Selamlar..
Evet, burda bir arkadaşın da dediği gibi en iyi telefon ihtiyaçlarını en iyi gören telefondur. Ama hemen hemen herkesin bir telefondan beklentileri aşağı yukarı aynıdır. Örneğin kamera muhakkak olmalı deriz. Peki o halde 5 mpli bir samsung yada htc mi iyidir yoksa 12 mpli nokia mı? Hemen hepimiz telefonlarımızdan nete bağlanıyoruz. Ve tabiki bağlantımızın hızlı olmasını isteriz. O halde hala eski sürüm wireless b/g kullanan htc ve motorola mı iyidir yoksa son sürüm olan b/g/n bağlantısını kullanan nokia ve samsung mu daha iyi? (bu arada umarım yanlış bilgi vermiyorumdur, çünkü b/g/n yi sadece n8 ve galaxy s kullanıyor diye biliyorum). Sonuç olarak bu telefonların hepsi ihtiyacımızı görür ama kimi eh iştedir, kimi de bizi öyle mutlu ederki elimizden düşüremeyiz. Bana göre bu telefonlardan en iyi 2si n8 ve galaxy sdir. Ama 2si arasında karar veremiyorum. Galaxy s ekran kalitesi, işlemcisi, android 2.1 kullanmasıyla daha önde gözükse de n8 kamerasıyla ve nokia olmasıyla durumu eşitliyor benim gözümde. Umarım 2si de biran önce ülkemize gelir de inceleme firsatımız olur..