Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia yaza özel 20 oyunu ücretsiz indirme yapıcak
Sponsorlu Bağlantılar
Cezzbedici3
Üye
mehmet oyunlar haricinde yüksek fiyatlı uygulamalarda var uygulamaların durumu nedir?
işte arkadaşlar bedava oyunların listesi ve hangi ülkelerde beleş olduğu yazıyor....
The app is below:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Angry Birds Rio
Fruit Ninja (Great game)
Worms HD
Angry Birds Seasons
GT Racing: Motor Academy
James Cameron’s Avatar HD
Hero of Sparta HD (you can run around and escape monsters for like 90% of the time -_-)
Spider-Man: Total Mayhem (this is SUCH an epic game)
Monopoly Classic HD
Assassin’s Creed HD
The Sims 3 HD
Rally Master Pro
The Settlers HD+
World Series Poker
Tetris HD
Tom Clancy’s HAWX HD
Farm Frenzy
Guitar Rock Tour 2 HD+
Pac Man Championship
Doodle Jump
Let’s say £2 a game (most are actually £3) then that’s £60 worth of games. FOR FREEEE!
That’s 20 Brilliant games for your Symbian^3 phone ABSOLUTELY FREE (though it may still have location restrictions – please tell us if you can get the Summer gift of Games app ). Thanks Nokia!
-UK -ok!
Finland – OK
Germany – OK
Sweden – OK
France – OK
Ireland – OK
Holland/Netherlands – OK
Norway – OK
India – NA
Mexico – N.A.
Spain – N.A.
Canada – NA
South Africa – NA
Philippines – NA
Turkey – N.A.
Switzerland – N.A.
USA – NA
Columbia – NA
Israel – NA
Brazil – NA
Czech Republic – N.A.
Russia – N.A.
Pakistan – N.A.
Lithuania – N.A.
Malaysia – N.A.
Indonesia – N.A.
N.A. here = Not available. Not sure if that is permanent, or if it might come lat
Sensation
Emekli Yönetici
Bazı oyunlarda güncellemeler olabilir. Denemeniz lazım.
Cezzbedici3
Üye
İngiltere Finlandiya Almanya İsveç Fransa İrlanda Hollanda Norveç Bu ülkelerden birinde yaşayan bir arkadaşımız hiçbir sorun çekmeden bu ücretsiz oyunları indirebilir aslında
Soc-DooM33
Üye
arkadslar var sitede ben biliorm yurt disindaki arkdslari ltfen indirin ya hadi beyler
aras248
Üye
pacman i indirip paylaşın agalar
Silinen Üye 627977
Kapalı Hesap
gameloft gt racing var zaten bugün paylaşmışlar ben şimdi indirdim yüklüyorum bakacam nasıl olmuş
Soc-DooM33
Üye
gt racing cok sahane ben oynuyorum
uribaju
Üye
ya iyide bu oyunların hepsinin signedi çıktı zaten ne gerek kaldı şimdi buna Ama ilerki zamanlarda yeni oyun çıkarsa yurtdışındaki arkadaşlar halletsin artık