c7 almayı düşünüorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
Evet izleniyor, o tarz sorunları yaşıyoruz ancak büyük boyutlarda değil sorunlar. Yani internet deneyimi 5800dan daha iyi ama mükkemmel değil.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia pek düşünme zaten artık oyun fln da çıkmaz androidli bi telefon düşünmeni öneririm.
<br />
<br />
Doğru söylüyorsun ama androidli nokıa olsa bn samsug falan kullanamam onlarda nokıa gibi alta atma falan yog ve onların ramii falan nası oluo bilginiz varmı

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
bnde ilkten resimler gözküo hareket ettirince sadece yazılar kalıo hepsi kayboluo

webplayer

webplayer

Üye
bnde ilkten resimler gözküo hareket ettirince sadece yazılar kalıo hepsi kayboluo

O kadar kötü durumda değiliz yahu :D Biz daha stabilite aradığımız için ufak takılmalar var diyoruz, yoksa çok rahatsız edici değil. Ancak daha iyileri de olduğu için böyle konuşuyoruz, yoksa yeterli denilebilir.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
androidide araştırdım onda bi flash 10.1 var okadar başka bişey yok

webplayer

webplayer

Üye
androidide araştırdım onda bi flash 10.1 var okadar başka bişey yok

Zaten tarayıcımızın güncellemelerle değişeceği, hızlanacağı söyleniyor. Aynı şekilde telefonda da hızlanma bekleniyor. Bakalım güncellemeler çıkınca göreceğiz.
Gelen kutuna bakar mısın pm attım da :)

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadas bu c7 de outo focusta yokmus ii çekiomu kamera

serkanet

Üye
c7 alırsan 5800 gibi onuda satarsın o yüzden n8 al

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
bn bunu satmıcam nokıaya geri vercem2 den fazla bozuldu

Uruloki

Uruloki

Üye
13 cm ye kadar net çekiyor o kadar dikkat çekmiyor yani

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Sokrates zuha

Üye
bnce dogruuu

ss06

ss06

Üye
saydıklarının hiç biri olmuyo gayet güzel telefon kamera çok önemli değil ise al derim kamera önemli diyorsan n8 çok güzel :oke:

• Beğen
Tepkiler: webplayer
nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler bide bu c7 de ekrana aynı anda ikiyerden basıbca algılıomu hane kapasirifmi ne diolarya ondanmı bunun ekranıda

pasha14

pasha14

Üye
Ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum telefonun tek bı problemı bıle yok. Donma , reset atma gibi olayları gidermek için versiyonunu güncelleyceksin. Söylentilere göre Haziran ayı içerisinde Anna geliyor yeni bir güncelleştirme telefona çok ayrı bir hava katacak. Şarjı 2 gün gidiyor ve telefon elimden düşmüyor. Zaten 5800dan gecıs yapınca telefona cok baglanacaksın bundan emin ol bende 5800dan C7'ye geçtim. Uygulamalar , Oyunlar , Temalar 5800'a göre kat kat kaliteli ekranı çok çok canlı.
Biraz daha para koyma gibi bi imkanın olursa N8'i kaçırma.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

----------Eklendi @ 23:28:59 ---------- Yazıldı @ 23:24:39 ----------

pekı fyatı nekadar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşım ben c7 kullanıcısıyım ufak tefek sorunları var 84 uygulama hd oyunlarla doldurdum fuak tefek kasmaya başladı. ben flaş attım hackli şuan kullandığım oyunları ve uygulamarı yükledim süper bi şekilde çalışıyor ve hiç bi sorun yok. ama bu hafta içi n8 alıcam neden? c7 de af yok ve kamerayı çok kullanıyorum o yüzden kamera da ki bu eksiği falan sorun yapmazsan c7 al derim. :yuru:spr bide son olarak n9 çıkınca onu alıcam istersen bekle.

rbg12

rbg12

Üye
ben c7 kullanıyorum bana sorarsan n8 al ben ikisini yan yana koyduğunda şöyle bir baktım
ekran olarak n8
tasarım olarak c7
hız olarak c7
hafıza teknik özellikler olarak n8
internet gezgini olarak WiFi N8
dayanıklılık olarak N8
renkli birşeyler ararsan n8
yani benim düşüncem N8

webplayer

webplayer

Üye
Arkadaşım ben c7 kullanıcısıyım ufak tefek sorunları var 84 uygulama hd oyunlarla doldurdum fuak tefek kasmaya başladı. ben flaş attım hackli şuan kullandığım oyunları ve uygulamarı yükledim süper bi şekilde çalışıyor ve hiç bi sorun yok. ama bu hafta içi n8 alıcam neden? c7 de af yok ve kamerayı çok kullanıyorum o yüzden kamera da ki bu eksiği falan sorun yapmazsan c7 al derim. :yuru:spr bide son olarak n9 çıkınca onu alıcam istersen bekle.

Gelen kutun doluymuş mesaj gönderemiyorum msni ekledim ama gözükmüyorsu şuanlık. Gelen kutunu boşalt da mesaj göndereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt