Symbian PR2.0 diye bir guncelleme olmayacak: yeni guncelleme "YAZ GUNCELLEMESI"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Symbian PR2.0 diye bir guncelleme olmayacak: yeni guncelleme "YAZ GUNCELLEMESI"
Degisik bloglarda guvenilir kaynaklarin verilerine gore PR2.0 diye bir guncelleme olmayacak.
Buyuk bir patlama yapmasi beklenen guclu bir guncelleme Temmuz ayinda beklenebilir.
Guncelleme adi PR2.0 ya da PR3.0 degil, yaz guncellemesi olarak lanse ediliyor artik:

-yeni ana ekran, hizli, akici, daha kullanisli
-yeni tasinabilir, hareketli widget uygulamalari
-yeni ikonlar
-daha hizli web tarayicisi
-yeni acilir kapanir cubuk menu
-yeni gorunum
-sosyal media servislerinin ovi haritalar ile etkilesimli kullanimi
-yeni gorunumlu ovi magaza ve ovi harita uygulamalari

kaynaklar:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
kaynak ?

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
konu kaynaklandirildi

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
tmm bakıyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler özgür.

Εthnic

Εthnic

Üye
peki bu yaz guncellemesi sadece n8 icinmi yoksa butun symbian^3 telefonlar icinmi..??

TheORCUN

TheORCUN

Üye
12 Nisan'da ne olcak? Tanıtıp, 3 ay sonra mı kullanıma sunacaklar ?

mc_mfi

Üye
ayısını bayadır takip ediyorum . şöle bişi var s^3de yazılımsal ufak sonlar var ve yeni arayüz geldikten sonra N8,E7,C7,C6-01 satışları patlamaz ama iyi bi kitleyi oluşturur. yazılımsal destek arka plana alınır (kendi kanaatim)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Temmuz'a kadar sabredecek S^3 kullanıcısı var mı acaba? ios android almış başını giderken...

sh0ck

sh0ck

Üye
nokia dan braz daha yalan... :) daha fazlasi degil. Sadece yalanlar.

Yaz guncellemesiymis mis. 2011 yilinda, portre qwerty klavye icin 8 ay bekleyen aptallariz sadece.. Biktim bu anonslardan, gecikmelerden, gelmek bilmeyen guncellemelerden.

Muzik playerda bile arama butonu Yok! Gelir sandigimiz seyler, ucu bucagi olmayan bir bosluk gibi.

Yalan abi yalan. Kimse inanmasin. Ben inandim zamaninda. Kimse alinmasin, gucenmesin.

Nokia bu guncellmeyi anons edecek guya, halbuki erteleyecek. Bizde saf gibi yicez, ve beklicez..

2011in baslarinda yayinlanacak denilen guncelleme simdi yazin yayinlanacak guncelleme oldu.

Benim fikrim, benim dusuncem, ha arkadaslar bana kizmayin 360 derece dondum diye. Bir zamanlar savundugum seyi simdi kotuluyorum diye... 12 nisana kadar bekliyorum, bakalim ne cikacak..

Eminimki , kandirilmis hissini bir tek ben yasamiyoerum.. Varsa bole arkadaslar, toplanip hep birlikte androide gecelim.
Yoksa; s^3 forumu bana elveda eder. Android bolumune dogru yolcuyum.

• Beğen
Tepkiler: RdvanA.
TheORCUN

TheORCUN

Üye
nokia dan braz daha yalan... :) daha fazlasi degil. Sadece yalanlar.

Yaz guncellemesiymis mis. 2011 yilinda, portre qwerty klavye icin 8 ay bekleyen aptallariz sadece.. Biktim bu anonslardan, gecikmelerden, gelmek bilmeyen guncellemelerden.

Muzik playerda bile arama butonu Yok! Gelir sandigimiz seyler, ucu bucagi olmayan bir bosluk gibi.

Yalan abi yalan. Kimse inanmasin. Ben inandim zamaninda. Kimse alinmasin, gucenmesin.

Nokia bu guncellmeyi anons edecek guya, halbuki erteleyecek. Bizde saf gibi yicez, ve beklicez..

2011in baslarinda yayinlanacak denilen guncelleme simdi yazin yayinlanacak guncelleme oldu.

Benim fikrim, benim dusuncem, ha arkadaslar bana kizmayin 360 derece dondum diye. Bir zamanlar savundugum seyi simdi kotuluyorum diye... 12 nisana kadar bekliyorum, bakalim ne cikacak..

Eminimki , kandirilmis hissini bir tek ben yasamiyoerum.. Varsa bole arkadaslar, toplanip hep birlikte androide gecelim.
Yoksa; s^3 forumu bana elveda eder. Android bolumune dogru yolcuyum.

