Eskişehir yönetimine ayrılmak istediğini söyledi.

Sezonu 7 golle tamamlayan 1.4 trilyon maliyetli oyuncudan para kazanarak kurtulma şansı doğan Eskişehir de onay verdi ve Batuhan'ın rengi önümüzdeki 5 sezon için sarı-kırmızı oldu.

Atakan

Atakan

Üye
Doğru olduğunu varsayarak konuşuyorum;
Takımdan ciddi anlamda soğurum. Maçları izlemek bile istemem. Çok antipatik, şımarık ve 100 kilo çekiyor kendisi. İstemiyorummmmm !

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Doğru olduğunu varsayarak konuşuyorum;
Takımdan ciddi anlamda soğurum. Maçları izlemek bile istemem. Çok antipatik, şımarık ve 100 kilo çekiyor kendisi. İstemiyorummmmm !
tamam fatih terime ilet istemiyoruz de :box

Atakan

Atakan

Üye
Vallahi ben geyik yapmıyorum. Bakış açım değişir Fatih Hoca'ya karşı. Batuhan gibi karakter yoksunu bir adamı sarı-kırmızılar içinde görmek istemiyorum. Yakışmaz çünkü o renkler Batuhan'a.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi ben geyik yapmıyorum. Bakış açım değişir Fatih Hoca'ya karşı. Batuhan gibi karakter yoksunu bir adamı sarı-kırmızılar içinde görmek istemiyorum. Yakışmaz çünkü o renkler Batuhan'a.

imparator adam ederim demiş aldırdıysa bi bildigi vardır

ALPARS™

ALPARS™

Üye
İmparator onu düzene sokar.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...