"ovi maps" sorun ben de mi siz mi memnun sunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
"ovi maps" sorun ben de mi siz mi memnun sunuz?
arkdaşlar ben gps i açıyorum dakikalar geçiyor beklemekten sıkılıyorum daha bağlanmıyor şu uyduya.
forumda gördüm biri yazmış çok acayip hızlı hemen bağlanıyor (n8 için) ben c7 kullanıyorum çok fark varmı ikisi arasında uyduya bağlanma açısından. Ya da c7 kullanan arkadaşlar söylesin arabada, evde, dışarda kaç dakikada bağlanıyor merak ediyorum ben mi çok şey bekliyorum acaba...

suat1111

suat1111

Üye
yok internet üzerinden hemen bağlanıyor gps ayarlar cevrimiçi

trontr

Üye
    Konu Sahibi
internet olunca sorun yok onu demiyorum zaten uydu diyorum. Hem internetten bağlı iken tam yerimi göstermiyor 365metre içindeki konumunuz dio falan filan. Hem internet paketim yok varsa wireless kullanıyorum o da her yerde yok...

suat1111

suat1111

Üye
ha ozaman bütün teller aynıdır 4 tane uydu bulunca bağlanırki çevrede bina olmazsada çabuk bağlanır 15 sürer

cesper.?

Üye
internet olunca sorun yok onu demiyorum zaten uydu diyorum. Hem internetten bağlı iken tam yerimi göstermiyor 365metre içindeki konumunuz dio falan filan. Hem internet paketim yok varsa wireless kullanıyorum o da her yerde yok...

arkadaşım intenetin olmadığı yerlerde mapsın ayarlarından çevrim içi değilde (çevrimdışı) yani internetsiz yapacaksın 3ila 5 dk sürmez bağlanması internet olan yerde tel kendisi bağlanır zaten sen uydu için dışarıda çevrim dışı göster o bağlanır okey kolaygelsin iyi kullanımlar..

suat1111

suat1111

Üye
valla ist 10 15 dk dan ewwel bağlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...