KİES Resmen Rezillik !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
KİES Resmen Rezillik !
3 ayrı bilgisayarda ve farklı internet baglantılarında denedim..
Neredeyse yarım saat Yüklenecek Dosyaları Denetleyip duruo.
Aynı şeyleri yapıyo sürekli..
Bi türlü güncelleme bitmio.
Setup'ı samsungapps'den indrdim sıfırdan kurdum KİES'i. Fakat nafile..
Var mı böyle bi sorun ile karsılasan. Bu arada işletim sistemleri XP

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Yokyaa bende sorun yok sadece bezen kasma oluyor oda kiesden kaynaklanıyor çok ram yiyor her pcde rahat kullanılmaz...

silver021

silver021

Üye
Eremqns sen şu telefonu bence bi anca elden cikart ;) git bi n8 al ona laf at sorun at. kies 2.0 gayette optimize 1.5 sürûmüne göre cok iyi

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Eremqns sen şu telefonu bence bi anca elden cikart ;) git bi n8 al ona laf at sorun at. kies 2.0 gayette optimize 1.5 sürûmüne göre cok iyi
Ne alakaya maydonoz bu yorumu yapıosun ?
Yalan mı söylicem ki söylesem ne geçicek elime ?
Güncellenmio işte çok uğraştım. Sorunumu bildirdim yardım istedim. Yardım ediceksen ne ala. Etmiceksen bosuna yorum yapıp bana elin adamını savunma ..

Sidretül Münteha

Üye
Tartışmayın beyler :)

silver021

silver021

Üye
Ne alakaya maydonoz bu yorumu yapıosun ?
Yalan mı söylicem ki söylesem ne geçicek elime ?
Güncellenmio işte çok uğraştım. Sorunumu bildirdim yardım istedim. Yardım ediceksen ne ala. Etmiceksen bosuna yorum yapıp bana elin adamını savunma ..

Erem.qns su bada os konularinda ben burda pek cok adama yardim etmeye çalistim ancak senin bu kies sorununa yada ekran yanma olaylarina nasil yardim edebilir bi baskasi yada ben bu cok zor. kies bizdede kurulu lakin ben bu problemi yasamadim ve yaşayanini gôrdügümü hatirlamiorum. eger güncelleme takiliorsa dns ayarlarini değistir birde öyle giriş yapmayi bir dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt