Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

erhan14321

erhan14321

Üye
[alikan];3253971' Alıntı:
<b><font size="2">Bugün NokiaShopta yeni yazılımı yüklettim telefona, herşey stabil sorunsuz çalışıyor fakat ovi mağazayı tıklıyorum ovi suite installer için içine girip indir diyor indiriyorum indirme tamamlanıyo yükleme diyor yüklemede tamamlanıyor tam yükleme bitecekken yüklenemiyor hatası alıyorum. Ovi mağazayı kuramadım p.r 1.1 den sonra bu sorunu yaşayan var mıdır çözebilen var mıdır.? </font></b>
<br />
<br />

----------Eklendi @ 11:00:22 ---------- Yazıldı @ 10:58:28 ----------

bende 1 sıkıntı yaşamadın en son versiyon güncelledim sıkıntı yok.problem var bence senin cihazda bence göster servise.

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
ivettt arkadaşlar birtane daha sorunla karşı karşıyayım ; oda şu yedekleme yapamıyorum telefonumda (nokia C7) yedek oluştur dıyorum tümü nü secıp tıklıyorum altta yedek oluştur dolgusu sonuna kadar doluyor ama orda duruyor baya bı beklıyorum ama banamısın demıyor orda kalıyor yanı yedegı oluşturamıyorum telefonumda ,cunku guncellemeler var onları yapacagım ama yedegı oluşturamıyorum arkadaslar bılenız varsa yardımcı olursa sevınırım..:hmmm

muratcan1905

Üye
ivettt arkadaşlar birtane daha sorunla karşı karşıyayım ; oda şu yedekleme yapamıyorum telefonumda (nokia C7) yedek oluştur dıyorum tümü nü secıp tıklıyorum altta yedek oluştur dolgusu sonuna kadar doluyor ama orda duruyor baya bı beklıyorum ama banamısın demıyor orda kalıyor yanı yedegı oluşturamıyorum telefonumda ,cunku guncellemeler var onları yapacagım ama yedegı oluşturamıyorum arkadaslar bılenız varsa yardımcı olursa sevınırım..:hmmm

yedeği bilgisayardan almayı dene

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
yedeği bilgisayardan almayı dene

enson öyle yapmayı duşunuyorum ama tel. ıcınde hıcbır baglantı olmadan yedeklemeye calısıyorum ılkönce,yapabılırsem öyle olacak yapamassam ne yapalım pc uzerınden alacagız yedeklemeyi :)

ceranteam

ceranteam

Üye
enson öyle yapmayı duşunuyorum ama tel. ıcınde hıcbır baglantı olmadan yedeklemeye calısıyorum ılkönce,yapabılırsem öyle olacak yapamassam ne yapalım pc uzerınden alacagız yedeklemeyi :)
işi riske atma bencede pcde al yedeği

fenoktaye

fenoktaye

Üye
N8 telefonumun kaçıncı parti üretmi olduğunu nasıl ve nerden öğrenebilirim. şimdiden teşekkürler.

fenoktaye

fenoktaye

Üye
[sıze="5"]arkadaşlar, n8 telefonumun kaçıncı parti üretimi olduğunu nereden ve nasıl öğrenebilirim. şimdiden teşekkürler.[/sıze]

mustafa890

Üye
Arkadaşlar Nokia C7 kullanıyorum ve bir sorunla karşılaştım telefonun yanında bulunan kilit açma kapama çubuğu ile telefonu kilitledik den sonra telefonu tekrar o çubuk ile açmaya çalıştığımda açılmıyor ya ekran öylece duruyor yada telefon reset atıyor veya kapanıyor sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine aynı.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar Nokia C7 kullanıyorum ve bir sorunla karşılaştım telefonun yanında bulunan kilit açma kapama çubuğu ile telefonu kilitledik den sonra telefonu tekrar o çubuk ile açmaya çalıştığımda açılmıyor ya ekran öylece duruyor yada telefon reset atıyor veya kapanıyor sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine aynı.
bi program ile çakışıyor olabilir diye düşünüyorum depo hafıza ve varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format at istersen
hard formatı telefonu kapatıp menü tuşu kamera tuşu ses kısma tuşuna basılı tutup açma kapama tuşuna basılı tutucaksın açılana kadar...

