evet laf atılıyor ,biz diye niye genelliyosun ?????? yukarıda yazıyor örnek,hop hop ne yaptın dedim adam zorunamı gitti diyo bu mu normal cevap?? işinize gelince saygılıyız işinize gelmeyince konuyu bile açmıyosunuz niye açasınızki burda n8 in olmayan bir öz bahsediyoz değilmi?? hem sen niye adamın adına konuşuyon anlamadım nokia fanlığını anladımda bu birbirini savunmalar ne iş anlamadım,adamın yazıcak klvayesimi yok bırak kendi yazsın ,adam küfürde ediyosa aşkım da diyosa seni ilgilendirmez ,yorumlar hoşuna gitmiyosa buraya milleti yönlendirmek için yorum yazmaya hakkın yok,rahatsız oluyosan admine söyle ki budur doğrusu hatalıysam adminde beni uyarır (forum kurallarından bahsediyorum)
Ben dikkat edersen "karşı taraf için de geçerli" dedim, arkadaşı da uyardım yani. Biraz dikkatli okusan böyle boş konuşmazdın! Evet, böyle birşey yok, var mı dedim???
Ayrıca fanlık bende değil sende. Wave'ine tek kelime etmedim! Kullanıyodur bi bildiği vardır dedim! Sen, yerden yere vurdun! Fanlık budur işte, bana burda fanlığı öğretme kimimlerin fan olduğu barizken.
----------Eklendi @ 21:33:31 ---------- Yazıldı @ 21:32:46 ----------
Dinime küfreden müslüman olsa bari!!!