diyelim ki yetmedi..
bu senin sıfır n8'inin, benim 2. el iphone 4'ümden üstün olduğunu mu gösterir?

vay arkadas sakin ol
evet ustun![]()
sende maya takvimi gibi tarih verdin beYemin ediyorum hepiniz kendinizi kandırıyorsunuz. Bi kerecik iPhone veya Galaxy S falan kullanmadığına eminim...
Tamam nokia güzel, yılların markası FAKAT kendisi bile bıraktı bu sistemi arkadaşlar, hala daha neyin peşindesiniz?
En iyi sistem deseniz, hatta kanıtlasanız dahi bunun bir sonu yok, Symbian'ın fişi çekildi 1,5 yıllık ömrü kaldı (Aralık 2012)...

vay arkadas ya bi format atamadi
sende maya takvimi gibi tarih verdin be![]()

tamam aralık 2012 symbiana desteğin bitmeye başlıcağı tarih olabilir ama 1 nisan 2010'u abarttınUydurmadım bu tarihi dostum, aslında 1 Nisan 2010 olacaktı fakat uzatıldı işte.![]()
Uydurmadım bu tarihi dostum, aslında 1 Nisan 2010 olacaktı fakat uzatıldı işte.![]()

Ben sana birsey diyimmi ben o kullanım kılavuzlarını hatim ettimtelefon dondugunda ne yapacagımı biliyorum ama ben sana diorumki nie donsunki donmasına ne gerek var donmayanı yada donsa bile bunu yılda bi kez yapan telefon varken nie sorunlusunu alıyım
ki almakla hata yaptım
----------Eklendi @ 13:22:04 ---------- Yazıldı @ 13:20:04 ----------
Ben zaten nokia suclamıyorumki bunu hepsi yapıyor ama bunu ilk bulanın apple oldugunu neden kabul etmiyosunuzsadece asphalt 5 için demiyorum o bi örnek shiftdede aynı
![]()

Yemin ediyorum hepiniz kendinizi kandırıyorsunuz. Bi kerecik iPhone veya Galaxy S falan kullanmadığına eminim...
Tamam nokia güzel, yılların markası FAKAT kendisi bile bıraktı bu sistemi arkadaşlar, hala daha neyin peşindesiniz?
En iyi sistem deseniz, hatta kanıtlasanız dahi bunun bir sonu yok, Symbian'ın fişi çekildi 1,5 yıllık ömrü kaldı (Aralık 2012)...

symbianin 1.5 yillik omru kaldi demek 

KARDEŞ hatim etmişsen telefon kitlendiğinde reset nasıl atıldığını da görmüşsündür ..
gelelim donma olayına, elektronik cihazlarda donma olmaz diyen halt etmiş ...
evdeki bilgisayarın bile donuyorsa (çift çekirdekli ) daha ne ...
donmayan telefon istiyorsan dokunmatik almıycan ..
dokunmatik tel olupta donmayan tel yok .. istediğini getir hemen dondurayım![]()
bende neden donmuyor . niye bazılarında her gün donuyor ? ilginç dimi ..
kullanmayı bilmezsen donar tabii. 20 uygulama açıpta donmayan tel , neden tek bir uygulama açınca donar (bu söylediğim tüm telefonlar için geçerli)
telefonu donan bi arkadaş vardı , teli getirdi içine baktım yok yok , ne bulduysa yüklemiş , silmeyi de becerememiş , tam bi çöplük , virüs desen diz boyu , telefonu formatladık , program nasıl yükleniri anlattık , nasıl siliniri anlattık, güvenlli uygulama nedir , hackli uygulama nedir anlattık . donma kalmadı .. hackli uygulama, telefonu bozar,![]()
sizde oynadginz oyunlari siln ozman altrnatif cozum

oy oyy ciddi mi oldukk
babamda iphone var oda arkadsimda iphone 3gs var hergun elimde susmalisin bnce kamerasi cok kotusymbianin 1.5 yillik omru kaldi demek
![]()