Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
DiaBLoS™;3349508' Alıntı:
Fakat şunu da belirteyim ; tema henüz yarım yamalak . Çok eksiklikler var . Düzeldiği zaman , tam olarak eleştiri yapabiliriz ne dersin abla . :)

Biraz sabır değil mi ?:ehe
tamam o zaman beğendiklerimi söyleyim eksiklikleri zaten sizlerde biliyorsunuz :D

neler yeni son mesajlar ve son konular bu butonlar güzel olmuş bir öncekinde bu butonlar ana sayfada idi :oke:

Sidretül Münteha

Üye
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Kalite konuşacaktır ileriki vakitlerde inş...

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Hayırlı olsun.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ayrıca profil sayfalarında yazılar beyaz olduğu için gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
Profilleri gezerken IDM otomatik şarkı indirmeye başladı :D

• Beğen
Tepkiler: jejep
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hay şom ağzımı.....
bende diyordum ki her yerde bu tip yapı uygulanmış bi maxicepte yok iyikide yok böylece sıradan olmaktan kurtuluyor hemde çok kalite yapısı var diyordum bu sabah bu klasik arayüzü ve yapıyı görünce çok moralim bozuldu. Valla bu yapının ne kadar üstüne düşülürse düşülsün önceki halini her türlü arayacağız maxicepin...

• Beğen
Tepkiler: kemal21

Revengeful

Emekli Yönetici
Duyduğuma göre gelecek olan tasarım çok iyi olacakmış :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Duyduğuma göre gelecek olan tasarım çok iyi olacakmış :)
inşallah öyledir valla heyecanla ve tedirginlikle bekliyorum.
Bu arada mobil siteyi kullanırken kendimi iphone kullanıyormuş gibi hissettim bir an :) tasarım neredeyse iOs :D

Necmati

Necmati

Üye
Bizde bekliyoduk zaten ..
yine bekleriz hoş karşılarız Ozan abi sağol :)

'Şeref'

Emekli Yönetici
güzel olmuş gerçekten zamanla alışırız heralde. :oke:

hayırlı olsun. :D

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Daha güzel olacağına inanıyorum sitenin.Böyle de fena değil :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Her işte bir acemik dönemi yaşanır değil mi değerli arkadaşlar ...
Biraz sabır ve fırsat tanımakla lazım .

Maxicep te biliyorsunuz ki , hep ilkler yaşanmıştır .. Bekleyin ve görün diyorum .

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsun...ama bu yeni tasarımda yeni mesajları,açtıgım konuları ve attıgım mesajları nereden bulabilirim?yardımcı olanlar için teşekkürler...

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
hocam hayırlı olsunn....ilk bakışta alışamasak da önemli olan maxicep e bağlılığımızdır o yüzden bence sorun yok..önemli olan forumun içindeki bilgilerdir...öğrenmemizi forumun imajı engelleyemez değil mi?o yüzden forumun görünümüne kimse takılmasın.. hem kötü de değil bence güzell...teknolojiye ayak uydurmak lazım..başarılar...

MetQ7

MetQ7

Üye
Benim pek hoşuma gitmedi yahu:D Ama alışırız zamanla:D

mademan05

Üye
akşam bir şey yoktu öğlen baktım değişmiş.acaba yanlış yeremi girdim dedim ama doğruymuş.hayırlı olsun sorunlar düzelirse daha iyiolur.ilk girişte beni tanımadı.2-3 girişten sonra tanişabildik.saygılar

Üst Alt