N8-00 telefonum kitlendi resmen rezil etti beni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

KIVILCIMM

Üye
    Konu Sahibi
N8-00 telefonum kitlendi resmen rezil etti beni !!!
geçen gün bir arkadaşın düğününe gitmiştik bir iki foto çekildikten sonra telefonu cebime koydum elimde cebimde öyle tutuyordum derken telefonu elime aldım baktım tuş kilidi açılmıyor kitlenmiş resmen o sırada birde müzik çaldı nasıl nerden çaldı bende anlamadım şarkı baştan sonra çalıyor bitiyor tekrar çalıyor yol boyunca öyle kalakaldım sim kartı çıkartıyorum yok resmen rezil etti beni tel. we daha 1 ay oldu alalı sonra bir arkadaş geldi ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama açma tuşuna uzun basmış çekmiş bir daha basmış sonra öyle kapandı telefon . ekranda saati görünüyordu sanırım onun gösterdiği saatte donmuş bende 10 dk sonra aldım elime .
.
sorum sizce neden olmuş olabilir bu ? telefon düzelince götürmeyede gerek duymadım .

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arada yapar öyle donmalar ama müziğin çalmaya başlaması ilginç..bir daha öyle bir şey olursa kapama tuşuna 8-10 saniye basılı tut telefon 3 kere titreyip kapanır.sonra geri açarsın:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

nonamex

Üye
Benimkide bazen mesaj gönderirken reset atıyor, alıştım artık alışırsın :ehe

• Beğen
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm telefonunuz ktlendiginde menu tusuna ve acma kapama tusuna 1o saniye basili tutun o kapanir acarkende normal acabillirsiniz :oke: sIkInti yok ..

• Beğen

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
yada telefonun kapağını aç bataryayı çıkar bataryayı geri tak sonra telefonu aç düzelir

----------Eklendi @ 21:51:45 ---------- Yazıldı @ 21:49:13 ----------

arkadaşlar burda nasıl konu açılıyor ben bulamadın yardımcı olurmusunuz lütfen

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yada telefonun kapağını aç bataryayı çıkar bataryayı geri tak sonra telefonu aç düzelir

----------Eklendi @ 21:51:45 ---------- Yazıldı @ 21:49:13 ----------

arkadaşlar burda nasıl konu açılıyor ben bulamadın yardımcı olurmusunuz lütfen

dostm harbiden ne diorsun D:D:D: batarya N73 teki gbi batarya degil :D vidalari actigin an garanti disina cikar :D cikmiyor batarya yani

Şaka mısın sen?

harbi yaa :kop::kop:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
dostum telefonu alınca kullanma klavuzunu okuma zahmetini gösterseydin rezil olmazdın telefon seni değil sen telefonu rezil etmişsin:nono:

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
kllanma klavuzuda onemli

uribaju

uribaju

Üye
n8 in bataryası diğer telefonlar gibi çıkartılıp yeniden takılamıyormu gerçekten ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8 in bataryası diğer telefonlar gibi çıkartılıp yeniden takılamıyormu gerçekten ?

cikarilip takilmiyor kapagi cikmadigi icin :) ole n73teki gbi batarya cikar tak ohh ne guzel :D ole olmuor :ehe

yani cikiyor ama vidalari flan acmaniz lazim cikardigin anda garanti disi kalir telefon

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:D:D:D:Dd harbi saka gibi bi cwp :D

Uruloki

Uruloki

Üye
hiçte saçma değil bence 20milyon satmış olan iphone da öyle ama sesiniz hiç çıkmıyor ne iş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ilk defa duydum bu batarya işini. Çok garip acaba neden garanti dışı kalıyor.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm vidalarini aciorsun bataryayi cikarmak icin vidalari acinca adamlar kabl etmiyor garanti disi kalior batarya vidalari acinca ckiyor alt trafindandi yanilmiyorsam

sendere53

Üye
hiçte saçma değil bence 20milyon satmış olan iphone da öyle ama sesiniz hiç çıkmıyor ne iş

böylece n8 in çakma iphone olduğunu sende kabul etmiş oldun dostum iphone nerde n8 nerde zaten kalaslığıyla yeterince ön planda olan n8 bide batarya problemiyle tamamen bitti gözümde