Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia c7 , mesaj yazarken mesaj yazma ekranı birden kapanıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Utku
Üye
yok öylle birşey bende
Soc-DooM33
Üye
bazi arksdlarda war bazlarnda yok
khanprk
Üye
malesef bende n8 kullnıyorum ve uzun kelimeleri yazarken mesaj kapanabiliyo. aynı sorun olan arkadaşlara tavsiyem uzun kelime yazdıktan sonra direkt boşluk tuşuna basmayın önce sağ tuşa sonra boşluk tuşunu kullanın. ben hala başka bir çözüm yolu bulabilmiş değilim
Soc-DooM33
Üye
beyler sknti yapmayin ANNA gelince hersey duzelcek 2 ay war daha hatalari affetmicekler
ya kardes birkac yerden mesaj attim C& ye nasil format atabilirim bilgi verebilir misin?
Cezzbedici3
Üye
şu annayla sorunlarımızdan bi kurtulsak...
cgrylmz7
Üye
telefonun programları yedekledim,direk pcye bağlayıp format attım sonra almam gereken müzik ve resimleri aldım tekrar kurdum telefonu düzeldi
emreipekci
Üye
yorumları okuyorum da güncellemeden sonra böyle olmuş falan. çok enteresan gerçekten, acaba anna yla birlikte böyle saçma sapan şeyler gelir mi diye düşünmeden edemedim.
serkanet
Üye
çalışan uygulaman fazla olabilir telefonun boş ram miktarını fazlalaştırmaya çalış uygulamadan atması ram yetersizliği yüzünden olur
Sorunların asıl kaynakları çözümleridir, siz bir soruna çözüm araken karşınıza başka başka sorunlar çıkar demiş Filozofun biri, Umarım anna'da bişiyleri düzeltirken bişiyleri bozmazlar ...
Recep Özmen
Üye
Bu sorunu çözen var mı?
mustafakamikaze
Üye
t9 da değil normaldede oluyo mesajlarda bu tür sorunlar bende de var yani nolcak bilmiyorum düzelir inş
ozggurr
Üye
Onceki mesajlari okumadim oneren vardir belki ama Ovi suit ile sistemi yeniden kurmayi denediniz mi?