SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

keeper11

Üye
usta haklısın ama bulamıyorum ve buldugumu görüm indiriyoruım olmuyor lütfen link verirmisiniz oyun ve video izleypi indirmek istiyorum yardım .((

----------Eklendi @ 00:42:56 ---------- Yazıldı @ 00:35:53 ----------

lütfen yardım edin arkadaslar ne oyun indirebiliyorm ne film felan izleyebiliyorum internetten giriyorum indirmyiro yetersiz bellek diyor indirince yarıda durduruldu dıyor .s.s

LTWYL

Üye
bu telefondan 2 gün önce aldım am bin pişman oldum joistik tuşu dokunmatik ve bir anda sapıtıyor kendi kendine menülerde yada rehberde bir aşagı bir yukarıya gidip geliyor başka bri arkadaşımda almıştı ondada aynı şeyler oluyormuş birini aramaya kalksam başkasını arıyor şimdide wifi sapıttı internete girmek istedigimde DNS başrısız diyor ne yaptımsa aynı hatayı veriyor dün hiç bir sorun yoktu telefonu restlememe ragmen degişen bir şey yok hiç kimseye tavsiye etmem 340 tl ye aldım isteyen olursa 250 tlye verecegim sinirlerim bozuldu belki yazılım hatasıdır ama ugraşamayacgım

Arkadaşlar bende s3353 yeni aldım fakat kendi kendine hareket ediyor saga sola gidiyor tuşlar kilitliyken bile tuşa basılmış gibi uyarı veriyor yeni çıkarttım kutusundan ve direk böyle bi sorunla karşılaştım :( Dokunmatik bölgenin hassasiyetinide düşürdüm ama boş dururken veya telefon açılır açılmaz çok hızlı şekilde nesnelere gidiyor rehbere girince aşşagı yukarı kaydırıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :megafon:

Şimdi arkadaşlar 18. sayfaya kadar bütün mesajları okudum ama bi sonuç elde edemedim böyle sorunu olan ve çözüme ulaşa bilen varsa ardımcı olabilirmi lütfen, çogu konuda paylaşım yapılmış sorunlarla ilgili ama bu soruna deyinilmemiş cevap bekliyorum :hmmm

Yigit315

Yigit315

Üye
Şimdi arkadaşlar 18. sayfaya kadar bütün mesajları okudum ama bi sonuç elde edemedim böyle sorunu olan ve çözüme ulaşa bilen varsa ardımcı olabilirmi lütfen, çogu konuda paylaşım yapılmış sorunlarla ilgili ama bu soruna deyinilmemiş cevap bekliyorum :hmmm

Yav arkadaşların anlattıklarına göre bu sürüm hatasina benziyor.Servise göndermeyi deneseniz bi?

life3407

Üye
Yav arkadaşların anlattıklarına göre bu sürüm hatasina benziyor.Servise göndermeyi deneseniz bi?

Geçtiğimiz pazartesi bu şikayetten dolayı servise bıraktım. Telefon haftasını bile doldurmadığı için değişim istedim. 3 gün içerisinde ararız denmişti ne arayan var ne soran bunların arayacağı yok yarın kendim arayacağım bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. Samsung markasına hep şüphe ile bakmışımdır bu üstüne tuz biber oldu birdaha yakınından dahi geçmem. El kadar telefon'da servisleri böyleyse diğerlerini siz düşünün artık.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik ile diyeceğim tek şey bendede çok oluyodu üstünde bant varmş onu kavlattm birde bi bezle bastrark azckça ileri qeri uzun bi süre yaptm şimdi ayyda yılda 1 oluyo:bigstar:

----------Eklendi @ 11:12:05 ---------- Yazıldı @ 11:11:04 ----------

Konuya yardımcı olan soru soran çözüm üreten beqenen beqenmeyen herkese çok teşekkür ederim devam ediyoruz hayyydi eller:bigstar::bigstar:

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
bi önceki sayfada açıkladığım sorunla karşılaşan varmı? yazı karakterlerinin garipliği konusunda.. (fotoğrafını koymuştum hatta)

not: "Hata d43 java.io.IOException" sorunu ile ilgili bişe öğrendim.. denedim şimdilik denk gelmedi o msj öneri şu;

"Büyük ihtimalle telefonun belleği yetersiz kaldığı için bu hatayı veriyor. Resimleri tam kalite ile yüklüyorsanız kalitesini düşürmeyi deneyin.."

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
bi önceki sayfada açıkladığım sorunla karşılaşan varmı? yazı karakterlerinin garipliği konusunda.. (fotoğrafını koymuştum hatta)

not: "Hata d43 java.io.IOException" sorunu ile ilgili bişe öğrendim.. denedim şimdilik denk gelmedi o msj öneri şu;

"Büyük ihtimalle telefonun belleği yetersiz kaldığı için bu hatayı veriyor. Resimleri tam kalite ile yüklüyorsanız kalitesini düşürmeyi deneyin.."
Bnde bu cevabı vermştm g.kalitesini düşürün diye:bigstar::bigstar:

----------Eklendi @ 12:47:02 ---------- Yazıldı @ 12:45:30 ----------

ya ben size yardm ediyorumda bana yardm eden yok ya:angry::angry::angry:

----------Eklendi @ 12:47:29 ---------- Yazıldı @ 12:47:02 ----------

telefon ile çekilmiş foto ve video koyarmsnz

----------Eklendi @ 12:47:55 ---------- Yazıldı @ 12:47:29 ----------

furkan861

Üye
KARDEŞ BU TELEFONLARDA STORE VARMI (ovi fln) yoksa yükleyebilirmiyiz,Çalışırmı?

----------Eklendi @ 15:13:59 ---------- Yazıldı @ 14:56:30 ----------

Telefon iyi mi kötü mü bi karar verin ona gçre alcam :sopa:

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
Bnde bu cevabı vermştm g.kalitesini düşürün diye:bigstar::bigstar:

----------Eklendi @ 12:47:02 ---------- Yazıldı @ 12:45:30 ----------

ya ben size yardm ediyorumda bana yardm eden yok ya:angry::angry::angry:

----------Eklendi @ 12:47:29 ---------- Yazıldı @ 12:47:02 ----------

----------Eklendi @ 12:47:55 ---------- Yazıldı @ 12:47:29 ----------

peeh ben görmedim yazdığını ya, görsem 345943543578934 farklı sitede ararmıydım :)

neyse en kısa zamanda foto yüklerim.. video yüklesemek de olur sanırım iğrenç çünkü :D

----------Eklendi @ 15:27:31 ---------- Yazıldı @ 15:26:16 ----------

KARDEŞ BU TELEFONLARDA STORE VARMI (ovi fln) yoksa yükleyebilirmiyiz,Çalışırmı?

----------Eklendi @ 15:13:59 ---------- Yazıldı @ 14:56:30 ----------

Telefon iyi mi kötü mü bi karar verin ona gçre alcam :sopa:

ne için alıcağına bağlı.. çok bişey beklemiceksen, trcellin kampanyasından 120TL ye alıcaksan al :) gerçi diğer seçenek olan T10 da güzel, babamda da ondan var.. seçim senin :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
peeh ben görmedim yazdığını ya, görsem 345943543578934 farklı sitede ararmıydım :)

neyse en kısa zamanda foto yüklerim.. video yüklesemek de olur sanırım iğrenç çünkü :D

----------Eklendi @ 15:27:31 ---------- Yazıldı @ 15:26:16 ----------

ne için alıcağına bağlı.. çok bişey beklemiceksen, trcellin kampanyasından 120TL ye alıcaksan al :) gerçi diğer seçenek olan T10 da güzel, babamda da ondan var.. seçim senin :)

Dostum benden çalmşlardr onlar nerde o zeka onlarda buraası maxicep.com...bilen bilir (h)(h)

Bence çok güzel telefon yalnz alrsan tavsiye sana bataryayı 14 saat şarj et hi,ç oynama açmada :D

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
Dostum benden çalmşlardr onlar nerde o zeka onlarda buraası maxicep.com...bilen bilir (h)(h)

