N8-00 telefonum kitlendi resmen rezil etti beni !!!

Sponsorlu Bağlantılar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
dostum telefonu alınca kullanma klavuzunu okuma zahmetini gösterseydin rezil olmazdın telefon seni değil sen telefonu rezil etmişsin:nono:
katılıyorum herhangi bi teknolojik ürün vs. aldığınızda kullanmadan önce kullanım klavuzunu okumanızı tavsiye ederim bazen öyle oluyorki okumazsanız çok sonradan keşfedebileceğinz veye bigün ihtiyacınız olabilecek bi özellik karşınıza çıkıyo telefonunun kilitlenme durumuna gelincede telefonu hor kullanmadıkça gerekli gereksiz uygulama yüklemedikçe yani telefonu doğru kullanırsan hiç bir sorun çıkmaz gerisi allaha kalmış..

----------Eklendi @ 17:02:24 ---------- Yazıldı @ 16:56:59 ----------

böylece n8 in çakma iphone olduğunu sende kabul etmiş oldun dostum iphone nerde n8 nerde zaten kalaslığıyla yeterince ön planda olan n8 bide batarya problemiyle tamamen bitti gözümde

al işte bi n8 iphone tartışması daha =D ilk önce şunu oku
Dun havaalanindaydim, 4 saatlik bir bekleme oldugundan beklemeye yerlerinden birinde oturmus, cantami dizlerimin ustune koymus, cantamin ustune de Nokia telefon ayakligini koymus N8 ile video izliyordum. Bu arada bluetooth mouse ve kulaklik takiliydi. O yuzden ayaklari uzatmistim, ellerim de dinlenebilecegim en rahat pozisyonda bir bankta ne kadar rahat uzanilabilirse oyle ayaklari uzatmis videolari izlerken yanima genc bir cinli cift otutdu.. Ben video klipler arasinda gecisleri mousla yaptigim icin adam once bir bana bakti soyle bir de telefona ve sonra dondu yanindaki esini durttu, benim cince bilmedigimi dusunmus olacak ki sanki baska birseyler konusuyorlarmis gibi basladilar telefon hakkinda konusmaya, telefona bak maouse kullaniyor, markasi ne acaba.. Bu yabancilar hep boyle para bol adamlarda yapiyorlar falan diyorlar... Kadin markasi neymis falan dedi, adam Nokia dedi, kadin Nokia zaten iyi modeller cikartiyor bunun modeli neymis diyor, ben de hic orali olmadan dinliyorum konusmalari bu arada. Kadin esine senin telefon da yapabilir mi diye sordu, adam cikartti telefonunu, baktim Iphone 4!!!! ..

ara vermek zorunda kalmistim devami asagidadir...

Iphone 4'u gorunce ve aralarindaki konusmalari dusununce dumur oldum, cunku Nokia N8 hakkinda konusurken sanki kendi ellerindeki Iphone 4 degil de 3310mus gibi tabi canim adamlar yabanci para var, adamlar yapiyor falan diye konustuklari icin Iphone 4 beklemiyordum. Adamin ilgilisi benim rahatligimdandi birazdan, cunku koymusum cantanin uzerine telefonu germisim ayaklari yayik yayik video klip izlerken o Iphone 4'u iki elinin arasinda tutmus sanki daha once Iphone 4 gormemis gibi cevirip inceliyor N8 ile karsilastiriyordu. Menulere vs girdi cikti, esine dondu fare eslesmiyor dedi. Denemis adam caktirmadan :) Fareyi bulacak mi diye... Ben de baktim adamin ilgisi var gorsel bir sov olsun diye actim ne var ne yok programlari multitasking menusunden programlari adam bir bana bakiyor bir telefona..

Angry birds oyununu acti Iphone'da oynamaya basladi, ben de actim :) Mouse ile geriyorum lastigi firlatiyorum kuslari, adam birakti oyununu dustu N8'in icine esiyle birlikte, iyice incelediler adam dondu Nokia N8 yaziyo dedi, N8 bakalim biz buna yeni cikmis bu dedi.. Ben koptum bu forumdaki Nokia N8 Iphone 4 modellerine hakim olan kullanicilarin tartismalari da aklima gelince.. Adamda Iphone 4 var, Nokia N8 i hem daha pahali saniyor hem de yeni cikmis saniyor, ust teknoloji var diye :)

Telefon modelleriyle hasir nesir olmayan siradan Iphone 4 sahibinin benim N8'i gorunce hayran kalmasi beni silkeledi ne yalan soyleyeyim...

Nokia yazisi zaten buyuk bariz de, sol ustteki kucuk N8 i okuyabilmek icin boynunu uzatmalari ve okuyabilince esine donup N8'mis bakalim buna dedigi an benim icin bircok tartismayi bitirmistir.

Zaten kucaginda bebekleri ve hele hele ceplerinde Iphone 4'leri oldugu halde siradan bir ciftin hic alakasiz bir ortamda Nokia N8'i gorup mevzu etmeleri bile Nokia N8 sahiplerinin bazi ezikler tarafindan ezilmeye calisildiginda gulumseyip gecmelerine yetecek bir olaydir.

Ben disarda nasil birsey gorsem esimi durterek mevzu ederim diye dusunuyorum da, aklima cok ucuk seyler geliyor :)

çakma iphone olsa bi dolu üstün özelliği olmazdı ve iphoneda da olan batarya çıkartmama özelliği nedense n8 de olunca sorun gibi görülüyo bence 2 dk da bi batarya çıkartmak yerine böyle gayet güzel bi özellik

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
way be mouse takincada oynaniyor demek n8de oyun :)

eaagent

eaagent

Üye
Tabi kullanma kılavuzunda yazıo koskocaman dimi telefon kitleneblr takılablr die... töbe töbe ya..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Tabi kullanma kılavuzunda yazıo koskocaman dimi telefon kitleneblr takılablr die... töbe töbe ya..
kitlenebilir yazmıyo ama bi durum olduğunda güç düğmesine 8 saniye basılı tutun yazıyo ;) saygılar...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yaa kullanma klavuzunu okmazsan bole olur :D

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
abi bnm anlamadıgım sey su iphoneun yıllardır klasik olan özelliklerine n8 ile nokia 2010da ulasmıs daha dogrusu ulasmaya calısmıs ve siz hala n8i savunabiliyorsunuz nası bi mantık ya:)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
DeaDLoST™;3458953' Alıntı:
abi bnm anlamadıgım sey su iphoneun yıllardır klasik olan özelliklerine n8 ile nokia 2010da ulasmıs daha dogrusu ulasmaya calısmıs ve siz hala n8i savunabiliyorsunuz nası bi mantık ya:)

ulaşmaya çalışmış mı haha güldürme git önce n8'in özelliklerini iyice öğren kardeş:)
usb on the go ve hdmi çıkışı yeter.tam bir multimedia telefonu n8

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977
Uruloki

Uruloki

Üye
ya ulaşmaya çalışmış ne demek acaba neden amerikadaki patent davasını nokia kazandı apple nokianın geliştirdiği bilgileri çaldığı için olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: n000k
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hırsızz Applee :d:

• Beğen
Tepkiler: n000k

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
geçen gün bir arkadaşın düğününe gitmiştik bir iki foto çekildikten sonra telefonu cebime koydum elimde cebimde öyle tutuyordum derken telefonu elime aldım baktım tuş kilidi açılmıyor kitlenmiş resmen o sırada birde müzik çaldı nasıl nerden çaldı bende anlamadım şarkı baştan sonra çalıyor bitiyor tekrar çalıyor yol boyunca öyle kalakaldım sim kartı çıkartıyorum yok resmen rezil etti beni tel. we daha 1 ay oldu alalı sonra bir arkadaş geldi ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama açma tuşuna uzun basmış çekmiş bir daha basmış sonra öyle kapandı telefon . ekranda saati görünüyordu sanırım onun gösterdiği saatte donmuş bende 10 dk sonra aldım elime .
.
sorum sizce neden olmuş olabilir bu ? telefon düzelince götürmeyede gerek duymadım .

tuşlar kitlenmeden elini ekrana değmişsindir birkaç uygulamada açık bıraktıysan o anda donmuştur bu symbian ın özelliği symbianı symbian yapan budur zaten ondan dolayı kullanıcıların nokiayı bırakmasıda bundandır

eaagent

eaagent

Üye
tuşlar kitlenmeden elini ekrana değmişsindir birkaç uygulamada açık bıraktıysan o anda donmuştur bu symbian ın özelliği symbianı symbian yapan budur zaten ondan dolayı kullanıcıların nokiayı bırakmasıda bundandır
:d :d

