Container aramaya son Test Edildi Onaylandı[Resimli Anlatım](Bada Takımı)

Sponsorlu Bağlantılar

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç tane uygulama var bunları dene bakalım sonuç olumlu olacak mı? Ayrıca çalışıyorsa hangi uygulama ile çalıştığını, çalışmıyorsa da nasıl bir durum oluştuğunu belirtirsen sevinirim.

Linkteki adres çökmüş :kop:

dengesis

dengesis

Üye
Bu sefer link sağlam yerde hadi bakalım :)

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
Yarın denicem dükkanda evde net yok =)

Hüseyin Eren

Üye
Bak bu firmwarede sorunsuz oluyo

Belki sendekindede oluyodur sp.so dosyasını spooflamadan önce at klasörün bin dosyasına sonra spoofla dikkatli oku

güncelle diyosun ya yine aynı işlemlerimi uyguluyoruz yani multiloaderden aynı dosyalarımı seçiyoruz?

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
ilk flash atcan xxjıd kurcan sonra flash atıp xxjk1 kurcan

The Maverick

The Maverick

Üye
ilk flash atcan xxjıd kurcan sonra flash atıp xxjk1 kurcan

ne yaptın fragçı oldumu kaç dosya spoofladın??
ben şu music toys u yaptım birtek anlattıgım gibi oldu,belki bu iki türlüde oluyo:ehe

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptın fragçı oldumu kaç dosya spoofladın??
ben şu music toys u yaptım birtek anlattıgım gibi oldu,belki bu iki türlüde oluyo:ehe

Benim anlattığım gibi oluyo valla hatta adamın biri bada 1.0 ' a bu yöntemle splintercell fln yüklemiş :D şu alttaki cevaba bak :aha:
mükemmel gerçekten . sebebi bumudur bilmem ama benim versiyonum 1.0 olmasına rağmen splinter cell ve snake deluxe gibi 1.2 isteyen oyunları oynayabiliyorum . ilginç sebebi buysa harika ötesi . ayrıca 3d tower bloxx , pes 11 ve rf 2010 yükledim bununla sorunsuz . teşekkürler : )

dengesis

dengesis

Üye
Kendi cevabımı buldum valla sonunda :) Korumalı uygulama olsa dahi uygun container uygulama gerekiyor bazı uygulamalarda. Nusnakes için böyle bir durum geçerli olmayabilir. Ancak yakın zamanda çıkmış uygulamalar da uygun container sorunu çözüyor. Test ettim onaylıyorum.

• Beğen
Tepkiler: frager

Hüseyin Eren

Üye
Ben Bu FW yi kullanıyorum S8500XXJK1_-_Bada 1.2 FIRST S8500XXJID

Ama bunun için ilk önce S8500XXJID_-_Bada 1.2 ile flash atıp ardından

S8500XXJK1_-_Bada 1.2 FIRST S8500XXJID bu versiyona multiloader ile tekrar güncellemen lazım

En stabil ve sorunsuz olan firmware bu

S8500XXJID_-_Bada 1.2 linki:

S8500XXJK1_-_Bada 1.2 FIRST S8500XXJID linki:

Multiloader'dan çekinme garanti den felan çıkmıyo rahat ol.

rarlı dosyaların şifreleri nedir?

mvelten

mvelten

Üye
nerdeyse fulledim uygulama oyun sayısını bu sayede . birsürü 1.2 ile çalışan oyun yükledim ve hepsi benim 1.0 versiyonumda takır takır çalışıyor . 2 3 defa problem yaşadım onları da başka containerla spooflayınca olay çözüldü . yapamayan arkadaşlar varsa bi yerde yanlış yapıyorlardır .

Hüseyin Eren

Üye
rarlı dosyaların ş*freleri nedir?

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
rarlı dosyaların ş*freleri nedir?

Çok pardon unutmuşum şifre olduğunu

rar pass: samfirmware.com

----------Eklendi @ 18:22:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:32 ----------

Kendi cevabımı buldum valla sonunda :) Korumalı uygulama olsa dahi uygun container uygulama gerekiyor bazı uygulamalarda. Nusnakes için böyle bir durum geçerli olmayabilir. Ancak yakın zamanda çıkmış uygulamalar da uygun container sorunu çözüyor. Test ettim onaylıyorum.

Toprağım senin uygulamaları geçde olsa denedim gerçi sen bi sonuca varmışsın anladığım kadarıyla :evet: Ama ben yinede belirteyim easy ftp ve crocodil roulette' de sorun çıktı sadece
Bide bu fast finger uygulamasını arıyodun bulursan banada haber et bakmadığım yabancı forum kalmadı :ah :D

dengesis

dengesis

Üye
Çok pardon unutmuşum şifre olduğunu

rar pass: samfirmware.com

----------Eklendi @ 18:22:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:32 ----------

Toprağım senin uygulamaları geçde olsa denedim gerçi sen bi sonuca varmışsın anladığım kadarıyla :evet: Ama ben yinede belirteyim easy ftp ve crocodil roulette' de sorun çıktı sadece
Bide bu fast finger uygulamasını arıyodun bulursan banada haber et bakmadığım yabancı forum kalmadı :ah :D

Bende de yokmuş o uygulama birilerine sormuştum ama olan kimse paylaşmıyor :(

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
Aramaya devam :ağlarım: :kop:

dengesis

dengesis

Üye

Benim bir fikrim vardı eskiden. Böyle forumdan 5 arkadaş bir araya gelip aylık işte 10 tl bu işe ayırıp piyasada olmayan uygulamaları satın alıp container uygulamalarını bulup bir kendi veritabanımızı oluşturarak birşeyler yapmaktı. Ama yapabilecek kimseyi bulamadım. Konu açtığım zaman pek ilgi olmamıştı. Düşünürsen yapabilecek birileri varsa hala böyle birşey yapabiliriz.

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
O dediğin zor parasal açıdan kolayda toplanma kısmı zor

Bu arada fasterfingere bi alternatif buldum hemde türkçe (daha yeni gördüm appste bedava)

Amaç her ikisndede aynı ben beğendim

Senin o arşivede eklersin beğenirsen

Bu arada arşivine ilgiyi göstermeyen sensin ben her gün bakıyorum o sayfaya yeni apps upladın mı diye :d::kop:

dengesis

dengesis

Üye
O dediğin zor parasal açıdan kolayda toplanma kısmı zor

Bu arada fasterfingere bi alternatif buldum hemde türkçe (daha yeni gördüm appste bedava)

Amaç her ikisndede aynı ben beğendim

Senin o arşivede eklersin beğenirsen

Bu arada arşivine ilgiyi göstermeyen sensin ben her gün bakıyorum o sayfaya yeni apps upladın mı diye :d::kop:

O işi beraber yapalım o zaman. Ben varım 20 tl bile verebilirim. 1000tl'lik uygulama kaçırdık samsungdan o para da helal olsun valla :) Konu için haklısın uzun zamandan beri dosya upload etmedim. Bundan sonra o klasöre yeni uygulamalar upload edeceğim. 300 civarı uygulama olacak toplam. Birde dediğin uygulama güzel de faster finger kadar iyi değil.

Üst Alt