(Iphone 4-Nokia E72-Blackberry Bold 9700)Hangisini Neden Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
(Iphone 4-Nokia E72-Blackberry Bold 9700)Hangisini Neden Almalıyım?
Selam arkadaşlar bu cihazları düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir cihazlar hakkında bilgiler
ıphone 4 sıfır ingiltereden gelme sim kilitli açtıracağım
nokia e72 türkiye malı garantili 2 el
blackberry bold 9700 türkiye garantili
sizce hangi cihazı almalıyım yada farklı cihazmı seçmeliyim nedeniyle açıklarsanız sevinirim
saygılar şimdiden teşekkürler..

bloodsheld

Üye
bedne nokia e72 var ama sana ıphone öneririm

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
iPhone4 al dicem fakat şebeke problemi söz konusu telefon sol elinde iken çekmiyor. Anten bandı gibi ürünler var onlara bakman gerekir birde. Fakat diğerleri iPhone4 yanında hiç gibi kalıyor.

akerimakdag

Üye
Dokunmatik ekranlı uzak dur derim... Q klavyeli nokia e72 öneririm çok memnunum

hoss

hoss

Üye
bu cihazlar arasında en iyi tercih iphone 4 olur , kafanın karışmasına gerek yok :oke:

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
iPhone4 al dicem fakat şebeke problemi söz konusu telefon sol elinde iken çekmiyor. Anten bandı gibi ürünler var onlara bakman gerekir birde. Fakat diğerleri iPhone4 yanında hiç gibi kalıyor.

bilgiler için saol ne yapacağım bilmiyorum :))

hoss

hoss

Üye
android işletim sistemli cihazlara bak galaxy s , x10 ,desire hd beklerim dersen xperia arc ,galaxy s2 ,optimus 2x ,motorola atrix 4g gibi cihazlardan birini alabilirsin

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
saolun ingilterede arkadaşım var haziranda gelecek bi istegin varmı diye sordu bende ben seni ararım dedi inşallah aradığıma degecek bi telefon çıkar piyasaya :box

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hiçbiri değil bence galaxy s al veya wawe 2 öneririm

Elektr0

Elektr0

Üye
bekle arkadaşım 4 çekirdek işlemcili telefonlar üretilsin öle al :ehe espiri bir yana kalsın... E72 al :oke:

kendal_47

kendal_47

Üye
zevkler bir yana kullanış amacına göre değişir bu 3 telefonda çok farklı özellikleri olan telefonlar tabi ki iphone 4 ağır basıyor diğer telefonlar ipione 4 le aynı kategoriye girmez onla galaxy ve htc falan kıyaslanabilir para sorunun yoksa kesinlikle iphone 4 al derim

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İphone tabikide:yuru

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
iphone 4

Sandrake

Sandrake

Üye
iPhone 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt