bende e72 de ölyle bir hata yaptım ve telefonu gömdüm seninde başın sağ olsun tel birdaha zor açılır diğer tellere flah atmak 5800 a flash atmaya bezemiyor
Bu mesaj umarım benim içinde geçerli değildir.... değil mi
----------Eklendi @ 00:04:14 ---------- Yazıldı @ 00:02:31 ----------
Bahsettiğiniz Phoenix versiyonunu indirdim fakat Ürün Kodları arasında Nokia C7-00 RM-675 maalesef yok... Nasıl düzenleyebilirim.. Yardımcı olabilir misiniz???
telefona ait yazılımıda indirin...

çok çok sağolasın kardeşim bayaa işe yaradı X6 yı düzelttim ...
daı bnm 6300 version yukseltirken elektrik gitti tel acıl mıo bu dediklerinin aynısını yapyorum bi pencere acılıo şöyle bi hata verio :
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
retry cancel
retry diom gene olmuo ?? ne iş![]()
![]()
ayrıca flashlamaya çalıştığım sürüm 7.30 arkadaşlar lütfen acil yardım benim 6300ım var 3 hafta önce format atarken kablo çıktı phoenixle düzelttim ancak dün format atarken yine kablo çıktı şimdi telefonu bilgisayara bağlıyorum altta flashing parent,nokia bb5 telefon,nokia usb rom ve donanımınız yüklendi ve kullanıma hazır yazıyo ancak phoenix ----press phones power button--- diyo basıyorum power düğmesine yan ışıklar 5-6 saniye yanıyo ancak flashlamıyorayrıca flashlamaya çalıştığım sürüm 7.30
yardımlarınızı bekliyorum...
aa-tolga bu konu benim sorunumla ilgili değil benim sorunumla ilgili olan bi link verebilirmisin ? yinede saol
----------Eklendi @ 19:04:24 ---------- Yazıldı @ 18:55:34 ----------
şimdi farkettim benim sorunum istanbul460la aynı şuan çok kötü durumdayım lütfen yardım![]()
![]()
EVET ARKADAŞLAR SERVİSE GÖTÜRMENİZE GEREK YOK TELEFONUNUZU KENDİNİZ TAMİR EDİN..
PHOENIX V2010.08.004.41526 PROĞRAMI
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
Phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın) (EĞER USB GELİP GİDİYORSA OLMUYORSA USB ÇIKAR TAK)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..
GÜLE GÜLE KULLANIN. SAYGILAR..
n95im kullanılamaz durumda. güncellerken net kesıldı ve çöktü telefon. phonixten yeni version yukluorum ama duzelmedı tel. phonixten ilk gunku gıbı format atım dedım ve şöyle uyar verıor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardımcı olursanız sewınırım..
power tusuna bas dıyor. yanı oraya kadar her sey yolunda gıttı. ama sonrasında bi kez basıyorum tuşa ama olmadı hata verıor.

.açıyorum samsung yazısı çıkıyor kalıyor öyle.
. bu tlf ilgili bu sorunla ilgili bi şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı aramız da