nokia C6-01 ile HTC HD 2 takası mantıklımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
nokia C6-01 ile HTC HD 2 takası mantıklımı?
selam arkadaslar iphone ıle takas edıcektım 3G 8GB ıle vazgectım HTC HD 2 onerdıler nokia c6-01 ustune 100 tl verıp HTC aldım sızce mantıklımı ıyımı yaptım kotumu zarardamıyım?

CorbyW

CorbyW

Üye
Süper kazıklamıssin :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
işletim sistemi ne bu hd2 nin win mobile mi

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
hmm aslında arkadas ıphone verıcektı daha once foruma yazdım dedıler ıphone alma 3g 8gb bende vazgectım baska bı arkadas bunu onerınce bende aldım ınceleyıp

----------Eklendi @ 21:45:45 ---------- Yazıldı @ 21:44:20 ----------

işletim sistemi ne bu hd2 nin win mobile mi
valla ayarlara gırdıgımde android surumu 2.3.4 yazıyor windowsta atarsın ıstersen dedı

CorbyW

CorbyW

Üye
Vazgeçtim. Ben And. Işletim sistemli sanmıstim. Kazık yemıssin. Ip ile takas etseydin keşke.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
selam arkadaslar iphone ıle takas edıcektım 3G 8GB ıle vazgectım HTC HD 2 onerdıler nokia c6-01 ustune 100 tl verıp HTC aldım sızce mantıklımı ıyımı yaptım kotumu zarardamıyım?

Android olsa kesinlikle süper kazık atmışsın dicektim ama işletim sistemi android olmadığı için yorum yapamayacağım.

Emre-45

Emre-45

Üye
hd2 ye android de windows da kurulabiliyor. Cok iyi yapmissin arkadasim android cihazin oldu

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
icinde 2.3.4 androit yazıor ayarlarda :S androıt degıl dıyenler var bu androıtmı degılmı sımdıS

tempestshine

tempestshine

Üye
android yazıyosa android'dir :oke:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
ok tesekkurler ozaman gercı kullanımı zor ama alısmaya bakıcaz:)

by*cambaz

Üye
hayırlı olsun...

jigsaw_54

Üye
hd2 yeryüzündeki en iyi destekli cihaz bence ne kadar eskise de her türlü işletim sistemini kaldırıyor orjinalinde windows mobile 6.5 var ama sonradan windows phone7 , android , ubuntu ve MeeGo bile kurulabiliyor ayrıca android için yüzlerce versiyon var henüz beta aşamasında olsa bile androidin son sürümü Ice Cream Sandwich 4.0 versiyonu bile var

bence çok mantıklı bir iş yapmışsın

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler yalnız bu avatarımdakı gıbı degıl benım ekran o saatı nasıl yaparım bu telefona kurcaladım kurcaladım olmadı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hmm aslında arkadas ıphone verıcektı daha once foruma yazdım dedıler ıphone alma 3g 8gb bende vazgectım baska bı arkadas bunu onerınce bende aldım ınceleyıp

----------Eklendi @ 21:45:45 ---------- Yazıldı @ 21:44:20 ----------

valla ayarlara gırdıgımde android surumu 2.3.4 yazıyor windowsta atarsın ıstersen dedı

Androidse iyi telefon güzel iyi ki takas etmişin

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
tesekkurler yalnız bu avatarımdakı gıbı degıl benım ekran o saatı nasıl yaparım bu telefona kurcaladım kurcaladım olmadı

Klasik HTC saati :)

Ekranda boş bir yere basılı tutup veya ana ekranda sol alt köşedeki ikona basıp widget bölümünden ekleyebilirsin.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4218690]

Klasik HTC saati :)

Ekranda boş bir yere basılı tutup veya ana ekranda sol alt köşedeki ikona basıp widget bölümünden ekleyebilirsin.
[/QUOTE]
wıdgetlerde klasık saat var analog baska bısey bulamadım kurcalıorum 1 saattır bulamadım:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...