N8-00 telefonum kitlendi resmen rezil etti beni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

tasarimx

Üye
kardeş resmen haketmişsin bence..

öncelikle her elektronik cihaz kilitlenebilir. (bilgisayarın hiç kitlenmedi mi?)

yeni aldığın her elektronik cihazı kullanmadan önce, nasıl çalıştığı nasıl kapandığı nı öğreneceksin (kullanım kılavuzunda yazar.)

bunu bilmeden pok atmak kolay..
bu şeye benziyor kullanmayı bilmediğin arabayı kullanmak istemen gibi bişey sonra bilmediğin bişey olunca bu araba beni rezil etti .

kullanmayı bilmezsen rezil olursun ...:aha::aha::aha:

sana tavsiyem kullanma kılavuzun güzelce oku , açmayı kapatmayı öğren. :nono:

Uruloki

Uruloki

Üye
aspahlt 5 de kodlama hatası var her ikisindede aynı olan oyunlar var isterseniz onlaı deneyin bakın sonra netlik isterseniz lcd tv ye bağlayın N8 dimi yani ayrıca o oturumlar olayı her akıllı cihazda mevcut zaten şu anda ve bence çakma değil her firma kendisininkini yapıyor

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
kardeş resmen haketmişsin bence..

öncelikle her elektronik cihaz kilitlenebilir. (bilgisayarın hiç kitlenmedi mi?)

yeni aldığın her elektronik cihazı kullanmadan önce, nasıl çalıştığı nasıl kapandığı nı öğreneceksin (kullanım kılavuzunda yazar.)

bunu bilmeden pok atmak kolay..
bu şeye benziyor kullanmayı bilmediğin arabayı kullanmak istemen gibi bişey sonra bilmediğin bişey olunca bu araba beni rezil etti .

kullanmayı bilmezsen rezil olursun ...:aha::aha::aha:

sana tavsiyem kullanma kılavuzun güzelce oku , açmayı kapatmayı öğren. :nono:
Ben sana birsey diyimmi ben o kullanım kılavuzlarını hatim ettim:) telefon dondugunda ne yapacagımı biliyorum ama ben sana diorumki nie donsunki donmasına ne gerek var donmayanı yada donsa bile bunu yılda bi kez yapan telefon varken nie sorunlusunu alıyım:)ki almakla hata yaptım

----------Eklendi @ 13:22:04 ---------- Yazıldı @ 13:20:04 ----------

aspahlt 5 de kodlama hatası var her ikisindede aynı olan oyunlar var isterseniz onlaı deneyin bakın sonra netlik isterseniz lcd tv ye bağlayın N8 dimi yani ayrıca o oturumlar olayı her akıllı cihazda mevcut zaten şu anda ve bence çakma değil her firma kendisininkini yapıyor
Ben zaten nokia suclamıyorumki bunu hepsi yapıyor ama bunu ilk bulanın apple oldugunu neden kabul etmiyosunuz:) sadece asphalt 5 için demiyorum o bi örnek shiftdede aynı;)

Uruloki

Uruloki

Üye
shift te aynı değil yapmayın o kadar da evet bende akıcı olduğunu duydum ama bence bu akıcılık sadece ios dan kaynaklı birşey

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
valla donması ayrı birşey de siz almışsınız ama
Ewt aldım nedei ise teknolojiyi cok sevmem ve cok ilgilenmem:) ama bana emin olun n8 sadece ama sadece hdmı kamera ve usb özelligi ile üstundur onlar olmasa inanın telefon deil:) işletim sistemi çöplük bi sistemki kendisinden bıktırıyor:)

----------Eklendi @ 13:29:14 ---------- Yazıldı @ 13:25:21 ----------

shift te aynı değil yapmayın o kadar da evet bende akıcı olduğunu duydum ama bence bu akıcılık sadece ios dan kaynaklı birşey
gelin karşılaştıralım ki iphone 3gnin rami kaç biliyomusunuz 5800 la aynı:) ama asphalt 5 ide shiftide real racingide oynatıyo ki asphalt 6 yıda oynatıyo:)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yaw beyler tamam n8 oyunlarda daha iyi olsun, kodlama hatası yapmış olsunlar her oyunu ezer olsun...

android ve iOS, HD oyun kaynıyor, 3D yığını...

ya daha iyi olan n8?

Kaç tane HD oyun var :d: :d: :d: :d: :d: :d: :d: ahahahaaa :d: :d:

adamlar oyunları iyi kaldırsa da yapmıyor işte, sizde donanım var, donanımı kullanacak yazılım yok :d: :d: :d: :d:

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
yaw beyler tamam n8 oyunlarda daha iyi olsun, kodlama hatası yapmış olsunlar her oyunu ezer olsun...

ya daha iyi olan n8?

adamlar oyunları iyi kaldırsa da yapmıyor işte, sizde donanım var, donanımı kullanacak yazılım yok :d: :d: :d: :d:

:ehe:ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye

ya daha iyi olan n8?

evet kardes kingsiniz iphone 4 culerr aa pardon sen iphone kullanmiiormussun 58oo :kop::kop::kop::kop:

n8 , 58oo'i 1o345345346 a katlar 3412526346 boler 43263463452 carpar dimi :kop::kop:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
üye olurken cihaz bilgisini girdim ama sonradan değiştiremedim orayı :d: :d: :d: :d: :d: :d:

iphone eziği seni :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
zuhaha ne zaman ağlamışım len :D temiz ikinci el bi iphone 4 buldum n8'i
önce alır, kavrar:

74862631456962 ile çarpar
47892564895266 ile böler
17853265462626 ile toplar

tekmeyi de çakar ahahaaa :kop: :d:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
zuhaha ne zaman ağlamışım len :D temiz ikinci el bi iphone 4 buldum n8'i
önce alır, kavrar:

74862631456962 ile çarpar
47892564895266 ile böler
17853265462626 ile toplar

tekmeyi de çakar ahahaaa :kop: :d:

nolduuu 0'ini almaya paran yetmedi mi yoksaa :ağlarım::ağlarım:

:kop::kop::kop::kop::kop:

nidforspid

nidforspid

Üye

bence alakası yok gameloft 500 kere deneyip sürüyor piyasaya iki kodlama hatasıyla adınımı kirletcek gameloft ki böyle birşey resmi olarak bile yazılması çizilmedi ,biri uyduruyor kodlama hatası diye hepiniz inanıyosunuz, bu symbianın kronik sorunu allah aşkında yıllardır symbian kullanıyosunuz halen neyi inkar ediyosunuz yaa ,12 megapikseli için aldım deyin anlıyalım gerisi boş n8 de anlayın işte,nokia yazılımdan anlamıyor anlasa windowsla anlaşmazdı,batan geminin mallarınıda bırakın artık derim

buyrun samsung yavaş yavaş nokiayı bitiriyor

Starsley

Her türlü.. Rahat ol sen..

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33
Türe

Türe

Üye
iPhone bi tutkudur ama n8 multimedyanın imparatorudur :oke: bu bnm şahsi görüşüm :yuru

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
iPhone bi tutkudur ama n8 multimedyanın imparatorudur :oke: bu bnm şahsi görüşüm :yuru
aynen öylee...

----------Eklendi @ 19:57:24 ---------- Yazıldı @ 19:56:35 ----------

iphone'un adı ve uygulamaları var gerisi fossss!

• Beğen
ultrayer6

ultrayer6

Üye
n8 = 720p çekim 24fps
iphone4 = 720p çekim 30fps

kimin adı varmış?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
senin için
telefon=kamera
ise
iphone=5 mp
N8=12 mp
iyi denklem oldu dimi :ehe

• Beğen
ultrayer6

ultrayer6

Üye
anlamadın dimi sen beni "kimin adı varmış?" derken,

n8 12mp diye adı var, iphone kamerasından bile kötü!