Nokia C7 siyah telefon kasa çizik?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 siyah telefon kasa çizik?
Arkadaşlar 3 aydır nokia c7 siyah kasayı kullanıyorum..

Asıl problem şu ki güzel bir kılıf aldım arka kapağı ve kamera kısmını korumak maksatlı.Ama geçen gün 3 4 kere sim kart değişikliği için telefonu kılıftan çıkarttım,kılıf elastik değil plastik bir kalıp telefonu darbelere karşı korumak için..Ama sağ ve sol üst köşelerde birer çizik tespit ettim aldığım yere götürdüm daha fazlası olursa garantiye gönderelim dediler.acaba bu normalmi hafif renk atması sorunu yaşadım? sizce ne yapayım kılıf değiştirmek mantklı ama acaba telefonu kılıftan bir daha çıkartmasam çizik falan artmaz mı diye düşünüyorum..kılıf çok hoş ama 900tlye aldığım tlfunda çizilmesini istemiyorum.. siyah c7 kullananlar,sizdede böyle bir sorun varmı ??

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
valla istersen 2 yıl boyunca kullanma ama yine çizilir.abartı tabi ki :D ama yine de ne yaparsan yap çizilir.

ben 5800 için silikon kılıf aldım.daha önce düştüğünde hafif bir ezilme olmuştu.

sanırım sende ona benzer bişy aldın.kılıfın telefona bi sakıncasının oldugunu düsünmüyorum.ama belki terleme yapıyordur.pişi yapmıştır :D

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
silikon değil kalıp şeklinde tam tlfona uygun ama :D faydası çokta tabi insan yinede çizilsin istemiyor :D taksltli aldım daha 3.taksitte çizikler çıktı :D şaka bir yanada tlf harika ahh bide renk atmasa ufaktan..

SaNMaM

Üye
Ben kılıfsız kullanıyorum 2 aydır. Çizik falan yok. Allaha şükür. Ama bende kararsızım. Kılıf alsammı diye.

Slanq

Üye
bir keresinde topa gelişine abanayım dedim montun cebinden telefon fırladı 3 takla attı ama film gibiydi onun düşüşü falan :D:D eh işte yanlarda ufak ciziqler var ama neyseki başka bişi olmadı.. ertesi gün 5tly nokia cakma kılıf aldım üstünden ne çaylar ne mayanozler damladı :Dneyse kılıf şart aga uzatmaya gerek yok asdsa :D

• Beğen
Tepkiler: aagkn

s3rseri

Üye
bende de siyah kasa var plastik kılıf aldım bi kaç kere çıkarıp takmak zorunda kalmıştım o arada kasanın yan tarafında ufakta olsa çizikler oldu, pek rahatsız etmiyor ama bi daha plastik koruyucu kılıf kullanmamam için yeterli bi neden o çizikler, size tavsiyem hiçbir telefonda sert plastikten yapılma kılıfları kullanmayın...

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Ben kılıfsız kullanıyorum 2 aydır. Çizik falan yok. Allaha şükür. Ama bende kararsızım. Kılıf alsammı diye.
almanı tavsiye ederim kardeş uzun süre gönül rahatlığıyla kullanırsın tabi kullanmana bağlı olarak ben şahsen kılıflı kullanıyorum...iyi forumlar...

KO9

KO9

Üye
Bu C7lerde plastik kasa değişümi ne kadarki benimde tel basket oynarken cepten fırladı asfalta düştü aynı gün 2kere düşünce plastik kısımda eziklikler oluşmuş acaba kasa değişimi mümkünmü? Mümkünse ne kadar :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bu C7lerde plastik kasa değişümi ne kadarki benimde tel basket oynarken cepten fırladı asfalta düştü aynı gün 2kere düşünce plastik kısımda eziklikler oluşmuş acaba kasa değişimi mümkünmü? Mümkünse ne kadar :)
tabiki mümkün.100 tlyi geçer komple kasa değişimi

kaanka0

kaanka0

Üye
Bu ezikler garantiyi bozar mı? benimki de yere düştü de usb çıkışının olduğu yer hafif ezildi :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
garantiyi bozmaz

slant1111

slant1111

Üye
kılf çzk yapyor bendede oldu ya

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
36o mi kasa degisiormus snde diyeydin bi 36o dha koyar yeni c7 alirim die :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt