Nokia yaza özel 20 oyunu ücretsiz indirme yapıcak

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yaza özel 20 oyunu ücretsiz indirme yapıcak
Arkadaşlar mynokiablog a göre Nokia ovi üzerinden 20 oyun dan seçtiğini indirebilme hakkı vermiş ama sıkı durun TÜRKİYE yi bu haktan mahrum bırakmış mesela gt racing mobile oyununu sparkle gibi oyunları oynayamayan signedini bekleyenler oynayabilecekti nokia kelek yapmış durumda türkiye de nokia satışları en ön sırada olmasına rağmen bravo nokia:bann::bann::bann: benim tel hackli sorunum yok ama bilmeyen arkadaşlar için kötü ama gelebilirmiş

(KAYNAK = )

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

Starsley

Vay be bana bi gt unracing verseler.. Yeter.. Çok mu bu..

mesut1979

Üye
slm,mesela ben almanyadanim bende suan bedava

xparissx

xparissx

Üye
aynen bende almanyadayim bedava burada

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Oyunu indirip bizimle paylaşabilirsiniz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/oviden-indirilen-satin-alinan-programlarin-setup-dosyasini-kurtarma-resimli-493648.html

sek07

Üye
gameloft gt racing paylaşsalar super olur

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
almanyadaki arkadslar siz oviden indirip paylasrsaniz harika olur bizde faydalaniriz GT racing signed versionu cikmadi daha unsigned hla siz koyarsaniz harka olur :)

mesut1979

Üye
suan ben GT racing oyununu indiriyorum hangi indirme sitesine yükleyim

----------Eklendi @ 23:24:23 ---------- Yazıldı @ 23:22:03 ----------

veya siz kendiniz bu linkten indirebilirseniz bir deneyin

catdog136

catdog136

Üye
maxicepe ek olarak koy arkadaşım yapamazsan hotfile yada mediashare e yükleyebilirsin.. :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
suan ben GT racing oyununu indiriyorum hangi indirme sitesine yükleyim

----------Eklendi @ 23:24:23 ---------- Yazıldı @ 23:22:03 ----------

veya siz kendiniz bu linkten indirebilirseniz bir deneyin

baba dalga mi gecion :kop::kop: bizde bilioruz ordan indirmesini bzde hem parali sizde yurtdisinda ucretsiz.. siz inidrip paylasirsaniz burdaki herkes cok sevinecek rapid veya hotfile gibi sitelere upload edeblirsin :oke:

bak yukardaki Sensation nckli arkads link vermis nasil yapcagina dair.. ordan bakip adim adim yapablirsin 3-4 adimlik bise kolay yani beklioruz dostum :evet:

mesut1979

Üye
sis datei yi indirdim suan rapidshareye yüklemeye calisiyorum cünkü oyun 160 mb artik ne kadar sürer cok fazla sürecek olursa yarin yükleyebilirim.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm almanyada net hizli degil mi((: hmen yukler ya en fazla yarim saat gozunu seviym yklede bizde oynayalm artk :)

mesut1979

Üye
kusura bakmayin arkadaslar yüklemek baya bir zaman aliyor artik yarin veya pazartesi yükleyebilirim haftasonu oldugu icin felaket yavas yüklüyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:ah:ah:aheyvahhh yurt disindaki hizli interneti olan gurbetcilermizi beklioyurz :ehe

mesut1979

Üye
dostm almanyada net hizli degil mi((: hmen yukler ya en fazla yarim saat gozunu seviym yklede bizde oynayalm artk :)
[/Q

burada internet hizli da ,dedigim gibi haftasonu oldugu icin asiri bir sekilde yavas yüklüyor baska bir arkadas indirip yükleye bilirse yüklesin
yoksa bu hizla hayatta bitmez yüklemesi

Starsley

Mesut yapma valla Dua edicem.. Yap şu babalığı..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla dostm kimse ptesini bekliemior :ehe cok mu yavas nasil bir sacmaliktir ya :D

mesut1979

Üye
indirme hizimiz 16.000 ama yükleme okadar degil

Üst Alt