Bence çok güzel telefon yalnz alrsan tavsiye sana bataryayı 14 saat şarj et hi,ç oynama açmada :D

ben aldığımda telin şarjı çıkmıştı, benim tavsiyem; telefonu ilk aldığında olan şarjı bitir.. batarya zayıf uyarısı gelene kadar.. sonra tak şarja :) hatta şöyle bi durum var benim telefon 14 saatten fazla durdu şarjda, daha şarjı dolmamıştı çünkü :) ilk şarj uzun sürdü bayaa

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

ladybirdss

Üye
arkadaşlar samsung s 3353 telefon bende aldım.benim tarifemde resimli facebook ücretsiz. telefonun kendi facebook sayfasından giriş yaparsam ücretlendiriliyomuşum.nerden giriş yapabilirim bilen varsa yardım edebilir misiniz

Yigit315

Yigit315

Üye
arkadaşlar samsung s 3353 telefon bende aldım.benim tarifemde resimli facebook ücretsiz. telefonun kendi facebook sayfasından giriş yaparsam ücretlendiriliyomuşum.nerden giriş yapabilirim bilen varsa yardım edebilir misiniz

E sende uygulama olan faceden değilde, normal internetten gir.Veya java tabanlı web browser kullan.:oke:Dediğin tarife Vodafone Cep Avantaj Genç mi?Eğer buysa bende onu kullanıyorum.Telefonum s5620 monte.Telefonun kendi Face uygulamasından girince ücret yazmiyor.Ama sende farklı olabilir onu tam bilmiyorum.Önerim Opera mini 6 ve ya Bolt.Forumda ufak bir arama ile ulaşabilirsin.:oke::oke::oke:İnş. düzelir bi dene bakalım.Sonucunuda yaz takipdeyim:bye2:

raptorxxl

Üye
ya bir yerden gördüm facebookta sohbet yapabiliyoruz hani şu sağ altta varya sohbet bölümü onn aynısı varmı gerçektende

keeper11

Üye
ya beyler ben teli ilk aldıgımda sarja 2 saat koydum ve 1 gun zar zor yetiyor sarjı ne yapmalıyım ??

ero21

Üye
ewet gerçekten var bolt browser programı ile yapabiliorsun ben çok sohbet ettm ordan :)
ya bir yerden gördüm facebookta sohbet yapabiliyoruz hani şu sağ altta varya sohbet bölümü onn aynısı varmı gerçektende

----------Eklendi @ 11:34:42 ---------- Yazıldı @ 11:33:05 ----------

dostum en az 16 saat kalmalıydı şarjda kapalı şekilde.. ama şöyle bi yol deneyebilirsin 1 ay boyunca telefonu tam dolmadan şarjdan çıkarma ve tam boşalmadan şarja takma bataryan tamamen boşaldığında telefonu kapalı bi şekilde 3 saat şarja tak.. sorunun umarım düzelecektir..
ya beyler ben teli ilk aldıgımda sarja 2 saat koydum ve 1 gun zar zor yetiyor sarjı ne yapmalıyım ??

bykoko

Üye
arkadaşlar boltdan başka face video için bi çözüm varmı? ve cepten online oyun oynayan varmı varsa nasıl?

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
ewet gerçekten var bolt browser programı ile yapabiliorsun ben çok sohbet ettm ordan :)

----------Eklendi @ 11:34:42 ---------- Yazıldı @ 11:33:05 ----------

dostum en az 16 saat kalmalıydı şarjda kapalı şekilde.. ama şöyle bi yol deneyebilirsin 1 ay boyunca telefonu tam dolmadan şarjdan çıkarma ve tam boşalmadan şarja takma bataryan tamamen boşaldığında telefonu kapalı bi şekilde 3 saat şarja tak.. sorunun umarım düzelecektir..

walla ben de telefonu aldığımda 2 hafta falan 4 gün gidiyordu şarjı şimdi 2 gün gitmeye başladı.. hatta 1.5 gün falan anlamadım nedenini :S

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
dedıgınız gıbı bolt browser ı yukledım fakat facede sohbet kısmını bir türli çözemedim ya arkadasa bırsey yazıcam yazıyorum cumleyı gonderemıyorum :D:vur

Üst Alt