galaxy ace arkadaşımher defasında aynısını söylüyoruz sana
Kızmaya gerek yok. Belki de başka kişilerin yorumlarını bekliyordur.

yok kızmadım arkadaşım![]()
androıt takılıyor ama sbyan takılmıyor dogrumu anladımya forumda gezerken c6-01 daha hızlı felan diye gördüm.
tek korkum acede dediğim gibi takılma olurmu diye çoğu kişi takılıyo felan dedi

bır akıllı telefonu vıde cozunurluguyle degerlendırmek nekadar dogru.acıkcası yıllardır vıdeo ceken telefon kullanıyorum pek ısıme yaradıgı soylenemez hangımız onlarca vıdeo cekıyorkı telefnla emınım cok azdır goruntulu konusma ıse hıc kullanmadıgım kullananıda gormedıgım bır ozellık nnbyan ın oyunu az dıyen yok ovıde 15 000 androıt markette 300 000 oyun uygulama var fark ortada zatenkı sadece sayı degıl androıtın oyun kalıtesı grafıklerıde fark atar en az bu rakamlar kadarGalaxy Ace fiyatını hak eden bir telefon değil o kadar para vericeksin çektiği video 240p çözünürlükte daha kötüsü yok. Beğenmediğimiz 5800 bile 360p çözünürlükte çekiyor daha ne diyim. C6-01 zaten 720p HD kayıt yapıyor(o fiyata olması gereken bu). Galaxy Ace'in üstünlüğü 120mhz işlemci fazlalığı ve ekran boyutudur ama en iyi görüntüyü gene c6-01 verir. Görünelefonu vıdeo cozunurluguyletülü görüşme Ace'de yok zaten. Android'de oyun uygulama bol olsa bile S^3 bölümüne bak orda da gayet yeterli sayıda var. Ha madem nokia vasat bir firma o zaman C6-01'i de listeye koyma direk Ace al ama C6-01'i de ilerde gördüğünde üzülme nasılsa vasat de geç![]()
galaxy ace derim kullanıyorum androidden cok memnunum symbian boş takılma falanda olmuyo hd oyunları açıyor