Symbian PR2.0 diye bir guncelleme olmayacak: yeni guncelleme "YAZ GUNCELLEMESI"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musty24

Üye
nokia kesin patlatacak bi bomba..rahatlayın arkadaşlar..heralde artık tamamen kaybetmeyi göze alamaz..muhtemelende olanların çok iyi farkındaki 12 nisanda bişeyler yapacak

sh0ck

sh0ck

Üye
nokia kesin patlatacak bi bomba..rahatlayın arkadaşlar..heralde artık tamamen kaybetmeyi göze alamaz..muhtemelende olanların çok iyi farkındaki 12 nisanda bişeyler yapacak

bugune kadarki etkinliklerinde bsey yaptigini gormedim ben. Sacece biraz daha umut, biraz daha beklyeyin... Eminimki by etkinliktede dicekleri laf su, sunlari sunlari ekledim, guncellemeyi yayinlicaz. Ama..... Kesin bir tarih veremiyoruz.

Bunun anlami nedir ? Yaz ortasina kadar beklein !! Umarim yaniliyorumdur. Gercekten yaniliyorumdur umarim!

Ya allah..

erollcelik

erollcelik

Üye
hadi hayırlısı bekleriz

AYNA

AYNA

Üye
bugune kadarki etkinliklerinde bsey yaptigini gormedim ben. Sacece biraz daha umut, biraz daha beklyeyin... Eminimki by etkinliktede dicekleri laf su, sunlari sunlari ekledim, guncellemeyi yayinlicaz. Ama..... Kesin bir tarih veremiyoruz.

Bunun anlami nedir ? Yaz ortasina kadar beklein !! Umarim yaniliyorumdur. Gercekten yaniliyorumdur umarim!

Ya allah..

diceklerki yaz'a kadar bekleyin çıkacak, çıkmazsa biraz geçikebilir 2 ay daha bekleyin sonra güncelleme çıkacak ve diceklerki biraz daha bekleyin sizin product kodlara gelmesi biraz sürebilir.. :d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

pRime.

pRime.

Üye
12 nisan'dan da bişey çıkmazsa iphone'a geçiş yapacağım.

sh0ck

sh0ck

Üye
diceklerki yaz'a kadar bekleyin çıkacak, çıkmazsa biraz geçikebilir 2 ay daha bekleyin sonra güncelleme çıkacak ve diceklerki biraz daha bekleyin sizin product kodlara gelmesi biraz sürebilir.. :d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

+1. %70 ihtimal veriyorum. Böle diceklerine.Şu bombayı patlatacakları yok 5.5 aydır . :)

Valla herkes bişeyler planlıyor 12 nisandan sonra. Bende dahil. Bekliyorum.

Bugün HTC Desire HD videolarını izledikten sonra kendi telefonuma bakamaz oldum. Flash 10.2 var.. Canavar yahu.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
12 nisanda açıklama mı yapacaklar yoksa güncelleme mi.... Yani nokia dan buna dair bir haber veya bir açıklama oldu mu?...

headhunTeR71

Üye
Bir yerlerde bir yanlışlık var. Tamam bende beklemek istemiyorum ama C7 nin bir versiyonuna PR2.0 verilmişken, N8 ve diğer kalan S^3 cihazlar için aynı güncellemeyi Temmuza kadar sallamaları sizce normal mi?
Hadi tamam PR2.0 olmasın adı ama en azından C7 çatır çatır 2.0 kullanıyorken, aynı yazılımı bize de misalen 1.5 diye vermesi gerekmez mi ? Ya da bu şekilde birşey yapabilir mi ?
Bana çok mantıksız geldi. Çünkü zaten yaza kadar C7 üzerindeki PR2.0 diğer S^3 lere portlanır yaw

erollcelik

erollcelik

Üye
HTC Desire HD videolarını bende izledim.Evet N8 ile yanyana gelince HTC Desire HD daha iyi maalesef,bakalım 12 nisanda birşey olacak mı?

----------Eklendi @ 14:12:53 ---------- Yazıldı @ 14:04:05 ----------

Diğer firmalar tek telefona odaklı; o yüzden telefonlarının kusursuz olması lazım.Ama Nokia'nın yüzlerce model teli var ve her bi telde hep bişeyler eksik,stratejisi bu Nokia'nın.Ama artık bu çökmek üzere ve bunun farkına vardılar en azından ben öyle umuyorum.

----------Eklendi @ 14:19:31 ---------- Yazıldı @ 14:12:53 ----------

Ve artık akıllı telefon müşterisinin çok bilinçlendiğide bir gerçek.Yani kıyaslama yapabiliyoruz.Demek istediğim bir akıllı telefonun içini, dışını,işletim sitemini,özelliklerini v.s herşeyi biliyoruz ve buna göre telefon alıyoruz.Tüm bunları Nokia'nın anlaması gerek çünkü rekabette çok geri kaldı.

----------Eklendi @ 14:25:43 ---------- Yazıldı @ 14:19:31 ----------

Ben artık animasyonlu ve kullanışlı ara yüzler,daha güçlü işlemci,daha yüksek bellek,daha iyi programlar,oyunlar istiyorum.Ve bunu şu an kullandığım N8 İÇİNDE TALEP EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

accman

accman

Üye
hep vaat daha icraat göremedik..bi çok insan zaten caydı cayacak..yine de ümidim o ki 12 nisan'da nokia bizi utandırır da güzel haberlerle gelir

mc_mfi

Üye
son gelen bilgilere göre yaz güncellemesi londrada açıklanmuyor bakalım gerçekten yaz güncellemesi olacak mı? yeni haberleri size iletirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt