YORULDUM TELEFONLARDAN ya SİZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
YORULDUM TELEFONLARDAN ya SİZ ?
Teknolojinin arkasından koşuyoruz, her yeni bir ürün çıktığında nasıl olurda benim olur diye düşünüyoruz. -şahsen ben ikinci eller ne zaman düşecek diye sürekli takip ediyorum :)) - kendimden örnek verecek olursam taa 3310 lardan N80,N95,E71,XpressMusic serisi, iphone 3g,N900 ve en son da şuan elimde htc desire var(h) hepsinide ikinci el aldım xpress hariç, hepsininn altını üstüne getirdim kullandım en bab programları, hacklenmesi gerekenleri hackleyerek kullanmasını v.s v.s.

N serisi ile müzik furyam başladı xpress musicle devam ettim ama 1.5 yıldan beri creative zen müzik player ve creative e635 kulaklık la beraber telefonlardan müzik isteiğimi çektim. internet falan muhabbeti vardı telefonlarda artık evimde internetim var, zaten laptopumda var internetede fazla girmiyorum artık çünkü n900 ve desirede kota problemi yaşıyosunuz hat üzerinden kullanınca sizde biliyosunuz eve gel,nce zaten çok saçma telefondan girmek laptop varken...
işte bu androiddi linuxtu maemo idi deneyelim dedim şahsen iyi hoşta 2 haftadan sonra telefon telefon olarak kalıyor:naughty:

Şuan desire kullanalı 10 gün oluyo çok hoş ama bi ara düşündümde nereye kadar :allalla:hazırda bi arkadaş almak isteyince anlaştık ona satıyorum.

satınca gidecem bi sıradan nokia alıp hayatıma devam edicem:hmmm

Çünkü;

müzik creativde , internet laptopta, fotoğrafta (bi makina alacam ortalama bişi :S )

böylece hayatımın üçü biraradasını böle tamamlicam abi :d:


belki bana katılmayabilirsiiniz lakin ben bi içimi dökeyim dedim yahu, oh rahatladım :heyo:
 


mitat03

mitat03

Üye
Evet belli bir zaman sonra kullandığın teknolojiden sıkılıyorsun .....hem fikirim
 
61semih

61semih

Üye
şahsen aynı fıkırde degılım.aldıgım telefon htc touch2 ortalama bır telefon 1 yıl oldu alalı halen zevkle kullanıyorum.kamerası harıc neredeyse butun ozellıklerını kullandıgım bır telefon.az kalsın 5530xm alacaktım ıkı telefonu elıme alıpta deneme fırsatım olunca kuşkusuz htc yı aldım ıyıkıde oyle yapmısım.gercı benım dızustu pc yok masaustu sehırdısına felan gıdınce baya ıse yarıyor ınternet ozellıkle youtube ;) foto ya gelınce bende makıne aldım hoş kutusundan arızalı cıktı hepsıburada ıle bıraydan fazla bu sounla ugrasıyorum.en son gecenlerde ıade edıp paramı ıstedım baska alcam :) kısacası ınternetın keyfını telefonda,resımın kalıtesını telefonda alamıyorum.muzıkte alıyorum mp3 calarlardan daha stabıl kullanabılıyorum.hem mp3 calar hem telefonu uzerınde tasımak zor oluyor.dusunsenıze.ustumde
1 sıgara+çakmak
2 cuzdan
3 anahlarlar
4 mp3 çalar
5 telefon
bukardar ekıpman dağdakı komandolarımızda yok :)
 
  • Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
:)) ya öylede mp3 o kadar da abartılacak büyüklüklerde ve ağırlıklarda değil, haa htc touch 1 vardı almamıştım baktım çokta ucuzdu o zmanlar çok temizdi ama ekranın dokunmatiği kötü idi touch 2 ler nasıl iyimi idi peki. yani desire ın yanına yaklaşamazda :naughty:. sen değiştirmeye bak onun dönemi geçti gitti. hasılı 45 lira karla bugun arkadasa sattım desireyi. bakalım önümüzdeki maçlara :aha:.
 
