Nokia yaza özel 20 oyunu ücretsiz indirme yapıcak

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tmmdir mesut eyw zten Ediz Yigit nckli uye ekledi oyunu :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dns degiştirerek veya ph zilla yükleyerek oviye girin.ben şu anda phzilla ile girdim.herşey ingilizce.bakalım uygulamalar ücretsiz mi.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bak bakalm signedi cikmayan , unsigned uyg veya oyun varsa indir hmen Sensationun dedigi yontemle yap sora bizle paylas :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
vallaha beleş!arkadaşlar benim kotam yok,sizler mozilla kullanıyorsanız phzilla eklentisini kurun ve indirin.birde benden bir ekran görüntüsü:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Soc-DooM33 ve ekreem12
ekreem12

ekreem12

Üye
vallaha beleş!arkadaşlar benim kotam yok,sizler mozilla kullanıyorsanız phzilla eklentisini kurun ve indirin.birde benden bir ekran görüntüsü:

dün aksamdan beri sölüyorum girebiliriz die nası yapcaz bilgi verirseniz yapalım hemen

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ilk önce dedigim gibi mozilla kullananlar phzilla indirip kursunlar,sonra yazın ve phzilla kurulduguna dair simge çıkar(en üstteki adres çubugunun yanındaki görünmayen gizli mavi bayrak ikonu)bu simge yıldız işaretinin yanında gizlidir.üzerine mouse ile geldiginizde görürsünüz.bu simgeye tıklayın ve ovinin ingilizcesi açılsın,devamını anlatmaya gerek var mı?:d:

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar herkes farklı oyun indirsin ve paylaşsın. Forumda oyun bolluğu olur.

• Beğen
Tepkiler: Soc-DooM33
ekreem12

ekreem12

Üye
yapabildinizmi bende anasayfadan atıyo direk

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen beyler herkes INDIRCEGI OYUNU YAZSIN!!

bende smdi eklenti kurup indircem daha karar vermedmi ne indircegimi..yazarm
:oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
yarın işyerinde denerim phzilla'yı eğer olursa yani ücretsiz olursa kota sorunu yok indirebildiğim kadar oyun indiririm.

uribaju

uribaju

Üye
dediklerini yaptm aynen olmadı :hmmm

Utku

Utku

Üye
olnuyor

----------Eklendi @ 15:45:37 ---------- Yazıldı @ 15:38:04 ----------

tamam şimdi yaptı m:D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Utku™;3453492' Alıntı:
olnuyor

----------Eklendi @ 15:45:37 ---------- Yazıldı @ 15:38:04 ----------

tamam şimdi yaptı m:D
adamsın :oke: :ehe

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya bendede olmuyor vekille açıyorum oviyi herşey ing tamam ama hala paralı. Başarabilenler upload etsin

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya bendede olmuyor vekille açıyorum oviyi herşey ing tamam ama hala paralı. Başarabilenler upload etsin
zaten hepsi ücresiz degil ki.20 tane oyun varmış ücretsiz.o 20 oyunu ancak indirebilirsin.:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya arkadslar su 2o tane bedava oyun isimleri neler?

hangi 2o oyun bedava ve yapabilen arkadslar indrcegi oyunlari yazsin :oke:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
tamam meselaa gt racıng ucretsizms ama bende ucretlı gozukuyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
abi ben ne diorm siz ne diorsunz ya GT Racing signed cikti ztenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1|-)|-)|-)|-)|-)

uribaju

uribaju

Üye
unsigned paralı uygulamaları indirin de koyun ozaman o free gözükenler :oke:

Üst Alt