Ümitlerimizi boşa çıkarıyorsa hakeder terkedilmeyi; fakat bekleyeceğim. 12 Nisan'da dedikleri Temmuz'dan da öte olursa beklemem. Temmuz'a kadar sıkarım dişimi. Sonra benden de elveda.

• Beğen
Tepkiler: .S.W.A.T.
sh0ck

sh0ck

Üye

Ümitlerimizi boşa çıkarıyorsa hakeder terkedilmeyi; fakat bekleyeceğim. 12 Nisan'da dedikleri Temmuz'dan da öte olursa beklemem. Temmuz'a kadar sıkarım dişimi. Sonra benden de elveda.

peki kardesim hep beraber.. Simdiden baktim android telefonlara.. Galaxy s2 yi bekleyecem.. Galaxy s de led flash yok, gozumden dustu. Ama galaxy s2 de var. Arti iphone 4ten ince.aliminyum kasa :) plastik degil. O da yaz ayina dogru cikicak diyolar. biz 'yaz guncellememize' kavusurken..

• Beğen
Tepkiler: .S.W.A.T.
blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar benki nokıa manyağıyım nokıa dan bi cacık olmaz bizler burda kendi imkanlarımızla çok daha ii hale getrdik cihazlarımızı ah nokıa ah yaktın bizi

• Beğen
Tepkiler: accman
suat1111

suat1111

Üye
:d::d::d::d::d::d::d::d:olsun illede nokia:d::d::d:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
peki kardesim hep beraber.. Simdiden baktim android telefonlara.. Galaxy s2 yi bekleyecem.. Galaxy s de led flash yok, gozumden dustu. Ama galaxy s2 de var. Arti iphone 4ten ince.aliminyum kasa :) plastik degil. O da yaz ayina dogru cikicak diyolar. biz 'yaz guncellememize' kavusurken..

Yanlış düşündürdüm seni, özür dilerim. Ben de Nokia'yı çok seviyorum. Deliyisim, 3310dan beri kullanırım. Fakat çok değişti işte, telefon çıkarmakla olmuyor. Destek lazım, hızlı hareket lazım. Erteleye erteleye nereye kadar? bi ipod aldım, oyunumu da oynuyorum, derdim yok. Ama N8e yapabileceğini yaptırmıyorsa ben de bırakırım ne yapayım ? O güncelleme son şansı işte....

AYNA

AYNA

Üye
şu yorumlardan sonra başka konulardada okuduğum yorumlardan sonra iyi ki n8 almamışım diyorum..
bende galaxy s2 yi bekliyorum..

hastali

Üye
bende geliyorum arkandan yeni htc çıktı doubankata war bilmemmne S die bişi arkadşamn babası almş 1250ye dou banktan acayip deli makina böle bişi yok tek fark 8 mgpksl kamera ha 12 ha 8 çokta umrumda ztn telefon deli 1ghz işlmcisi war canavar maşallah 12sinde bni tatminedicek bişi göremezsem usta telefonu weriorum gdiorum aliorum tak etti

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
sevgili arkadaşlar N8 21. nokia telefonum ...nokia ve symbianı çok seviyorum ama enayi yerine de konulmaktan nefret ediyorum...nokia bizi fena bir şekilde oyalıyor...12 nisan bekliyecem yeni güncelleme gelmez ise nokia ve symbian'a başarıla dilemekten başka yolu yok.......resmen bizimle dalga geçiyorlar..güncelleme çıkar product koduna gelmez beklersin..flash atayım dersin telefonun göçer.....v.s v.s.......ben fazla birşey istemedim...sadece tarayıcı sıkıntısı ..inanınki kendim yapabilsem yapıcam ama malesef.....C++ dilini bilmiyorum... ben artık nokia dan iyice soğumaya başladım...

mustafa

mustafa

Üye
n8 i savunan kullanıcılar da böyle diyorsa pes. ileri görüşlü olduğum için kendimle gurur duyuyorum. almayın dedim diye bir çok kişinin tepkisini çekmiştim. umarım bu 12 nisan fos çıkmaz. eğer nokia yeni telefon çıkaracak ve tanıtacak olursa 12 nisanda, n8 için çok şey beklemeyin derim. n8-01 mi ne çıkacak diye okumuştum 1 ghz işlemci falan. velhasıl sonyericsson xperia neo türkiyeye geldiği an nokia benim için tamamen bitmiş olacak. saygılar...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
nokia 12nsanda bmba patltmazsa ck adam kybedck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt