SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

senamore

Üye
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin samsung s3353 telefonum ve java oyunlarını açamıyorum konunun ilk sayfasındaki oyunları indirdim fakat olmuyor. şu ana kadar sadce opera 4 ve snaptü yü açtı lütfen yardımm!!! şimdiden teşekkürler...

----------Eklendi @ 17:11:58 ---------- Yazıldı @ 16:43:02 ----------

Mobile 9 yada getjar a gir telefondan ya da bilgisayarından veya 4shared de 320x240 java.rar diye arat bulursun maxicep den de ilgili konu lara bakabilirsiniz. 320x240 boyutunda ve 600 mb dan düşük her java yı çalıştırır.
ilk sayfada 4shared den oyunlari indirdim telefona attim fakat acilmiyor hicbiri uyari veriyor opera ve snaptu disinda hic bir java yi acmadi napabilirim?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin samsung s3353 telefonum ve java oyunlarını açamıyorum konunun ilk sayfasındaki oyunları indirdim fakat olmuyor. şu ana kadar sadce opera 4 ve snaptü yü açtı lütfen yardımm!!! şimdiden teşekkürler...

----------Eklendi @ 17:11:58 ---------- Yazıldı @ 16:43:02 ----------

ilk sayfada 4shared den oyunlari indirdim telefona attim fakat acilmiyor hicbiri uyari veriyor opera ve snaptu disinda hic bir java yi acmadi napabilirim?

ne var ne yok paylaştm alın bnm arşivim:P::P:

senamore

Üye
şimdi indiriyorum inş hallolur kafayı yiycem yoksa çok teşekkürler uğraştınız

----------Eklendi 09.05.2011 @ 00:01:47 ---------- Yazıldı 08.05.2011 @ 23:06:36 ----------

ne var ne yok paylaştm alın bnm arşivim:P::P:

olmuyor vallahi kafayı yiycem java hatası IO istisnası diyor simgelere tıklayınca hiç birini açamadım!!!!

yusuftash

yusuftash

Üye
Arkadaşlar benim yine bi sorum olucak :) ya ben önceden samsung u800 soul telefonumu pc studio ile modem olarak kullanıp nete giriyodum. Bu telefon kies kullanıyo biliyorumda aynı şekilde modem olarak kullanmamın bi yolu yok mu?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
şimdi indiriyorum inş hallolur kafayı yiycem yoksa çok teşekkürler uğraştınız

----------Eklendi 09.05.2011 @ 00:01:47 ---------- Yazıldı 08.05.2011 @ 23:06:36 ----------

olmuyor vallahi kafayı yiycem java hatası IO istisnası diyor simgelere tıklayınca hiç birini açamadım!!!!

arkadaşım içinde blur ar oda mı olmuyo ?????? çoğu bendede açmadı

----------Eklendi @ 10:42:39 ---------- Yazıldı @ 10:42:08 ----------

Arkadaşlar benim yine bi sorum olucak :) ya ben önceden samsung u800 soul telefonumu pc studio ile modem olarak kullanıp nete giriyodum. Bu telefon kies kullanıyo biliyorumda aynı şekilde modem olarak kullanmamın bi yolu yok mu?

ben uğraşyrm yaparsam bilgi veririm size ama kiesten olmuyo :vur:vur

senamore

Üye
yok bende hic biri acilmiyo java hatasi io istisnasi diyo surekli siteden baska bi yol buldum kod yazarak bilgisayar la beraber bisy deniycem ins olur bu sefer:(

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
deneyecgn şey olursa bizede yaz olur mu ??:allalla:

ero21

Üye
arkadaşlar benim sorduğum saru kaynadı gitti yardımcı olacak biri yok mu ?

senamore

Üye
benim telefon halloldu sanirim o dedigim yontemi uygulamadim fakat internette buldugum bi kac sifreyi denemistim uyari veriyodu ama noldu ne bitti anlamadim ama duzeldi ama onemli olan bu:) yardim etmeye calisanlara tesekkurler:)

fenerli34

fenerli34

Üye
arkadaşlar hepinize merhaba bu telefonu dün aldım ve ilk görüşlerim beklediğimin çok üstünde ve memnunum
ancal telefondan çok anlayan biri değilim ve sizlerden bilgi almak istediğim konular var yardımcı olursanız sevinirim, şöyle sıralıyım

1) İnternetteyken tel bazen yetersiz bellek diyor ve orada kalıyor site bunun nedeni ya da çaresi var mı

2) Benim net paketim vardı ve bu telde de devam ediyor ancak nete girdim ve daha önce yemediği kadar kota yedive 100 mb galiba ay sonunu görmicek video falanda açmadım hiç

3)Tel wi-fiye bağlıyken nete girdiğimde wifiden mi bağlanıyor internet paketimden mi yani tel kendisi wifi yi mi seçer bu benim için önemli

4)Telefondaki msn programı çok kota yer mi

arkadaşlar biraz fazla sordum ama dediğim gibi çok anlamıyorum telden ve de daha önce cihazı alıpta sorunlarını çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum
şimdiden çok teşekkür ederim

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
sorunuu tekrar alsam
arkadaşlar benim sorduğum saru kaynadı gitti yardımcı olacak biri yok mu ?

----------Eklendi @ 19:33:48 ---------- Yazıldı @ 19:31:21 ----------

arkadaşlar hepinize merhaba bu telefonu dün aldım ve ilk görüşlerim beklediğimin çok üstünde ve memnunum
ancal telefondan çok anlayan biri değilim ve sizlerden bilgi almak istediğim konular var yardımcı olursanız sevinirim, şöyle sıralıyım

1) İnternetteyken tel bazen yetersiz bellek diyor ve orada kalıyor site bunun nedeni ya da çaresi var mı

2) Benim net paketim vardı ve bu telde de devam ediyor ancak nete girdim ve daha önce yemediği kadar kota yedive 100 mb galiba ay sonunu görmicek video falanda açmadım hiç

3)Tel wi-fiye bağlıyken nete girdiğimde wifiden mi bağlanıyor internet paketimden mi yani tel kendisi wifi yi mi seçer bu benim için önemli

4)Telefondaki msn programı çok kota yer mi

arkadaşlar biraz fazla sordum ama dediğim gibi çok anlamıyorum telden ve de daha önce cihazı alıpta sorunlarını çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum
şimdiden çok teşekkür ederim

1-)OPERA kullan

2-)Operadan gir

3-)internet>seçenek>ayrlar>6 internet profilleri>hanqisini seçersen operadanda normal nettende ondan girer
4-)Sanırsam Hayır

----------Eklendi @ 19:34:15 ---------- Yazıldı @ 19:33:48 ----------

Bnada Werirmsn sİte linkerini :))

benim telefon halloldu sanirim o dedigim yontemi uygulamadim fakat internette buldugum bi kac sifreyi denemistim uyari veriyodu ama noldu ne bitti anlamadim ama duzeldi ama onemli olan bu:) yardim etmeye calisanlara tesekkurler:)

smoke_7

Üye
Arkadaşlar benimde size bir kaç sorum olucak bu telefonla ilgili:

1) Telefona film atcam özelliklerinden baktım mp4 320*240 ceviyorum ama telefona attıgımda açmıyor. napmam lazım ?
2) Ben telefonda kendime özel profil oluşturdum ses profillerinden ayrıca titreşimsiz kullanmak için ama uyarı sesimi tamamen kısmam rağmen batarya azaldığı zaman, kontör bakiyesi sorguladıgım zaman uyarı sesi geliyor. ne yapıcam ?
3) Telefonun saati bazen kendi kendine duruyormu bilmiyorum yarım saat yada 15dk civarı geç kalıyor o kadar ayarlıyorum otomatik güncellede diyorum, güncellemeyi kapatda diyorum olmuyor. Bir bilginiz varmı ?
4) Telefon kamerasında zoom özelliği yokmu ?

fenerli34

fenerli34

Üye
gscassio eyvallah kardeşim baştan sona okudum konuyu çok emeğin geçmiş
sorduğum soruları anladım sadece tele operayı nasıl yüklicem onu da bilmiyorum da

----------Eklendi @ 20:30:30 ---------- Yazıldı @ 20:13:54 ----------

bir de vod ayarları diye birşey var ona girince avea mobilvizyon seçili onu ne yapmam gerekiyo ya da öyle mi kalsın tel net paketimden nete giriyor ama wifiden giremiyorum :S

ero21

Üye
sorunuu tekrar alsam

sorum şuydu:

arkadaşlar benim cihaz opera 4 ü açıyor ama opera 6 indirdim indirdi çalıştırdım load kısmı biraz doldu ve sonra kesinlikle tek tık bile ilerlemedi neden acaba hatsız kullandığımdan olabilir mi ? bi de facedeki videoların sadece youtube bağlantılı olanlarını açıyor iğerlerini açmıyor bu olay sadece benim cihazımdan mı kaynaklı hepsi aynı mı ? açmak için ne yapmalıyım ... ayrıca telefonu hatsız kullanıyorum.. wifile bağlanıyorum..modem markam zyxel

----------Eklendi @ 19:33:48 ---------- Yazıldı @ 19:31:21 ----------

fenerli34

fenerli34

Üye
ero nasıl yükledin operayı tele pek anlamıyorum da

fenerli34

fenerli34

Üye
kardeş yükledim yüklemesine de sitenin ismini yazıyorum tamam deyince güvenlik hatası ağ eriğimine izin verilmedi güvenlik ayarlarınızı kontrol edin diyo girmiyo siteye

senamore

Üye
1)Ayarlardan internet icn varsayilan bellegin hafiza karti oldugunda hafiza kartinin bellegini kullanacaktir aynisi bende de olmustu ayarlayinca sorun olmadi bi daha 2)Kotanin fazla yenmesinin telefonla alakali oldugunu sanmiyorum internet pakediyle alakalidir 3)Wi-Fi=wireless yani baglandigin modemle ilgili 4)Msn programinin ne kadar yiyecegi hakkinda bi fikrim yok

ero21

Üye
GSCASSİO bi yardımcı olmadın bize ha :))

Üst Alt