tavsıyem farklı markalara bak
Daha Bugün arkadaşın N8'ini kurcaladım baya. Ekranı çok güzel 720p 1080p HD videoları dönüştürmeden atıyorsun çalıştırıyor. Foto da çekildik harika çekiyor. Çok relax bir telefon rahat rahat gez takılma donma yok, mesaj yazarkenki klavyesi geniş zaten ekranı geniş çok rahat mesaj yazmak falan. İşletim sistemi de gayet iyi neticede oyun/uygulama yetecek kadar mevcut, görsel açıdan da zaten beğenmezsen biton tema var birini yüklersin. On numara telefon yani.slm arkadaşlar n8 alıcam ama sizce nasıldır kullananlar varmı sıkıntısı veya problem oluyomu cihazda cvp larınızı bekliorumm teşekkürler
Daha Bugün arkadaşın N8'ini kurcaladım baya. Ekranı çok güzel 720p 1080p HD videoları dönüştürmeden atıyorsun çalıştırıyor. Foto da çekildik harika çekiyor. Çok relax bir telefon rahat rahat gez takılma donma yok, mesaj yazarkenki klavyesi geniş zaten ekranı geniş çok rahat mesaj yazmak falan. İşletim sistemi de gayet iyi neticede oyun/uygulama yetecek kadar mevcut, görsel açıdan da zaten beğenmezsen biton tema var birini yüklersin. On numara telefon yani.
Zoruna giden ne ???1080p mi hop hop ne yapıyon sen ???
Zoruna giden ne ???
tabi canım ne zoruma gitcek 1080p neki,3310 bile açar,n8 1080p açmaz uydurmayın!
n8 kullanmış gibi konuşuyorsun ?

Arkadaşım kullanıyor 720p ve 1080p video atmış çok da güzel gösteriyor kimsenin uydurduğu yok. Sen takıl kafana göre bilmediğin telefonlar hakkında da fazla konuşmamanı öneririm![]()
Kimsenin salladığı yok seni de kolay lokma sandığı yok samsungmania. Saldırgan tavırlarından vazgeç!
arkadaşın seni kandırmış sende bilmediğin için şuan old gibi kanmışsın bu kadar basit! n8 forumunda 5 tane konu açıldı millet kaç kere yazdı açmıyor diye ,onlar kim n8 kullanmayanlarmı,ki onu geçtim böyle bir özelliği neden nokia reklamını yapmadı sonuçta n8in arm11 i için 1080 oynatmak devrim niteliğinde siz beni kolay lokma falan sanıyosun heralde
kı bence wawe2 n8den daha ıyıdır o ayrı
kımısı desıre hd ıle karsılastırp komık duruma dusuyor bı kamerası 12mp dıye 
tamam vazgeçiyimde, doğruları söyleyince niye suçlu oluyorum