Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
hay şom ağzımı.....
bende diyordum ki her yerde bu tip yapı uygulanmış bi maxicepte yok iyikide yok böylece sıradan olmaktan kurtuluyor hemde çok kalite yapısı var diyordum bu sabah bu klasik arayüzü ve yapıyı görünce çok moralim bozuldu. Valla bu yapının ne kadar üstüne düşülürse düşülsün önceki halini her türlü arayacağız maxicepin...
Merhaba

Sitenin önce bir teknik altyapısını oturtmak için, default diye tabir edebilecegimiz bu temasıyla yayına aldık ancak bizim yeni tasarımımız şu an yapım aşamasında zaten. Bitince forum ve portala aşık olacağınıza eminim. Eksikler her sistemde olacaktır tabi, gidermeye ve daha iyi yapmaya calisiyoruz, amacımız eskisi gibi olması degil daha iyi olması. Yoksa eskiden vazgeçmezdik :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, TheORCUN, EroL ve 4 diğerleri

kemal21

kemal21

Üye
Bende yeni temayı dört gözle bekliyorum umarım yine güzel bir hal alır zira bu çok sinir bozucu

FirstClasss

FirstClasss

Üye
geri çıkacaktım maxicep logosunu farketmeseydim :islik öncelikle hayırlı olsun. Bir önceki görünüş buna göre çok güzeldi.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
DiaBLoS™;3349480' Alıntı:
Ben alışamadım yahu . Çok değişek geldi bana .. :)
görünümün değiştiği için değişik gelebilirmi açaba :d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
mesaj yazmayı denedıgım 4 sefer yuzume kapanıyor sayfa sankı cıkıs yaptım gıbı oluyor beklıyoruz sabırlızlıkla en kısa zmanda olması dılegıyle :) ozan abı kolay gelsın :) hayırlı olsun :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Merhaba

Sitenin önce bir teknik altyapısını oturtmak için, default diye tabir edebilecegimiz bu temasıyla yayına aldık ancak bizim yeni tasarımımız şu an yapım aşamasında zaten. Bitince forum ve portala aşık olacağınıza eminim. Eksikler her sistemde olacaktır tabi, gidermeye ve daha iyi yapmaya calisiyoruz, amacımız eskisi gibi olması degil daha iyi olması. Yoksa eskiden vazgeçmezdik :)

Bizim orjinalimiz ile bu yenisini kırma yapsak süper olur; bizim görüntümüzden; bu yeninin özelliklerinden olsun, tadından yenmez :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ben olduğundan da fazla beğendim. Zaten uzun zamandır olsa da olsa diye tutturduğum bir yenilikti. Kısa bir süreç içerisinde yeni tasarımla çok daha iyi bir görünüm elde edeceğimize inanıyorum.

eagle4343

eagle4343

Üye
hayırlı olsun arkadaşlar bence çok hoş olmuş siteniz

Phobersus

Phobersus

Üye
Hayırlı Olsun,Daha da Güzel Olacağına Eminim.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hayırlara vesile olur inşallah ellerinize emeğinize düşüncenize sağlık emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim güzel bir değişim olmuş.Fakat alışmak biraz zaman alacak gibime geliyor.Çünkü neredeyse eski halinden eser kalmamış ve eski hali gibi yeterince stabil çalışmıyor ve güzel görünmüyor ne yazıkki..Belkide sadece çook farklı geldiği için gözüme öyle görünmüyordur? Anlayamadım :) Ama sevdim :) :)

viranufuk

viranufuk

Üye
baba hayırlı olsun ya hangi ara değişti site daha dün gece 12 -1 gbi sitedeydim sabah bi girdim ana siteyi çalmışlar dedim :) tekrar hayırlsı olsun

ejdermamut

ejdermamut

Üye
hayırlı olsun ama eski hali daha güzeldi site daha canlı iç açıcıydı.!

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun. eksikliklerin de kısa zamanda iyileşmesi dileklerimle. daha iyisi olcağını ümid ediyoruz.

----------Eklendi @ 20:32:17 ---------- Yazıldı @ 20:19:02 ----------

Ek olarak belki görüş ve fikirler alınır diye düşünerekten belitmek isterim. açık renk çok fazla, aşırı göz alıcı olmuş. forum aktiflığini düşürmesine sebep olabilir. bazı panel, buton ve yazılarda koyulaştırma olursa güzel olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Sana sonuna kadar güveniyoruz ozan adminim şuan forum aleminin &80'i bu yapıyı kullanmakta ve gördüğüm kadarı ile herkes sistemini sadece yükseltip olduğu gibi default bırakıyor kimse doğru düzgün üstüne bişey koymuyor özelleştirmiyor VBULLETTIN ne yayınladıysa onu kurup çekiliyor..

AMA BURASI MAXİCEP!!! BORU DEĞİL YANİ :evet:

O yüzden sizlerden çok şey beklediğimiz için bizi anlayışla karşılayın, bizde size istediğiniz kadar zaman verelim... Ve sonuçta tüm forumların kıskanarak bakacağı bir şey çıkartın ortaya... Kıskananlar çatlasın yani.... >=]

Sana ve ekibine nazar değmesin (: Çalışmalarınızda başarılar diyorum ve herkez gibi beklemeye çekiliyorum :oke:

emirkarakaya

emirkarakaya

Üye
Söylemek isterim ki adminlerimize çok güveniyoruz. Ve umarım ki bunu kısa sürede halledeceklerdir. Bu konuda başarılar ve gelişmelerin devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: ArameD
kaptan666

kaptan666

Üye
Yeni tasarım iyi olur inşallah..Bu arada notesafe yi bulamadım hangi başlıkta...

ache

ache

Üye
mobile geçmeniz süper olmuş hepimize hayırlı olsun :D

mcetin55

mcetin55

Üye
DüzeLtrsnz en kısa sürede ins :S

Üst Alt