İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

iksirli

Üye
arkadaslar ıphone kulllanıcısıyım tukcell ınternet paketlerınden bırını almak ıstedım operetoru aradıgımda bıraz bılgı aldım app storeden ındırdıgın bır uygulama 20mb ustundeyse wırıless baglantısı ıstedıgını buna bırsey yapamadıklarını soyledıler bu konu hakkında bılgılerı olan bırısı varmı acaba jeılbreak yaparsam sorun cozulurmu ıstedıgım boyuttakı uygulamayı ındırebılıcekmıyım bılgılendırırsenız sevınırım tesekkurler

ensarb

Üye
Merhaba

İlk çıkan arkasında metal paneli olan iphonelarda en son hangi sürüm yüklenebilir?

_Faruk

Üye
arkadaslar ıphone kulllanıcısıyım tukcell ınternet paketlerınden bırını almak ıstedım operetoru aradıgımda bıraz bılgı aldım app storeden ındırdıgın bır uygulama 20mb ustundeyse wırıless baglantısı ıstedıgını buna bırsey yapamadıklarını soyledıler bu konu hakkında bılgılerı olan bırısı varmı acaba jeılbreak yaparsam sorun cozulurmu ıstedıgım boyuttakı uygulamayı ındırebılıcekmıyım bılgılendırırsenız sevınırım tesekkurler
Bu telfonla appstore la ilgili jailbreak yptıktan sonra dzlr mi blmyrm ama jailbreaktan sonra geln installousla indirirken wireless zorunlu değil galiba zaten orda da uygulamalar ücretsiz jailbreak ypp dne bi birşey kaybetmezsin ayrıca jailbreak yapmaya karar verirsen 4.2.1 de yap ve green poison ile yap

sert4n

sert4n

Üye
Arkdadaşlar 3g kullanıcısıyım şuan 3.1.3 jailbreak yapılmış halde kullanıyorum ama şikayetim telefonun çok yavaşlamış olması 4.2.1 orjinal versiyonu jailbreak yapmadan kullanayım diyorum yada 4.2.1 de jailbrreak yapan arkdaşlar aynı ağırlık sizde de mevcut mu ? 3.0 daki hızı hiçbir şekilde geri alamadım En güzeli iphone 4 e geçmek galiba :)

_Faruk

Üye
Arkdadaşlar 3g kullanıcısıyım şuan 3.1.3 jailbreak yapılmış halde kullanıyorum ama şikayetim telefonun çok yavaşlamış olması 4.2.1 orjinal versiyonu jailbreak yapmadan kullanayım diyorum yada 4.2.1 de jailbrreak yapan arkdaşlar aynı ağırlık sizde de mevcut mu ? 3.0 daki hızı hiçbir şekilde geri alamadım En güzeli iphone 4 e geçmek galiba :)

ben 4.2.1 jailbreakli kullnyrm tvsye edrm bi geç dene istersen

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
İyi günler... Turkcell'den Kontratlı İphone 4 aldım, bunu Vodafone hattımda kullanmak istiyorum. Fakat kafama takılan bir kaç soru var. Şimdi telefona kutusundan cıkarttığım gibi direk bu JB ve unlock işlemlerini uygulayabilirmiyim ?
ikinci sorum ise SHSH kaydı ne işe yarıyor yapmam gereklimi ?
son sorum da şu... Doğru Sıralama nasıl olmalı ?
İlk önce SHSH mı almalıyım ? yoksa SHSH ' ı Jailbreak ve unlock tan sonramı almalıyım ?
Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...

sert4n

sert4n

Üye
Arkadaşlar 4.2.1 jpsw indirdim itunesten restore edip yükleme yaptım daha sonra redsnow ile jb yapmak isterken redsnow çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
güvenli mod
uyumluluk modu
farklı sürümler
denemediğim şey kalmadı bu hata hakkında bilgisi olan vrsa yardımcı olabilir misiniz

_Faruk

Üye
Arkadaşlar 4.2.1 jpsw indirdim itunesten restore edip yükleme yaptım daha sonra redsnow ile jb yapmak isterken redsnow çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
güvenli mod
uyumluluk modu
farklı sürümler
denemediğim şey kalmadı bu hata hakkında bilgisi olan vrsa yardımcı olabilir misiniz
yönetici olarak çalıştır

