Spb Mobile Shell v3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Anqer-X

Anqer-X

Üye
kardesim ellerine saglık iyi iş çıkarmıssın saygılar...:bye2:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
burda anlatımda ufak bir yanlışlık var sankim:)

1) Spb Mobile Shell'i kapatın.

2) Sistem ve gizli dosyalara erişim sağlayan X-plore veya benzeri bir programı açın.(X-plore forumda "Sistem Araçları" başlığı altında mevcuttur)

3) C: sürücüsü içerisindeki "System" klasörüne girip oradan da "Apps" klasörüne giriyoruz.Bu klasör içinde SpbShell_20028b16.reg adlı bir dosya var.Bu dosyayı siliyoruz.Dosya yolu C:\System\Apps\SpbShell_20028b16.reg şeklindedir.

4) E: sürücüsü içerisindeki "Private" klasörüne girip oradan da "20028b16" klasörüne giriyoruz.Bu klasör içinde de SpbShellbackup.reg adlı bir dosya var.Bu dosyayı da siliyoruz.Dosya yolu E:\Private\20028b16\SpbShellbackup.reg şeklindedir.(Not: Programı telefon hafızasına kuranlar bu klasörü F: sürücüsü içerisinde arasınlar.Eğer bu klasöre program vasıtası ile ulaşamıyorsanız telefonunuzu "Depolama" modunda bilgisayara bağlayınız)

yukarıdaki arkadaşın dediği kısımları aynen yapıyoruz fakat others klasörüne herhangi birşey atmıyoruz...hafıza kartını depolama modunda açıyoruz private-20028b16 dosyanı açıp içerisine indirdiğimiz shell dosyalarını kopyalıyoruz gelen değişikliklere evet deyip çıkıyoruz ve spb başlatıyoruz...yapamayan olursa tekrar private-20028b16 dosyasını açıp içersindeki wa_ kısmıyla başlayandan itibaren komple aşağıdakileri siliyoruz ve indirdiğimiz dosyaları atıyoruz tekrar değişikliğe evet deyip spb uyguluyoruz....

arkadaşın emeğine sağlık çok uğraştım dediği şekilde yapamadım fakat bu şekilde yaptım gayet de güzel oldu:)
AYRICA ARKADAŞIM FORMAT AT DEMEKLE OLMUYOR FORMAT ATMAK N8 LER İÇİN EN SON ÇARE OLMALIDIR...N8 E BU ŞEKİLDE SORUNSUZ OLUYOR...

Ben nasıl uyguladıysam o şekilde anlattım.Senin dediğin yöntemle de oluyor biliyorum.Ama bu şekilde programın orjinalliği bozulmuyor.Bu yüzden bu şekilde yapmayı öneriyorum.Ben kendi telefonumda Diğer klasörüne kopyalayarak yaptım.

----------Eklendi @ 16:16:15 ---------- Yazıldı @ 16:15:09 ----------

kardesim ellerine saglık iyi iş çıkarmıssın saygılar...:bye2:

Teşekkür ederim güle güle kullanın.

m_tatlisu

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık hepsi birbirnden günzel ancak ben GP7 yi çok sevdim çok kullanışlı ancak eksikleri var neden kaynaklanıyor anlayamadım ancak arka plan resmini değiştiremiyorum yani kendi resimlerinden ve internetten aldığı resimlerden kullanabiliyorsun sadece telefonlar çektiğim veya hafıza kartında olan esimleride alamıyorsun ve resim çerçevesi eklediğinde çercevenin içindeki resmi otomatik seçiyor senin bunun üzerinde bir değişiklik yapmansa mümkün diil ilgilenebilirsen sevinirim öm den dönersen çok makbule geçer kardeşim kolay gelsin...

erkara_64

kardeşim eline emeğine sağlık hepsi birbirnden günzel ancak ben GP7 yi çok sevdim çok kullanışlı ancak eksikleri var neden kaynaklanıyor anlayamadım ancak arka plan resmini değiştiremiyorum yani kendi resimlerinden ve internetten aldığı resimlerden kullanabiliyorsun sadece telefonlar çektiğim veya hafıza kartında olan esimleride alamıyorsun ve resim çerçevesi eklediğinde çercevenin içindeki resmi otomatik seçiyor senin bunun üzerinde bir değişiklik yapmansa mümkün diil ilgilenebilirsen sevinirim öm den dönersen çok makbule geçer kardeşim kolay gelsin...

kardeşim dosyaları kopyaladığımız private klasörünün içinde Background.dat isminde dosya var normal bir resmi açıp ismini aynen bu şekilde yazıp içersine atarsak olabilirmi acaba? şuan şehirdışında olduğumdan ilgilenemiyorum o şekilde bir denermisiniz?

noar

noar

Üye
<<< Görsel Paket 5 >>> indirdim, dosyalari rar'dan cikarmak icin sifre istiyor ?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
<<< Görsel Paket 5 >>> indirdim, dosyalari rar'dan cikarmak icin sifre istiyor ?

