İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

burakyeke

burakyeke

Üye
arkadaşlar bende iphone 3g var i-tunesten program atıyorum programı almıyor napmam lazım artık gına geldi kafayı yiyecem sürekli karşılaşıyorum bu hatayla pc ye format atıp i-tunes i yükledimi programa alıyor belli bir zman geçtimi yine almıyor update mi restoremi ne yapim ???

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende iphone 3g var i-tunesten program atıyorum programı almıyor napmam lazım artık gına geldi kafayı yiyecem sürekli karşılaşıyorum bu hatayla pc ye format atıp i-tunes i yükledimi programa alıyor belli bir zman geçtimi yine almıyor update mi restoremi ne yapim ???

Bilgisayarında sorun var başka bilgisayarda dene o zmn fark edersin bazı programlar çakışıyor olabilir.

Alugard

Üye

Bendede aynı sorun ipodda var ilk zamanlar istedeğim şeyi indirip atabiliyordum fakat artık olmuyor iPod 4 jailbreak appsync 4.1 var

herbi

Üye
arkadaşlar merhaba ben yeni iphone 4g tlf alcam şarj sorunu varmı acaba .Kaç gün gidiyor şarj alırsam hangi versiyonda ve ne özeliklerde almamı tafsiye edersiniz şimdiden teşekür ediyorum...

gitarsist

gitarsist

Üye
lütfen yardım edin deli olcam. arkadaşlar bilgisayara yüklediğim ipa uzantılı oyunları iphoneye atıyorum yükleniyorken yüklü programlar siliniyor. lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım edin deli olcam. arkadaşlar bilgisayara yüklediğim ipa uzantılı oyunları iphoneye atıyorum yükleniyorken yüklü programlar siliniyor. lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim.
deli olmana gerek yok iphone a sadece 1 bilgisayardan oyun müzik yüklersin ne zmn başka bir bilgisayardan birşey indirecek olsan digerleri silinir o yüzden sana tavsiyem tek bilgisayardan kullan telefonu.

herbi

Üye
Arkadaşlar ben iphone 4g alıcam tafsiye edermisin? Kullanan arkadaşlardan şarjla ilgili bir sorun varmı yani sarj doldurduğunuzda hemen bitiyormu veya bitme süresi kaç gün Aldığımda hangi versiyon alayım şimdiden teşekür ediyorum....

gitarsist

gitarsist

Üye
telefon 2. el o yüzden bşka bilgisayar olmuş oluyor :S çook sağolasın

mert207

Üye
bulgaristandan ıphone 3gs cihaz aldım 0 cihaz 3.2.1 sürüm vardı pc den ıtunese bağladığımda güncelledi ve 4.2.1 oldu bu cihaza jailbreak ve unlock yapılırmı cihaz türkiyede çalışırmı acil yardım teşekkürler

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
bulgaristandan ıphone 3gs cihaz aldım 0 cihaz 3.2.1 sürüm vardı pc den ıtunese bağladığımda güncelledi ve 4.2.1 oldu bu cihaza jailbreak ve unlock yapılırmı cihaz türkiyede çalışırmı acil yardım teşekkürler
özelden cvp yazıldı

monstano

Üye
iphone 3g var ama internete giriyorm hemern cıkyor yardımcı olurmsunuz

icmedab

Üye
iphone 3 gs telefonuma format attım telefonum kitlendi nasıl çözerim yardım edin 16 gb

lacivert76

Üye
Merhabalar,

iphone 4.2.1 var. cydia dan uygulama silmeye çalışırken. cydia kayboldu
cydiayı tekrar yükledim ama cydia gözükmüyor
yardım edebilirmisin
teşekkürler

monstano

Üye
bnm bi sorum olcaktı iphne 3g var wifi den vaylısı gormyor neden ola bilir ?

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
Aveadan 0.facebook (iPhone 3gs ) 'a girince operatör desteklenmiyor .. Nasıl kurtulabilirim ?

seller"

Üye
Yurtdışından getirdiğim gri dış yüzeyli 16 gb lik iphone i tunes yazılım atma girişimimden sonra i tunes ibaresi ekranda kaldı problemi telefoncu bir arkadaşım çözmüştü..aynı problemi yine yaşadım fakat telefonu birkaç kişiye götürdüysemde yapamadılar problem ne olabilir tavsiye edeceğiniz biri varmı ..teşekkürler..

uluirmakli

Üye
elimde amerikadan aldığım 3gs 32 gblik telimi yanlışlıkla uprage yaptım üniversal aktive kartıda var telefon simkilitli ne yapmam gerek resimli anlatabilecek ustaların yorumunu bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

ve ya 32 gb lik teli 16 gb lik telden hafızadan başka bi farkı varmı

sonicorcist

sonicorcist

Üye
ipone 3gs yeni aldım internete bağlanamıyorum ayarlarıda bulamadım nasıhl yapacağım

_Faruk

Üye
ipone 3gs yeni aldım internete bağlanamıyorum ayarlarıda bulamadım nasıhl yapacağım

wifi dan bağlanmak istiyorsan ayarlar>wifi burdan bağlanmalısın
operatör üzerinden bağlancaksan ayarlar>genel>ağ burda hücresel veri açık olmalı istersen üstten 3g yi de açabilirsin

elimde amerikadan aldığım 3gs 32 gblik telimi yanlışlıkla uprage yaptım üniversal aktive kartıda var telefon simkilitli ne yapmam gerek resimli anlatabilecek ustaların yorumunu bekliyorum

ve ya 32 gb lik teli 16 gb lik telden hafızadan başka bi farkı varmı

32 ile 16 arasında hafıza dşnda bi fark yok bldğm kdryla
telefonu da "unlock" yapman gerekiyo gerekli bilgiye forumdan ulaşabilirsin aratman yeterli

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Arkadaşlar bende iphone4 4.0.1 var ve yanlışlıkla cydia silindi,yüklü uygulamalara zarar vermeden veya silmeden tekrar cydia yüklemenin bi yolu varmı acaba..??

Üst Alt