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
anti n8ciler gelmis:D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu kadar basit olduğunu sanmıyorum bence telefona fazla yüklenilmiş hor kullanılmış aşırı uygulamalar felan virüste olabilir

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
ya ulaşmaya çalışmış ne demek acaba neden amerikadaki patent davasını nokia kazandı apple nokianın geliştirdiği bilgileri çaldığı için olabilir mi?
ya gercekten inanılmassınız allah askına batarya işini ilk apple cıkardı ayrıca appleın hangi telefonunda bir allahın kulu telefonum takılıyor dedi. n8 cıktı sorunlarıda peşine yok anna güncellemesi geliyomuski en basitinden klavyesi bile iphone çakması:)

Uruloki

Uruloki

Üye
klavye bile iphone çakması vay arkadaş hiç belli olmuyor yani simsiyah font üzerine koyulmuş butonlar ve kare şeklinde nokia da apple da ise beyaz font üzerine mavi dikdörtgen şeklinde tuşlar helal olsun bravo yani biraz mantıklı atın lütfen

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
klavye bile iphone çakması vay arkadaş hiç belli olmuyor yani simsiyah font üzerine koyulmuş butonlar ve kare şeklinde nokia da apple da ise beyaz font üzerine mavi dikdörtgen şeklinde tuşlar helal olsun bravo yani biraz mantıklı atın lütfen
Ben renklerden bahsetmiyorum neden acaba nokia klasik rakamlı yada qwerty klavyesinden vazgectide kücük klavyeye gecti bundan bahsediyorum:)

Uruloki

Uruloki

Üye
portre modunda klavye daha önce nokia da mevcuttu mesela N97 ama bu symbian 3 yoktu fakat kullanıcı isteği üzerine bunu da koyacaklar ki androidlerde olan bir özellik yani apple dan çalınma filan değil lütfen doğru dürüst takip edşn teknolojiyi

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
portre modunda klavye daha önce nokia da mevcuttu mesela N97 ama bu symbian 3 yoktu fakat kullanıcı isteği üzerine bunu da koyacaklar ki androidlerde olan bir özellik yani apple dan çalınma filan değil lütfen doğru dürüst takip edşn teknolojiyi
Emin olun teknolojiyi bnm kdr takip edemessiniz. n8imde var iphone 4 ümde 3gsimde bilinki 3gs de bile fps bakımından n8 asla yetişemez netlik derseniz kabulki bu açıgıda iphone 4 le kapanmış:) oturum şeklinde msjlaşma bile basit bi ornek olabilir:)

Uruloki

Uruloki

Üye
fps derken video fps den mi bahsediyorsunuz isterseniz mod atın fakat youtube dan izlediğim yanyana video çekimlerinde herşey belli yani herşey fps değildir ve ayrıca klavye kısmını bıraktınız şimdi oturumlar kısmına mı geçtiniz madem çalıntı niye apple dava açmıyor nokia ya bir yeri mi yemiyor yoksa onu da çaldığı için olabilir mi bu bakın amerikadaki davayı nokia kazandı ve dolu davası var diğer firmalara karşıda ve hepsi nokia lehine işliyor

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
fps derken video fps den mi bahsediyorsunuz isterseniz mod atın fakat youtube dan izlediğim yanyana video çekimlerinde herşey belli yani herşey fps değildir ve ayrıca klavye kısmını bıraktınız şimdi oturumlar kısmına mı geçtiniz madem çalıntı niye apple dava açmıyor nokia ya bir yeri mi yemiyor yoksa onu da çaldığı için olabilir mi bu bakın amerikadaki davayı nokia kazandı ve dolu davası var diğer firmalara karşıda ve hepsi nokia lehine işliyor
bakın çalıntı demedim çakma dedim:) akıcılıkdan bahsediyorum ben oyunlardaki:) n8de asphalt 5 ile 3gsdeki asphalt 5 arasında dünyalar kdr fark var bakın netlik bakımından demiorum akıcılık bakımından diyorum netlik bakımından zaten iphone 4 var ama buna inanın yanyana oynarken n8 sanki ilerlemiyo bunu sitede bulunan hüseyin arkadaşta kabul ettiki yılların nokiacısıdır:)