mustafa890

Üye
bi program ile çakışıyor olabilir diye düşünüyorum depo hafıza ve varsa hafıza kartını biçimlendirip hard format at istersen
hard formatı telefonu kapatıp menü tuşu kamera tuşu ses kısma tuşuna basılı tutup açma kapama tuşuna basılı tutucaksın açılana kadar...

hard format sonucunda birşey olmaz dimi telefona ?

----------Eklendi @ 18:38:50 ---------- Yazıldı @ 17:54:32 ----------

hard format attığım halde düzelmedi

tny58

Üye
merhaba arkadaşlar nokia c7 yeni aldım fakat bugün internete girmek için denedim confing error -18 diye bir yazı cıkıyor kısacası internete girmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

haliloz95

Üye
merhaba arkadaşlar bnde n8 war fotoğraflar kısmında tüm her şey gözüküyo bunları saklamak istiyorum nasıl yapabilirim tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? şimdiden teşk.

kaanka0

kaanka0

Üye
3 aydır nokia c7 kullanıyorum telefon gayet güzel hoş da tek bir sorunum var telefonda internetten video falan seyrederken daha 2-3 video seyredince ısınıyor bu belki normal olabilir de ısınınca hemen kapanıp geri açılıyor bu sadece bende mi oluyor yoksa tüm c7lerde oluyor mu? Telefon aldığımda pr1.0dı şu an 1.2 güncellemeyle belki düzelir diye düşünüyordum fakat düzelmedi bunu düzeltmenin bir yolu var mı yoksa symbian anna'yı mı beklicem :(

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar aldığımdan beri telefonun sesi bana az geliyordu bugün okulda sağ hoparlörü kapadım ses kısıldı ama solu kapayınca aynı sonra ses ayarlarından sesi sola verdiğimde halen ses sağdan çıkıyor sizde de böyle mi yoksa benim sol hoparlör mü çalışmıyor acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 12:33:17 ---------- Yazıldı @ 12:31:43 ----------

hard format sonucunda birşey olmaz dimi telefona ?<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 18:38:50 ---------- Yazıldı @ 17:54:32 ----------</font><br />
<br />
</font>hard format attığım halde düzelmedi
<br />
<br />
o zaman servise gidicek galiba .s.s

muratcan1905

Üye
arkadaşlar aldığımdan beri telefonun sesi bana az geliyordu bugün okulda sağ hoparlörü kapadım ses kısıldı ama solu kapayınca aynı sonra ses ayarlarından sesi sola verdiğimde halen ses sağdan çıkıyor sizde de böyle mi yoksa benim sol hoparlör mü çalışmıyor acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 12:33:17 ---------- Yazıldı @ 12:31:43 ----------

<br />
<br />
o zaman servise gidicek galiba .s.s
c 7 de çift hoparlör yok arkadaşım tek hoparlör var bir tanesinin içi boş sadece görüntü için konulmuş bir şey

_ardaa

_ardaa

Üye
n8 hangi video formatlarıı destekliyor, mkv, divx, xvid, mpeg4, flv, avi, mp4 gibi, mesela telefonu ilk aldığımda bu formatları direk destekliyor mu?

Uruloki

Uruloki

Üye
n8 hangi video formatlarıı destekliyor, mkv, divx, xvid, mpeg4, flv, avi, mp4 gibi, mesela telefonu ilk aldığımda bu formatları direk destekliyor mu?

desiklerini hepsini tabi abidik kubidik kodeklerle olanları değil yaygın olanları

Üst Alt