Nokia yaza özel 20 oyunu ücretsiz indirme yapıcak

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@mesut1979 sis dosyasını almayı başardınız mı?

mesut1979

Üye
sis dosyasini indirdim indirmede problem yok ama yükleme asiri uzun sürüyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm yanlis adim atmiorsun umarim.. arkads anlatmis gzel bir sekilde ole ypcaksin:nono:

Starsley

Yapma mesut kurbanın olayım. Yükle..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hadi mesutt herkes seni bekliyor dostm ben sabaha kdar beklerim :D 3-4 saate yuklermi ? :D

Starsley

He ya beklerim valla yeter ki yükle...

ekreem12

ekreem12

Üye
intenet dns deişikliği filan yapıp bizde ülke dışı free uygulama olayından yararlanamazmıyık acaba yaw öle bişi oluo gibisinden bi yorum okumustum bir zamanlar ama tam hatırlamıyorum:hmmm

mesut1979

Üye
allah canimi alsin ki felaket yavas yüklüyor ne olur beni anlayin

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
mantikli aslinda dns flan degisip yurt disindan girior gibi gorunmek..:hmmm :ehe

allah canimi alsin ki felaket yavas yüklüyor ne olur beni anlayin

puhahuaa :kop::kop::kop::kop: dostm tmm sakin ol :D yuklemezsen dovmicez seni oldurmcez :D yarn yuklesen sabahin korunde ? hem internetde hizli olur :D

ekreem12

ekreem12

Üye
nası yapılcaını bilen varsa öle yapıp herkez farklı 20 uygulamayı indirip maxicepe koysak herkez faydalanır bu işle ilgili bilgi sahibi istiyorummmm....:P:

----------Eklendi @ 01:17:35 ---------- Yazıldı @ 01:15:20 ----------

mantikli aslinda dns flan degisip yurt disindan girior gibi gorunmek..:hmmm :ehe

puhahuaa :kop::kop::kop::kop: dostm tmm sakin ol :D yuklemezsen dovmicez seni oldurmcez :D yarn yuklesen sabahin korunde ? hem internetde hizli olur :D

ama herkez heyecanla seni bekliyor gerci ben opda sertifikalama ile oyunu oynadıım gayet güzeldi havamıda atam yaw:)))

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ben yklemicem bilader mesut denen arakdas yklicek :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen ole dostm umarim yalan olmazsin:D

mesut1979

Üye
gercekten yalanim yok arkadas,birazda laptopumda virus problemi var ondan biraz yuklemekte,ve sayfalarin acilmasinda zorluk cekiyorum onun icin sizlerden özür diliyorum yarin herseyi düzgün olursa sözümmsöz yüklicem ,ya aramizda yokmu yurtdisindan katilan arkadaslar en azindan onlar yüklesin.suan mesaji handy ile yaziyorum

sek07

Üye
hani oyun :S mesut kardeş 1 kere yüklesen yeter: :aha::aha::aha:

uribaju

uribaju

Üye
Hacı upload et ama upload ediceğin site almanya hostlarından sağlanmış olsun yada ona yakın ulkelerden böyle yaparsan sorun cıkmaz:oke:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
oyun gelmedi mi beyler?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gercekten yalanim yok arkadas,birazda laptopumda virus problemi var ondan biraz yuklemekte,ve sayfalarin acilmasinda zorluk cekiyorum onun icin sizlerden özür diliyorum yarin herseyi düzgün olursa sözümmsöz yüklicem ,ya aramizda yokmu yurtdisindan katilan arkadaslar en azindan onlar yüklesin.suan mesaji handy ile yaziyorum

:ehe dostm nete giremirosan trojan girmistir ad-aware programiyla tarat..

oyunu bak bekleyen ne kadar kisi var..bide bu konuda bu konusulanlardan haberi olmayan bi ton insan var paylasirsan cok iyi olcak :oke:

mesut1979

Üye
kusura bakmayin arkadaslar maalesef yükleyemiyorum laptopa mecburen yeniden windows 7 yüklemem lazim dün gece antivir ile arattirdim 4 tane virus buldu system32 dosyasinda ve bu viruslari malesef silemedim daha dogrusu silmiyor tek carem windowsu yeniden yüklemek ilk kez basima böyle virus olayi geliyor,yoksa niye size sunmayim bu forum benim de cok hosuma gidiyor eger bu yazdiklarimda yalanim varsa allah carpsin beni.

Üst Alt