C7 Hack' RM-675_014.002 yeni yazılım yüklendi..

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu baştan sona düzenledim umarım rahat bir şekilde yaparsınız

webgezgin

Üye
eline emeğine sağlık konu gayet açık ve net olmuş

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim teşekkürler

Siyah.

Siyah.

Üye
ya yapsam bi sorun cıkarmı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi sorun çıkacağını sanmam aynı şekilde c6 ya attım birşey yok kullanıyorum. Tabi bu benim sözüme bağlı değil bu senin kararına bağlı. Bi sorun çıksa bile naviden hacksiz olan uda dosyasını indir tekrar at orjinal yazılımı yükle Yane.

Siyah.

Siyah.

Üye
bi sorun çıkacağını sanmam aynı şekilde c6 ya attım birşey yok kullanıyorum. Tabi bu benim sözüme bağlı değil bu senin kararına bağlı. Bi sorun çıksa bile naviden hacksiz olan uda dosyasını indir tekrar at orjinal yazılımı yükle Yane.
sağol kardeşim :pro:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
arkadaşım dediklerinin hepsini yaptım scan dediğimde tel de geldi phonixte.
yanlız flasha başla dediğimde RM675_010_000_M008_8GB.fpsx not found hatası veriyor sebebini anlayamadım bilen birisi varsa yardımcı olsunda şu hacki yapalım n8 e yaptım c7 ye yapamıyorum

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RM675_010_000_M008_8GB.fpsx bu dediğin dosyanın tam uzantısı nedir eksik olabilir ondandır

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşım dediklerinin hepsini yaptım scan dediğimde tel de geldi phonixte.
yanlız flasha başla dediğimde RM675_010_000_M008_8GB.fpsx not found hatası veriyor sebebini anlayamadım bilen birisi varsa yardımcı olsunda şu hacki yapalım n8 e yaptım c7 ye yapamıyorum

arkadaşım navifirm deki tüm dosyalarımı indirdin yoksa sadece seçili olanları mı

miaculpa

miaculpa

Üye
gözüme girdin umarım gözümü çıkarmazsın

RizeOnline

Üye
Teşekkürler dostum gerçekten mükemmel bir olay bende deniyeceğim birazdan. C7 için pek fazla bişey bulamıyoruz. Ayrıca bu C7 de oviden indirdigim uygulamaları aynı klasor altında topladıgımda fazla uygulama olunca klasor icine girmek icin bir kac dakika beklemem gerekiyor. Bu gibi bir sorun yasayan varmı arkadaslar ? son surumunu de guncellemiştim ovi suite den ama yine cok yavas klasor ya da ozelliklerden herangi birine girince cok bekletiyor

nokiacı

Üye
teşekkürler harika oldu diger telefonlarımda kapatıp yazılım yüklüyordum c7 de açıkken yaptım yazılımdan sonra formatlamam gerekiyormu

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar.. formata gerek yok yazılımı atıp kullanını. ayrıca format durumu olursada atabilirsiniz hack işlemi devam eder etkilemez..

nokiacı

Üye
teşekkür ederim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

RizeOnline

Üye
Öncelikle teşekkür ederim böyle bir şeyi sunduğunuz için. sistemi denedim fakat ne yazık ki halen daha sertifika problemi yasıyorum cogu uyguluma ve oyun kurulumunda sanırım bu hackleme degilde bir nevi guncelleme gibi olmuş. Ayrıca sunuda belirtmek isterimki ordaki işaretli dosyaları indirmek yeterli olmamaktadır. Bi kac kez indirdim kurulumda surekli eksik dosya diyor yani navifirm de cıkan tüm dosyaları işaretleyip indirin arkadaşlar yoksa kurulumu gerceklestiremezsiniz. Hack olayı belki gerceklesti bendeki uygulama ya da oyun dosyalarında belki sorun vardır. Sizlerde deneyimlerinizi yazarsanız fikir sahibi olabiliriz.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneyimlerin için teşekkürler elime c7 geçse bizzat kendim denerdim ama yoktur. kendi telefonumdan esinlenerek son güncellemenin içine editledim hack dosyasını. ayrıca sen tümünü indirdim demişsin paylaştığım uda dosyasını değiştin demi yanlışlıkla indirdiğin dosyayı kurmuş olmayasın. birde hangi ülke kodlarını turkey olanımı indirdin hepsini istememesi lazım c6-01 de 7 adet dosya indiriyorsun zaten otomatikmen kendisi belirliyor. uda dosyası hariç 6 tane kendisi seçiyor. uda dosyasınıda kendin atıyorsun.

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
arkadaşlar benmi anlayamadım acaba? ilk indirdigimiz 6 dosyayı C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-675 e kopyalıyoruz. bura tamam 2.indirdigimiz uda dosyasını yine aynı dizinde aynı adda baska bir klasörmü açacagız yoksa uda dosyasını ilk açtıgımız 6 dosyanın içinemi atacagız çünkü aynı adda 2 klasör olmuyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar benmi anlayamadım acaba? ilk indirdigimiz 6 dosyayı C:/Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-675 e kopyalıyoruz. bura tamam 2.indirdigimiz uda dosyasını yine aynı dizinde aynı adda baska bir klasörmü açacagız yoksa uda dosyasını ilk açtıgımız 6 dosyanın içinemi atacagız çünkü aynı adda 2 klasör olmuyor
indirdiğin 6 dosyanın yanına atıyorsun verdiğim diğer linkdeki hacklı uda dosyasını aynı dizine atıyorsun yane..7 tane oluyor

biougur

Üye
selamlar hocam c7 rm-675 059b7v7 telefonu nokiadan update yaparken kablo çıktı, sonrada telefon açılmaz oldu.
format at dediler(home+kamera tuşu+ses azaltma+power tuşu) ama olmadı .
ekran hiç ışıklanmıyor. sadece ilk power basarken titreşim oluyor o kadar.

ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.

selamlar.

Üst Alt