Yasak Sitelere Giriş 1.2

Sponsorlu Bağlantılar

recoli33

Üye
dostum saol emeğine sağlık

ulas4406

Üye
tsk ederız muhtesem olmus emege saygııııı

cem43211

Üye
youtube hala yasaklı bu proğramda işe yaramadı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"İşe yaramadı" demeden önce "Nerede hata yaptım?" diye düşünürseniz belki işe yarar birşeyler bulabilirsiniz.

...MC KİRPİ...

Üye
Link Nerede.? :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konudaki ilk mesajın en altında.

anaconda33

Üye
çok teşekkürler eline sağlık...

Pisigo12

Pisigo12

Üye
saol abi fakat dns sunucusunu yasaklı sitelere giriş ıp si yapınca google'yede girmiyo bunda öle bir sorun varmı :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok canım alakası yok.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
bu tür dosyalar zararlı oluyor örnek olarak ıp adresini yurtdışındaki ıp adresiyle değiştiriyor bu da senin internet hızını düşürüyor bizzat yaşadım.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ALPARS™;3415020' Alıntı:
bu tür dosyalar zararlı oluyor örnek olarak ıp adresini yurtdışındaki ıp adresiyle değiştiriyor bu da senin internet hızını düşürüyor bizzat yaşadım.

Bilmiyorsak atmayalım lütfen.

modembaba

Üye
bunun için programa gerek yok bende biraz ezber yeterli olacaktır bende Open DSN: 208.67.220.220/222.222 Google DNS:4.4.2.2./.1.1 yani...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunun için programa gerek yok bende biraz ezber yeterli olacaktır bende Open DSN: 208.67.220.220/222.222 Google DNS:4.4.2.2./.1.1 yani...

Herkes sizin gibi prof. değil canım, bilmeyenler için hazırladım zaten.

inpublic

Üye
... sitesini açmııyo bu sistem bunun için bi bilgi verebilecek olan varmı acaba? Sistem güzel olmuş bu arada ellerine sağlık ;)

internet_01

Üye
Arakdaş bende meb kurumunda görevliyim face giremediğim için bu programa ihtiyaç duydum indirdim denedim ama faceye yine giremiyorum meb tekrar yasaklıyor daha ayrıntılı bir program yazman dileğimle allaha emanet ol... (yine emeğe saygı)

burak5001

Üye
Burda websense var, onu aşamadı herhalde :(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
... sitesini açmııyo bu sistem bunun için bi bilgi verebilecek olan varmı acaba? Sistem güzel olmuş bu arada ellerine sağlık ;)

Sitede sorun vardır.Eğer siteye erişmeye çalıştığında Türk Telekom'un engelleme içeriğiyle karşılaşıyorsan programdan kaynaklı, ama siteye bağlanamıyorsa bu sitenin sorunu.

Arakdaş bende meb kurumunda görevliyim face giremediğim için bu programa ihtiyaç duydum indirdim denedim ama faceye yine giremiyorum meb tekrar yasaklıyor daha ayrıntılı bir program yazman dileğimle allaha emanet ol... (yine emeğe saygı)

Hocam MEB'in yasaklama stili farklı.Local System üzerinden erişimi kapattıkları için birşey yapamaz bu program.

Burda websense var, onu aşamadı herhalde :(

Aynen.

y2jrcho

y2jrcho

Üye
Çok teşekkür ederim emeğine sağlık.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağol kardeş.

grolof

Üye
Çok değişik sitelere girmeye çalışıyorum ama girmiyor.Sanırım ttnet bunun için yeni engeller koymuş.Artık dns değiştirmeyle girilmiyor.

Üst Alt