Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Monte En Guzel Temalar
Sponsorlu Bağlantılar
erdemanil06
Üye
samsung stara olurmu bunlar
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
hayır
pilotoner
Üye
bu temaları yuklersek telefon garantiden çıkar mı
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
hayır ama eğer yanlış yüklerde telefonunuz bozulursa çıkabilir
pilotoner
Üye
peki iNevia ,s5620JTL2 de çalışır mı?
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
hayır
owert
Üye
bence kendiniz yapmayın en ufak hatada telefonunuz elinizde kalır
monteboy
Üye
S5620JTJL yazılımlı telefonuma 2.paylaşılan iphone temasını yüklemek istiyorum nasıl olacak bu iş? Paylaşımlar için teşekkür ederim...
Hacım ben bunu yukledım eywallahda hosuma gıtmedı sıldım bıraz kasıyor ben sadece menu degıssın ıstıyorum gerı kalan hersey aynı kalsın ıstıyorum yardımcı olabılır mısın? [video=youtube;Smbc7d0_mts]http://www.youtube.com/watch?v=Smbc7d0_mts[/video]
burdakı gıbı mesela ornegın yardım lutfen?
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
dostum oradaki swf dosyası bozuk ben daha önce yüklemeyi denemiştim ama swf bozuk olduğundan sadece siyah ekran vardı eğer sadece menü değişsin istiyorsan iNevia yı yüklemelisin
ve iNevia ing. olması hariç bence en iyi mod ve kasma 0 denilecek kadar az
nobek
Üye
cannot load this rsrc2 bin diyo
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
master rom'u işaretlemeden dene birde ve açık tüm programları (antivirüs dahil) kapat google chrome kullanıyorsan onuda kapar hiçbir program açık olmasın
Diyelimki yaptık ve beğenmedik, eski haline getirmek için istediğimiz bir fw yüklememiz yeterlimi? Bir de S5620MFJF1 fwsinde neler var? Ben JTJL yi kullanıyorum q klavye için ama onun üzerine olmuyormuş : (
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
evet yeni bir fw kurarsan eski haline gelir
Yigit315
Üye
Ya Usta ellerinize sağlık hoş olmuş.Bende yüklemek istiyorum ama üşeniyorum bunun daha kolay yolu yokmu ?
murit
Üye
ben yükledim denedim güzel ama bende kasma yaptıgı için jttl fw yi tekrardan yükledim