N8-00 telefonum kitlendi resmen rezil etti beni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
adı da var işlevide var merak etme :naughty: iphone kamerasındanda kötü değil neyse iphone 12 mp e kadar gelişirse tekrar konuşuruz tabi o sırada nokia ne kadar ilerde olur bilemem ama iphone 3g s te 2 mp, iphone 4 te 5 mp derken bi 5 yıla 12 mp e ulaşırsınız sanırım :oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
pekala, kamera konusundaki tartışmada haklısın diyelim.
sırada uygulamalar, yüzlerce hd oyunlar, web tarayıcı falan var hadi bakalım.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya iyice saçmalamaya başladınız artık ios da ios diyorsunuz sadece menüden oluşan bir işletim sistemini konuşuyorsunuz ve şimdide kameraya kadar vardırdınız konuyu yuh artık hiçbir şey diyemiyorum

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
vay arkadaş nekonuymuş amma n8 beni rezil etti dedi payladı gitti:off::off::vur:vur:vur

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
vay arkadas sakin ol :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
vay arkadas ya bi format atamadi :kop:

ultrayer6

ultrayer6

Üye

Yemin ediyorum hepiniz kendinizi kandırıyorsunuz. Bi kerecik iPhone veya Galaxy S falan kullanmadığına eminim...
Tamam nokia güzel, yılların markası FAKAT kendisi bile bıraktı bu sistemi arkadaşlar, hala daha neyin peşindesiniz?
En iyi sistem deseniz, hatta kanıtlasanız dahi bunun bir sonu yok, Symbian'ın fişi çekildi 1,5 yıllık ömrü kaldı (Aralık 2012)...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Yemin ediyorum hepiniz kendinizi kandırıyorsunuz. Bi kerecik iPhone veya Galaxy S falan kullanmadığına eminim...
Tamam nokia güzel, yılların markası FAKAT kendisi bile bıraktı bu sistemi arkadaşlar, hala daha neyin peşindesiniz?
En iyi sistem deseniz, hatta kanıtlasanız dahi bunun bir sonu yok, Symbian'ın fişi çekildi 1,5 yıllık ömrü kaldı (Aralık 2012)...
sende maya takvimi gibi tarih verdin be :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Uydurmadım bu tarihi dostum, aslında 1 Nisan 2010 olacaktı fakat uzatıldı işte. :)
tamam aralık 2012 symbiana desteğin bitmeye başlıcağı tarih olabilir ama 1 nisan 2010'u abarttın

tasarimx

Üye
Ben sana birsey diyimmi ben o kullanım kılavuzlarını hatim ettim:) telefon dondugunda ne yapacagımı biliyorum ama ben sana diorumki nie donsunki donmasına ne gerek var donmayanı yada donsa bile bunu yılda bi kez yapan telefon varken nie sorunlusunu alıyım:)ki almakla hata yaptım

----------Eklendi @ 13:22:04 ---------- Yazıldı @ 13:20:04 ----------

Ben zaten nokia suclamıyorumki bunu hepsi yapıyor ama bunu ilk bulanın apple oldugunu neden kabul etmiyosunuz:) sadece asphalt 5 için demiyorum o bi örnek shiftdede aynı;)

KARDEŞ hatim etmişsen telefon kitlendiğinde reset nasıl atıldığını da görmüşsündür ..
gelelim donma olayına, elektronik cihazlarda donma olmaz diyen halt etmiş ...
evdeki bilgisayarın bile donuyorsa (çift çekirdekli ) daha ne ...
donmayan telefon istiyorsan dokunmatik almıycan ..
dokunmatik tel olupta donmayan tel yok .. istediğini getir hemen dondurayım :) :ehe
bende neden donmuyor . niye bazılarında her gün donuyor ? ilginç dimi ..
kullanmayı bilmezsen donar tabii. 20 uygulama açıpta donmayan tel , neden tek bir uygulama açınca donar (bu söylediğim tüm telefonlar için geçerli)
telefonu donan bi arkadaş vardı , teli getirdi içine baktım yok yok , ne bulduysa yüklemiş , silmeyi de becerememiş , tam bi çöplük , virüs desen diz boyu , telefonu formatladık , program nasıl yükleniri anlattık , nasıl siliniri anlattık, güvenlli uygulama nedir , hackli uygulama nedir anlattık . donma kalmadı .. hackli uygulama, telefonu bozar, :nono:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye

oy oyy ciddi mi oldukk :ağlarım::ağlarım::ağlarım::kop::kop::kop::kop:

babamda iphone var oda arkadsimda iphone 3gs var hergun elimde susmalisin bnce kamerasi cok kotu :kop: symbianin 1.5 yillik omru kaldi demek :kop::kop::kop:

nonamex

Üye
KARDEŞ hatim etmişsen telefon kitlendiğinde reset nasıl atıldığını da görmüşsündür ..
gelelim donma olayına, elektronik cihazlarda donma olmaz diyen halt etmiş ...
evdeki bilgisayarın bile donuyorsa (çift çekirdekli ) daha ne ...
donmayan telefon istiyorsan dokunmatik almıycan ..
dokunmatik tel olupta donmayan tel yok .. istediğini getir hemen dondurayım :) :ehe
bende neden donmuyor . niye bazılarında her gün donuyor ? ilginç dimi ..
kullanmayı bilmezsen donar tabii. 20 uygulama açıpta donmayan tel , neden tek bir uygulama açınca donar (bu söylediğim tüm telefonlar için geçerli)
telefonu donan bi arkadaş vardı , teli getirdi içine baktım yok yok , ne bulduysa yüklemiş , silmeyi de becerememiş , tam bi çöplük , virüs desen diz boyu , telefonu formatladık , program nasıl yükleniri anlattık , nasıl siliniri anlattık, güvenlli uygulama nedir , hackli uygulama nedir anlattık . donma kalmadı .. hackli uygulama, telefonu bozar, :nono:

İşte bu yüzden sevemiyorum şu telefonu. Uygulama ve oyun sayısı arttıkça telefon donmaya başlıyor..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
sizde oynadginz oyunlari siln ozman altrnatif cozum :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye

oy oyy ciddi mi oldukk :ağlarım::ağlarım::ağlarım::kop::kop::kop::kop:

babamda iphone var oda arkadsimda iphone 3gs var hergun elimde susmalisin bnce kamerasi cok kotu :kop: symbianin 1.5 yillik omru kaldi demek :kop::kop::kop:

sana varya hiçbir şey demiyorum.
nokia bile kabul etti, ama sen hala kendini kandırmaya devam ediyorsun.
böyle devam et sen...