Dosyayı şimdi indirdim ve sağ tuş yapıp buraya çıkart dedim sorunsuz bir şekilde Spbshell klasörünü tıkır tıkır açtı.Kesinlikle şifre istemedi.İsteyemez de zaten.Çünkü dosyalara şifre koymadım.Prensibim değildir.

xmanbilgic

xmanbilgic

Üye
eline sağlık ben tek bir sorun yasadım oda pil durumunu göstermiyor pil hep 100% telfonum nokia 5800 exp

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Benimde eski telefonum 5800 ama böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

By_Zw

By_Zw

Üye
Telefona format atmadan diğer paketleri kurma yolu yok mu acaba?
Onun dışında süper program eline sağlık:oke:

ramtham

Üye
KayraBey en çok sana ve sonra da elkara_64 sana sonsuz teşekkürler...:oke

BL@DE02

BL@DE02

Üye
eline sağlık dostum yalnız bir sorum var anlatım gayet açık ve net herşeyi yaptım harfiyen ama bu 25. görsel temada senin gösterdiğin resimle bunun arasında çok fark var mesela ben ne yaptıysam hava durumunda sayıları getiremedim sadece o lg optimus un görüntü şekli var üzerinde hiç bir yazı çıkmıyor şehri değiştirip güncelledim yine yok o spb dosyasını others a da attım olmadı erkara nın dediği privete daki yere de attım bu hava durumu çıkmadı birde bazı tuşlar fonksiyonsuz pek beğenmedim eğer bu şekilde ise sizde hava durumu lg felan da sayı gösteriyormu?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Telefona format atmadan diğer paketleri kurma yolu yok mu acaba?
Onun dışında süper program eline sağlık:oke:

Tabiki formata gerek yok.Kullandığın paketin diğer klasörü içindeki spbshell klasörünü sil istediğin diğer paketinkini kopyala.Görünüm otomatik olarak değişecek.

----------Eklendi @ 01:13:32 ---------- Yazıldı @ 01:13:14 ----------

KayraBey en çok sana ve sonra da elkara_64 sana sonsuz teşekkürler...:oke

Bende teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 01:25:19 ---------- Yazıldı @ 01:13:32 ----------

eline sağlık dostum yalnız bir sorum var anlatım gayet açık ve net herşeyi yaptım harfiyen ama bu 25. görsel temada senin gösterdiğin resimle bunun arasında çok fark var mesela ben ne yaptıysam hava durumunda sayıları getiremedim sadece o lg optimus un görüntü şekli var üzerinde hiç bir yazı çıkmıyor şehri değiştirip güncelledim yine yok o spb dosyasını others a da attım olmadı erkara nın dediği privete daki yere de attım bu hava durumu çıkmadı birde bazı tuşlar fonksiyonsuz pek beğenmedim eğer bu şekilde ise sizde hava durumu lg felan da sayı gösteriyormu?

Dostum o resim benim telefonumdan çektim.Görünen herşey eksiksiz çalışıyor.Fakat ben bu paketleri 5800'da denedim.Yani Symbian versiyonlarındaki değişiklik belki ufak tefek sorunlar çıkarabilir.Ama sorunsuz çalışacağını düşündüğüm için paylaşım yaptım.

mesut1979

Üye
slm,kayrabey arkadas sunumun icin cok saol senden bir ricam olacak birde windows phone 7 ye benziyen paket yapabilirmisin ,ayrica haberin olsun 27. paket silinmis cok saol.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
slm,kayrabey arkadas sunumun icin cok saol senden bir ricam olacak birde windows phone 7 ye benziyen paket yapabilirmisin ,ayrica haberin olsun 27. paket silinmis cok saol.

Böyle bir paket vardı.Bulursam tekrar paylaşırım.Link uyarın için sağol.Silinen link düzeltildi.Artık çalışıyor :)

mesut1979

Üye
cok saol kayrebey arkadas ilgilenip ve yeniden sundugun icin.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.Hergün mutlaka açtığım konulara bakarım.Olması gereken bu zaten.

HajiFresh

Üye
gp7 deki sorun disinda cok güzel... Tskler

heavenhawk

heavenhawk

Üye
eline sağlık güzel paket

HajiFresh

Üye
belki yardimi dokunur C7de other klasörüne attigimda acilmadi... ugraslar sonucu yolunu buldum E:\Others deilde C:\Data daki othersi deneyin...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
belki yardimi dokunur C7de other klasörüne attigimda acilmadi... ugraslar sonucu yolunu buldum E:\Others deilde C:\Data daki othersi deneyin...

Programı telefona mı kurdun yoksa hafıza kartına mı?

Üst Alt