'Patron

'Patron

Üye
müzik creativde , internet laptopta, fotoğrafta (bi makina alacam ortalama bişi :S )

böylece hayatımın üçü biraradasını böle tamamlicam abi :d:
teknolojiden sıkıldı demişsin dostum ama bunu yaparsan 1 teknoloji yerıne 3 teknoloji kullanmış oluyorsun:oke:
iyi bir sony ericsson alırsan.kameraları çok kalıteli walkman zaten ınernet haylı haylı :D bıde sony ericsson Xperia PLAY çıkarmıs mukkemmel sıtesınden ınceleyın. telefon plyastatıon sertıfıkalı. kızaklı altını açıyosun psp tuşları çıkıyor oyun oynuyorsun. psp ile telefonu birleştirmişler :D MÜKEMMEL !:oke:
 
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
ya orada kasıt telefonlardaki gelişen teknoloji yani akıllı telefonlara açılan kapı çok geniş şuan ihtiiyaç deil ama bi furya diyelim aldı başını gidiyor,

akıllı diyoruz, güzel programlar var kullanalım diyosun şarjı bitecek diye sıkıntıya giriyosun:ah
web görünümleri şahane azıcık sörf edelim diyosun, ama hattan girince cüzdanı sıkıntıya sokuyosun:vur
zaten fiyatları ataş bahası, hevesin geçince satma çabasına giriyosun aldığınla sattığın arasındaki uçurumu görüp deliriyosun:allalla:
biz ne yapıyoz gün içinde telefonla konuşma, msn, facebook (ki ben kullanmıyorum), haber siteleri, spor siteleri
ee zaten msn yi e buddy halletmiş hemde java, haberdi spordu hepsinin wap siteleri mevcut vede indexli hem daha kolay,
hasılı ... yookkk be abi o kadarda olmazsa olmaz bişi deil, sırf trendi korumak için yukarıdaki sıkıntılara girmeye gerek yok :naughty:
 
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
bu yaziyi yazarken sanirim baya bi bikmisim telefonlardan :P:

simdileerde e52-1 kullaniyorum. muthis hizli bisi. 600 arm cortez var ustunde.(h)

su n9 cikmis, klavyelimi klavyesizmi, :hmmm youtube dakileer fake mi deilmi :hmmm derken bi kac gundur takip ediyorum.

ama kral biseye benziyorr. n900 gibi destek varsa super bisi olur. insanlar super seyler paylasiyodu maemo.org da. buda meego . alinacak telefon gibi ama 1 yil beklemek lazim anca dusuyor ikinci el piyasasina :ehe
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
iyi, dinlen biraz :)
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Bende durdum artık 3 ayda bir telefon değiştirirdim,aldığım telefon istek karşılamazdı şu olsun bu olsun diyordum,wave 2 aldım bataryası dayanmıyordu bana aynı gün bitiyordu,sonrada iyi bir batarya süresi olan nokia aldım.Onu kullanmaya başladım artık telefon değiştirmekten bir süre durayım.Dedim wave 2'de isteklerimi karşılamadı.Ozaman bir mini pc alıyım.Şimdiyse bir mini pc birde nokiay'la uğraşıyorum bataryası uzun dayansa samsung'un,onunla uğraşıcam ama batarya zayıfken uyuz uyuz titremesi insanı bunaltıyor.
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Niye gidip yine nokıa alıyorsunki:off: :hmmm
O fiyatlarda multimedya özellikleri gelişmiş çok telefon var:oke:
 
maxirabit

maxirabit

Üye
üstüne para koyup dahada iyisini alırdım ama işin birde şu yönü var,bana bataryası güçlü mesajlaşması konuşması rahat olan lazım dı o yüzdende en uygunu oydu.
S.e. düşündüm ama onun dokunmatik telefonları 1500 mah olsada okadar batarya bile dokunmatiklerde ertesi günü çıkarmıyor.
Lg düşündüm,bataryası azalınca zırt pırt ötüp titriyor,samsung'a yönelmedim bile bu kez çünkü dokunmatik olduğundan onunda bataryası ertesi günü çıkarmıyor.
En sonunda dokunmatikleri eledim,klavyeli düşündüm dedim konuşma paketide var bataryasıda uzun dayanır nokia'a karar kıldım.
3 günü çıkartıyor f ull kullanımda,batarya dayanma gücü yüksek bir dokunmatik telefon çıkmıyor ona uyuz oluyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt