C7 Hack' RM-675_014.002 yeni yazılım yüklendi..

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selamlar hocam c7 rm-675 059b7v7 telefonu nokiadan update yaparken kablo çıktı, sonrada telefon açılmaz oldu.
format at dediler(home+kamera tuşu+ses azaltma+power tuşu) ama olmadı .
ekran hiç ışıklanmıyor. sadece ilk power basarken titreşim oluyor o kadar.

ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.

selamlar.
bu başlıkları kontrol et umarım halledersin.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...oken-telefonlari-diriltme-denedim-422240.html

http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve...-telefonlari-kurtarma-6300-5300-a-325474.html

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
indirdiğin 6 dosyanın yanına atıyorsun verdiğim diğer linkdeki hacklı uda dosyasını aynı dizine atıyorsun yane..7 tane oluyor
...........tamam teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

Antikcep

Üye
Phoenix ile scan procd. deyince
Cannot load, the product "RM-675" is not recognised.
şu meşhur hatayı aldım :)

miaculpa

miaculpa

Üye
geçmiş olsun

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni yazılım güncellendi yenilendi

mutluadam

Üye
bir şey ler sorcam, sadece uda dosyasındamı modları/hack yaptın ve bunu hangi programla açıp yaptın? nokia editor ve bir tane daha vardı neydi o yine nokia eidtor gibi bir şeydi onlarlam ıyaptın mod hack işini? 5800 xm de bunlarla yapıyorduk ya bunda nasıl hangi programla yapıyorsun?

birde açılış ekranı değiştirme v.s rofs 2 den mi yapılıyor?
ayrıca bu güncellemenin exe dosyası yokmu 5800 daki gibi kursakda common files den dosyaları alıp editlesek istediğimiz gibi olmuyormu?

yada kısaca bu konularda bilgi verirmisin?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Cooker, ile eklenebiliyor. evet modifiye işi rofs 2 ye bazıları udaiçine felan. bende pek anlamam işim olursa uğraşırım yane sadece hack işini merak ettim üstüne durdum yaptım. güncellemeyi exe olarak da yapabilirim ama onu da upload etmek mesele ve indirmek naviden çekmek daha mantıklı.

buminkan

buminkan

Üye
emeğine sağlık arkadaşım, çook teşekkürler...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

fth190789

Üye
Cannot load, the product "RM-675" is not recognised.

bu hatayı alıyorum telefona hard format attım ve ovi mağaza haritalar vs gibi programları geri getirmek istiyorum nasıl yapabilirim.

WolfensteinZ

Üye
Nokia C7 Güncel Fiyatlarına sitesinden takip edebilirsiniz.

kaptanedi

kaptanedi

Üye
slm arkadaşlar phoenix crc hatasi veriyo flas layamadım... yardımcı olabliecek varmı?

yunusemre1

yunusemre1

Üye
herkeze slm bende soyle bır hata verıyor gettıng listt of files to be flashed failed 0x84210010(-2078212080)-firmware:flashing file c/programfiles/nokıa/phoenix/products/rm_675/rm675_013_000_m008_8gb.fpsx'ıs not faund neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rm675_013_000_m008_8gb.fpsx bu dosyanın eksik olduğunu belirtir sanırım yoksa bi bak içine varmı diye

yunusemre1

yunusemre1

Üye
ama benım versıyonum 14 13 versiyonu nıye eksık desın kı ben bu navifirm programıyla ındırdım orda yazan 6 dosyayı ındırdım onu ındırırsek tl arızaya gırmesın sonra 6 dosya var baska yazmıyor orda ama 14versıyonda 13 sorması sınır ettı benı yapamadık olmadı
ya benım tel 14 versıyon bu navifirm programında cıkıyor eksık dedıgı dosya ısaretlılerden harıc ama

----------Eklendi @ 17:58:09 ---------- Yazıldı @ 17:52:58 ----------

ıcıne bak derken senın verdıgın navifirm programında cıkıyor ama ısaretlı olanların ıcınde yok 6 dosya var zaten ayrıyetten var boyle bır yazılım

ordoseclorum

Üye
herşey mükemmel ellerine emeğine sağlık yanlız ovi market açılmıyor yükleme işlemi tamam ama açmaya klaktıgımda beyaz ekranda takılı kalıyor bi çözümü varmı

ikoooo

ikoooo

Üye
TEshekkur ederim..
Anlamadigim bir shey var ki,produkt kodu burda neye lazim?navifirm de produkt kodum en son version ichinde yokdur..en son version 14.2 dir ama benim telefonumun kodu 12 ci versiondadir..14.2 yeni oldugu ichin bunu istiyorum..

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
kardeş navifirm deki tüm dosyaları işaretleyip indir öyle flash la sonuç süper saygılarımla

----------Eklendi @ 13:45:56 ---------- Yazıldı @ 13:44:01 ----------

herkeze slm bende soyle bır hata verıyor gettıng listt of files to be flashed failed 0x84210010(-2078212080)-firmware:flashing file c/programfiles/nokıa/phoenix/products/rm_675/rm675_013_000_m008_8gb.fpsx'ıs not faund neden acaba yardımcı olursanız sevinirim

yunusemre1 için biraz önce yazdığım konu

kaptanedi

kaptanedi

Üye
arkadaşlar bu uda dosyası navifirmde yok ben temiz bulup kendim oynamak istiyorum ama uda dosyası nerden indiriliyo anlamadım.. bilgisi olan varmı????

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TEshekkur ederim..
Anlamadigim bir shey var ki,produkt kodu burda neye lazim?navifirm de produkt kodum en son version ichinde yokdur..en son version 14.2 dir ama benim telefonumun kodu 12 ci versiondadir..14.2 yeni oldugu ichin bunu istiyorum..
evet yeni ve güncel yazılım olduğu için bazı eksiklikler giderilmiştir. navifirmde güncel versiyonu indiriyorsunuz.

kardeş navifirm deki tüm dosyaları işaretleyip indir öyle flash la sonuç süper saygılarımla

----------Eklendi @ 13:45:56 ---------- Yazıldı @ 13:44:01 ----------

yunusemre1 için biraz önce yazdığım konu
dostum bu olayı tam açıklarsan konu başlığına ekleyeyim. normalde ben kendi telefonum için sadece 7 dosyayı indirip yaptım. c7 de tamamını'mı indirip dizina kopyalayacak uda dosyası hariç.?

arkadaşlar bu uda dosyası navifirmde yok ben temiz bulup kendim oynamak istiyorum ama uda dosyası nerden indiriliyo anlamadım.. bilgisi olan varmı????
navifirim den indiriliyor. dosyaları indirip gerekli konuma yapıştırıp, daha sonra mevcut uda dosyasını da ayrıca indirip o konuma attıktan sonra flaşlamaya geçiyorsun.

Üst Alt