--------------- Ekleme ---------------

İyi günler... Turkcell'den Kontratlı İphone 4 aldım, bunu Vodafone hattımda kullanmak istiyorum. Fakat kafama takılan bir kaç soru var. Şimdi telefona kutusundan cıkarttığım gibi direk bu JB ve unlock işlemlerini uygulayabilirmiyim ?
ikinci sorum ise SHSH kaydı ne işe yarıyor yapmam gereklimi ?
son sorum da şu... Doğru Sıralama nasıl olmalı ?
İlk önce SHSH mı almalıyım ? yoksa SHSH ' ı Jailbreak ve unlock tan sonramı almalıyım ?
Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...
bana kalırsa kutudan çıkardığın gibi jailbreak yap unlock yapmana gerek yok sim kilitli değil greenpoiosn ile ios 4.2.1 de jailbreak yap kullan bu kadar

mustafadundar88

Üye
ben iphone aldım çin malı ilk gün turkcell i gör dü şimdi görmüyo vodafone yi görüyo çift hatlı telefon ne yapmalıyım acil cevap tşk [email protected] mail de atsanız olur

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Arkadaşlar bende iphone4 4.0.1 var ve yanlışlıkla cydia silindi,yüklü uygulamalara zarar vermeden veya silmeden tekrar cydia yüklemenin bi yolu varmı acaba..??

sert4n

sert4n

Üye
Arkadaşlar redsnow çalışmayı durdurdu hatasını bir başka bilgisayardan yükleme yaparak çözdüm şuan telefon 4.2.1 baseband da 05.15.04 ne yaptıysam gps ile ilgili sorunu gideremedim bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim

ilker_g

Üye
itunes i öncelerde kendi evedeki pc' m de kullanıyordum AMA ne olduysa 5 pc de acılmış öncelikle onları kapatın gibi yazı cıkıyor benim itunes için sadece 3 pcde kllanmama rağmen bunun için bana yardım edecek varmı ?

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Arkadaşlar bende iphone4 4.0.1 var ve yanlışlıkla cydia silindi,yüklü uygulamalara zarar vermeden veya silmeden tekrar cydia yüklemenin bi yolu varmı acaba..??
Yok mu bi babayiğit bu sorunu çözecek arkadaş....??

_Faruk

Üye
Yok mu bi babayiğit bu sorunu çözecek arkadaş....??
hangi programla jailbreaklemiştin telefonu
ayrıca telefonu bilgisiyara bağla itunes ile uygulamaların hepsini bilge at telefonun yedeğini al formatla jailbreak yap tekrar yedeği ve uygulamaları kur
ya da üzerine tekrar jailbreak yap

erkn2

Üye
Meraba iyi gunler
Oncelikle 3gs 16 gb genpa garantili cihaz kullaniyorum
Ve tlfnu ilk aldigimda 4.0 yuklu ide ve msj yazarken hucresel veri uyarisi cikiyordu
4.2 de msj yazarken hic bu sorunla karsilasmadim
4.3 u yukledigimde msj yazarken yine hucresel ver uyarisi cikiyor
Ve mms si actim kapattim olmadi bi turlu
Ve jailbreak yaparak cozumu varmis ama ben jailbreak yapmak
İstemiyorum tlfndan arama yapma msj atma ve internetin disinda kullanmadigim icin
Simdiden tesekkurler

ImRorschach

ImRorschach

Üye
iphone 4 ile ilgili bir sorunum var. Mesaj gönderemiyorum arayamıyorum, ama dışardan geliyor mesajlar bugün birden bire oldu ne yaptımsa düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum...

ogz57

Üye
abicim bu finladiya malı ıphone noluo ???

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 ile ilgili bir sorunum var. Mesaj gönderemiyorum arayamıyorum, ama dışardan geliyor mesajlar bugün birden bire oldu ne yaptımsa düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum...
##21# yap sorun giderilir.

FvZCgLyN

Üye
Meraba Arakadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. Acaba İphone 3g 8gb 16gb ve 3gs 8 16 32 gb olanların içindeki donanımlar aynımıdır?

eyvallahbaba

Üye
Herkese iyi günler.Arkadaslar iphone4 de hareketli duvar kağıdı kullanabiliyormuyuz.?

Üst Alt