SarpDerun
Üye
Sn By_aLpKuN:
Farkettiyseniz ben yazımda HTC HD2 ve Nokia N900 den bahsetmişim. Yani Windows Mobile ve Maemo arasındaki farklar. Şu an kullandığım cihaz HTC HD2 ve üzerinde Android de yüklü. Yani Androide yabancı değilim. Aynı zamanda HTC Desire de kullandım.
Eğer N900 ü aldığınız andaki ayarlarla kullanmaya devam ederseniz performansı o kadarda iyi değil. Fakar bir miktar OverClock ile cihaz HD2 ye bile kafa turar ve yarışır hale gelebiliyor. Ben N900 ü 1200Mhz da kullandım ve cidden performası güzeldi. Tıklayınca bekleme olayı tamamen sizin kullandığınız programlarla alakalı bir durum.
Pil olayına gelince; Bende tam dolu batarya 2 gün gidiyordu. Aktif olarak internet uygulamaları ve konuşma olayını abarttığımda yarım güne kadar düşüyordu ama kim takarki bunu
Üzernde tam adını ve modelini hatırlamadığım Nokia BL5C (yanlış olabilir) batarya var. Piyasada 5 TL ye almayanı dövüyolar
Yedekte 3 adet bataryam vardı. 2 gün evvel şarzı 2 gün giden HD2 ye bir çakma batarya alayım dedim adamlar 45TL istediler. Ne diyim daha.
Ekran görüntüsüne gelince. Bu cihazların her ikisininde ekranı aynı. Yani TFT. N900 ün ekranı 800x480px iken Hero da 320x480px ekran var. Renklerin canlılığına gelince kişiye göre değişir.
Bu arada... Android üzerinde Windows 3.1 çalıştırabilirmisin
N900 üzerinde çalışmayan işletim sistemi yok gibi şu anda. Evet işin içine emilatör sokarsanız ortalık toz duman olur.
N900 ün Carl Zeiss lensinin yanında Hero sanırım susup olutmalıdır
Ayrıca Dual Led. Oha sana N900..! Birde utanmadan Video Görüşesine de izin veriyor terbiyesiz N900...
Neyse hocam. Yok o ürün yok bu ürün demenin anlamı yok .Telefonda olay şudur: İHTİYACA GÖRE CİHAZ...! Senin ihtiyaçlarına en iyi cevap veren cihaz senin için en iyi cihazdır.
Senin için Hero benim için ise Desire HD .. Tamamen cihazdan beklentilerine bağlıdır bu seçim. Eh tabi birazda cebindeki parayla alakalı bir durum bu
)
İyi günler dilerim
Farkettiyseniz ben yazımda HTC HD2 ve Nokia N900 den bahsetmişim. Yani Windows Mobile ve Maemo arasındaki farklar. Şu an kullandığım cihaz HTC HD2 ve üzerinde Android de yüklü. Yani Androide yabancı değilim. Aynı zamanda HTC Desire de kullandım.
Eğer N900 ü aldığınız andaki ayarlarla kullanmaya devam ederseniz performansı o kadarda iyi değil. Fakar bir miktar OverClock ile cihaz HD2 ye bile kafa turar ve yarışır hale gelebiliyor. Ben N900 ü 1200Mhz da kullandım ve cidden performası güzeldi. Tıklayınca bekleme olayı tamamen sizin kullandığınız programlarla alakalı bir durum.
Pil olayına gelince; Bende tam dolu batarya 2 gün gidiyordu. Aktif olarak internet uygulamaları ve konuşma olayını abarttığımda yarım güne kadar düşüyordu ama kim takarki bunu
Üzernde tam adını ve modelini hatırlamadığım Nokia BL5C (yanlış olabilir) batarya var. Piyasada 5 TL ye almayanı dövüyolar
Yedekte 3 adet bataryam vardı. 2 gün evvel şarzı 2 gün giden HD2 ye bir çakma batarya alayım dedim adamlar 45TL istediler. Ne diyim daha. Ekran görüntüsüne gelince. Bu cihazların her ikisininde ekranı aynı. Yani TFT. N900 ün ekranı 800x480px iken Hero da 320x480px ekran var. Renklerin canlılığına gelince kişiye göre değişir.
Bu arada... Android üzerinde Windows 3.1 çalıştırabilirmisin
N900 üzerinde çalışmayan işletim sistemi yok gibi şu anda. Evet işin içine emilatör sokarsanız ortalık toz duman olur. N900 ün Carl Zeiss lensinin yanında Hero sanırım susup olutmalıdır
Ayrıca Dual Led. Oha sana N900..! Birde utanmadan Video Görüşesine de izin veriyor terbiyesiz N900...Neyse hocam. Yok o ürün yok bu ürün demenin anlamı yok .Telefonda olay şudur: İHTİYACA GÖRE CİHAZ...! Senin ihtiyaçlarına en iyi cevap veren cihaz senin için en iyi cihazdır.
Senin için Hero benim için ise Desire HD .. Tamamen cihazdan beklentilerine bağlıdır bu seçim. Eh tabi birazda cebindeki parayla alakalı bir durum bu
)İyi günler dilerim