arkadaşlar bende iphone 3g var i-tunesten program atıyorum programı almıyor napmam lazım artık gına geldi kafayı yiyecem sürekli karşılaşıyorum bu hatayla pc ye format atıp i-tunes i yükledimi programa alıyor belli bir zman geçtimi yine almıyor update mi restoremi ne yapim ???
arkadaşlar bende iphone 3g var i-tunesten program atıyorum programı almıyor napmam lazım artık gına geldi kafayı yiyecem sürekli karşılaşıyorum bu hatayla pc ye format atıp i-tunes i yükledimi programa alıyor belli bir zman geçtimi yine almıyor update mi restoremi ne yapim ???
deli olmana gerek yok iphone a sadece 1 bilgisayardan oyun müzik yüklersin ne zmn başka bir bilgisayardan birşey indirecek olsan digerleri silinir o yüzden sana tavsiyem tek bilgisayardan kullan telefonu.lütfen yardım edin deli olcam. arkadaşlar bilgisayara yüklediğim ipa uzantılı oyunları iphoneye atıyorum yükleniyorken yüklü programlar siliniyor. lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim.
özelden cvp yazıldıbulgaristandan ıphone 3gs cihaz aldım 0 cihaz 3.2.1 sürüm vardı pc den ıtunese bağladığımda güncelledi ve 4.2.1 oldu bu cihaza jailbreak ve unlock yapılırmı cihaz türkiyede çalışırmı acil yardım teşekkürler
ipone 3gs yeni aldım internete bağlanamıyorum ayarlarıda bulamadım nasıhl yapacağım
elimde amerikadan aldığım 3gs 32 gblik telimi yanlışlıkla uprage yaptım üniversal aktive kartıda var telefon simkilitli ne yapmam gerek resimli anlatabilecek ustaların yorumunu bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
ve ya 32 gb lik teli 16 gb lik telden hafızadan başka bi farkı varmı