Galaxy ace ? c6-01 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace ? c6-01 ?
hangisi daha iyi ?

• Beğen
Tepkiler: suayb

hoss

hoss

Üye
galaxy ace arkadaşım :eheher defasında aynısını söylüyoruz sana

rstsn

rstsn

Üye
:aman2: hertürlü galaxy ace :ehe

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
yok kızmadım arkadaşım :ehe

ya forumda gezerken c6-01 daha hızlı felan diye gördüm.

tek korkum acede dediğim gibi takılma olurmu diye çoğu kişi takılıyo felan dedi

61semih

61semih

Üye
ya forumda gezerken c6-01 daha hızlı felan diye gördüm.

tek korkum acede dediğim gibi takılma olurmu diye çoğu kişi takılıyo felan dedi
androıt takılıyor ama sbyan takılmıyor dogrumu anladım :d:

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
ahaha :D öyle değil yani takılma olurmu diye merak ediyorum oyun felan oynarken.
yoksa nokianın cihazlar vasat görüyoruz n8 leri felan :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Izlediğim videolarda takır takır oynuyordu. Ama elime alıp "tecrübeliyim" diyecek kadar kullanmadım.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy Ace fiyatını hak eden bir telefon değil o kadar para vericeksin çektiği video 240p çözünürlükte daha kötüsü yok. Beğenmediğimiz 5800 bile 360p çözünürlükte çekiyor daha ne diyim. C6-01 zaten 720p HD kayıt yapıyor(o fiyata olması gereken bu). Galaxy Ace'in üstünlüğü 120mhz işlemci fazlalığı ve ekran boyutudur ama en iyi görüntüyü gene c6-01 verir. Görüntülü görüşme Ace'de yok zaten. Android'de oyun uygulama bol olsa bile S^3 bölümüne bak orda da gayet yeterli sayıda var. Ha madem nokia vasat bir firma o zaman C6-01'i de listeye koyma direk Ace al ama C6-01'i de ilerde gördüğünde üzülme nasılsa vasat de geç ;)

• Beğen
Tepkiler: westset
galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
Beyler açılın :D kardesim al galaxy aceyi tepe tepe kullan bırak symbianı artık

ricardo45

ricardo45

Üye
galaxy ace daha iyidir üstad

61semih

61semih

Üye
Galaxy Ace fiyatını hak eden bir telefon değil o kadar para vericeksin çektiği video 240p çözünürlükte daha kötüsü yok. Beğenmediğimiz 5800 bile 360p çözünürlükte çekiyor daha ne diyim. C6-01 zaten 720p HD kayıt yapıyor(o fiyata olması gereken bu). Galaxy Ace'in üstünlüğü 120mhz işlemci fazlalığı ve ekran boyutudur ama en iyi görüntüyü gene c6-01 verir. Görünelefonu vıdeo cozunurluguyletülü görüşme Ace'de yok zaten. Android'de oyun uygulama bol olsa bile S^3 bölümüne bak orda da gayet yeterli sayıda var. Ha madem nokia vasat bir firma o zaman C6-01'i de listeye koyma direk Ace al ama C6-01'i de ilerde gördüğünde üzülme nasılsa vasat de geç ;)
bır akıllı telefonu vıde cozunurluguyle degerlendırmek nekadar dogru.acıkcası yıllardır vıdeo ceken telefon kullanıyorum pek ısıme yaradıgı soylenemez hangımız onlarca vıdeo cekıyorkı telefnla emınım cok azdır goruntulu konusma ıse hıc kullanmadıgım kullananıda gormedıgım bır ozellık nnbyan ın oyunu az dıyen yok ovıde 15 000 androıt markette 300 000 oyun uygulama var fark ortada zatenkı sadece sayı degıl androıtın oyun kalıtesı grafıklerıde fark atar en az bu rakamlar kadar

hoss

hoss

Üye
birisi galaxy ace videosuna laf etmis ama unutmasinlarki ne c6-01 de nede c7 otofokus yok , galaxy ace bu iki telefondan da daha iyidir ,c6-01 hizli bir telefon degildir bildigin 600mhz lik düsuk islemcili bir telefon bu saatten sonra bu telefonlari nokia fanlari disinda kimse almaz millet artik akillanmaya basladi

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve 61semih
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
batman c6-01 oto fokus felan yok ayrıca ekranı çok küçük o telefon bana yemek yapsa bile almam artık :)

suayb

suayb

Üye
Dostum bende senin gibi 2 arada kaldım ama saolsun forumda bir kaç arkadaşımız bana çok yardımcı oldu daha öncedende symbian kullandığım için ve asla nokia dan şaşmadığım için bana c6-01(siyah) cazip geliyor, tamam android gelişmiş gelişiyor olabilir ama menüsünü ben pek beğenmedim (buda kullanış tarzı ve zevk meselesi) c6 01 in ekranı çok güzel gösteriyor telefon da bence ace e göre daha bi şık duruyor duyduğuma göre samsung larda dokunmatik sorunu olabiliyor ama her samsung da olacak değil (şans meselesi bence) eğer sürekli nokia kullanıcısı isen Nokia dan şaşma ben bir kere şaştım baya zararım oldu yeni bir menüye alıştım diyene kadar telefondan soğuyor adam yinede kardeşim sen araştırmanı yap benim gönlüm c6 01 den yana bende daha almadım stoklarda bulamıyorum (Malatya dan almak istiyorum) bulur bulmaz alacam iki telefonda güzel şimdiden hayırlı olsun kardeş.

spawn92

Üye
android çok daha iyi olabilir ama galaxy ace'nin ekranı 320x480 pixel c6-01 'in oynattığı HD oyunları açmaz parasını hakeden bi telefon değil EKRAN KÖTÜ VİDEO KALİTESİ BERBAT benim 4 senelik 6288'İM BİLE 640x480 (vga) video çekiyo

nexpow

nexpow

Üye
galaxy ace derim kullanıyorum androidden cok memnunum symbian boş takılma falanda olmuyo hd oyunları açıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Beyler fazla uçmayın Ace harika bir model ama C6-01 demek direkt C7 demektir...
Ace'nin fiyat/performansı çok iyi.Ama C6-01 oldukça üst düzey kalır Ace'nin yanında.
Andrioid'i seven arkadaslar Ace yerine Gio alsa pek bisey kaybetmezler ve 150-200 lira ceplerinde kalır.

nonamex

Üye
Symbian Anna güncellemesi çıkana kadar bekleyin, beklenen performansı verirse C6-01 alın.
C6-01 şu an sadece işletim sisteminden kaybediyor.

galaxy ace derim kullanıyorum androidden cok memnunum symbian boş takılma falanda olmuyo hd oyunları açıyor

C6-01 daki GPU daha güçlü, HD oyunlarda Galaxy Ace'ten daha performanslıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt