mustafakamikaze
Üye
katılıyorum herhangi bi teknolojik ürün vs. aldığınızda kullanmadan önce kullanım klavuzunu okumanızı tavsiye ederim bazen öyle oluyorki okumazsanız çok sonradan keşfedebileceğinz veye bigün ihtiyacınız olabilecek bi özellik karşınıza çıkıyo telefonunun kilitlenme durumuna gelincede telefonu hor kullanmadıkça gerekli gereksiz uygulama yüklemedikçe yani telefonu doğru kullanırsan hiç bir sorun çıkmaz gerisi allaha kalmış..dostum telefonu alınca kullanma klavuzunu okuma zahmetini gösterseydin rezil olmazdın telefon seni değil sen telefonu rezil etmişsin![]()
----------Eklendi @ 17:02:24 ---------- Yazıldı @ 16:56:59 ----------
böylece n8 in çakma iphone olduğunu sende kabul etmiş oldun dostum iphone nerde n8 nerde zaten kalaslığıyla yeterince ön planda olan n8 bide batarya problemiyle tamamen bitti gözümde
al işte bi n8 iphone tartışması daha =D ilk önce şunu oku
Dun havaalanindaydim, 4 saatlik bir bekleme oldugundan beklemeye yerlerinden birinde oturmus, cantami dizlerimin ustune koymus, cantamin ustune de Nokia telefon ayakligini koymus N8 ile video izliyordum. Bu arada bluetooth mouse ve kulaklik takiliydi. O yuzden ayaklari uzatmistim, ellerim de dinlenebilecegim en rahat pozisyonda bir bankta ne kadar rahat uzanilabilirse oyle ayaklari uzatmis videolari izlerken yanima genc bir cinli cift otutdu.. Ben video klipler arasinda gecisleri mousla yaptigim icin adam once bir bana bakti soyle bir de telefona ve sonra dondu yanindaki esini durttu, benim cince bilmedigimi dusunmus olacak ki sanki baska birseyler konusuyorlarmis gibi basladilar telefon hakkinda konusmaya, telefona bak maouse kullaniyor, markasi ne acaba.. Bu yabancilar hep boyle para bol adamlarda yapiyorlar falan diyorlar... Kadin markasi neymis falan dedi, adam Nokia dedi, kadin Nokia zaten iyi modeller cikartiyor bunun modeli neymis diyor, ben de hic orali olmadan dinliyorum konusmalari bu arada. Kadin esine senin telefon da yapabilir mi diye sordu, adam cikartti telefonunu, baktim Iphone 4!!!! ..
ara vermek zorunda kalmistim devami asagidadir...
Iphone 4'u gorunce ve aralarindaki konusmalari dusununce dumur oldum, cunku Nokia N8 hakkinda konusurken sanki kendi ellerindeki Iphone 4 degil de 3310mus gibi tabi canim adamlar yabanci para var, adamlar yapiyor falan diye konustuklari icin Iphone 4 beklemiyordum. Adamin ilgilisi benim rahatligimdandi birazdan, cunku koymusum cantanin uzerine telefonu germisim ayaklari yayik yayik video klip izlerken o Iphone 4'u iki elinin arasinda tutmus sanki daha once Iphone 4 gormemis gibi cevirip inceliyor N8 ile karsilastiriyordu. Menulere vs girdi cikti, esine dondu fare eslesmiyor dedi. Denemis adam caktirmadanFareyi bulacak mi diye... Ben de baktim adamin ilgisi var gorsel bir sov olsun diye actim ne var ne yok programlari multitasking menusunden programlari adam bir bana bakiyor bir telefona..
Angry birds oyununu acti Iphone'da oynamaya basladi, ben de actimMouse ile geriyorum lastigi firlatiyorum kuslari, adam birakti oyununu dustu N8'in icine esiyle birlikte, iyice incelediler adam dondu Nokia N8 yaziyo dedi, N8 bakalim biz buna yeni cikmis bu dedi.. Ben koptum bu forumdaki Nokia N8 Iphone 4 modellerine hakim olan kullanicilarin tartismalari da aklima gelince.. Adamda Iphone 4 var, Nokia N8 i hem daha pahali saniyor hem de yeni cikmis saniyor, ust teknoloji var diye
Telefon modelleriyle hasir nesir olmayan siradan Iphone 4 sahibinin benim N8'i gorunce hayran kalmasi beni silkeledi ne yalan soyleyeyim...
Nokia yazisi zaten buyuk bariz de, sol ustteki kucuk N8 i okuyabilmek icin boynunu uzatmalari ve okuyabilince esine donup N8'mis bakalim buna dedigi an benim icin bircok tartismayi bitirmistir.
Zaten kucaginda bebekleri ve hele hele ceplerinde Iphone 4'leri oldugu halde siradan bir ciftin hic alakasiz bir ortamda Nokia N8'i gorup mevzu etmeleri bile Nokia N8 sahiplerinin bazi ezikler tarafindan ezilmeye calisildiginda gulumseyip gecmelerine yetecek bir olaydir.
Ben disarda nasil birsey gorsem esimi durterek mevzu ederim diye dusunuyorum da, aklima cok ucuk seyler geliyor![]()
çakma iphone olsa bi dolu üstün özelliği olmazdı ve iphoneda da olan batarya çıkartmama özelliği nedense n8 de olunca sorun gibi görülüyo bence 2 dk da bi batarya çıkartmak yerine böyle gayet güzel bi özellik

Fareyi bulacak mi diye... Ben de baktim adamin ilgisi var gorsel bir sov olsun diye actim ne var ne yok programlari multitasking menusunden programlari adam bir bana bakiyor bir telefona..