bana yardım edin arkadaşlar n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tamirciciragi

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edin arkadaşlar n8
slm arkadaşlar n8 alıcam ama sizce nasıldır kullananlar varmı sıkıntısı veya problem oluyomu cihazda cvp larınızı bekliorumm teşekkürler

61semih

61semih

Üye
n96 kullanıyorsun suanda galıba Symbian ın modası gecıyor wındowsmolıle 7 ye gecıyor nokıa da yavaştan.zıra ımzalar atıldı..tavsıyem farklı markalara bak bu fıyat aralıgında cokdaha guçlu donanımlı,sistemlı telefonlar var n8 ın kamerası cok ıyı,zıra nokıa bır ust model cıkaracaksa mp den baska kaydadeğer bır donanım ozellıgı eklemıyor zaten.1100 tl de 256mb ram var bende htc touch 2 256 ram var aynı fıyatı ıse yarısı kadar 550 tl 1100 tl cıvarında dıgeer telefonların ıse 1gb ram 1grz cıft cekırdeklı ıslemcılı hemde androit telefonları var.okadar para vereceksen dıger telefonları elektronık marketlerde ıncele kararını oyle ver bence

tamirciciragi

Üye
    Konu Sahibi
evet n96 kullanıyorum sıkıntı verdi bana n 96 peki kullanışlımıdır nokia gibi kolaymıdır hiç kullanmadım .

Utku

Utku

Üye
Düşünmeden git ve al bana teşekkür edeceksin...

61semih

61semih

Üye
kullanımı kolaydır nokıaların bunda kuskun olmasın.ama dedıgım gıbı verılen fıyatla alınan teknolojı eskı tercıh senın tabıkı

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Symbian kendini multitoucha uyduramamış bir kamerası var birde mesajlarda gerçekten sıkıntı var yazarken ama alınacak bir telefon bana göre...:oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
tavsıyem farklı markalara bak

bu tür yorumları bir türlü anlamıyorum.

n8 performans/fiyat oranı düşük diyip başka modele yönlen diyorlar.o zaman daha üstünü varsa söylesene ? neden "baska modellere yönel" dyip kestirp atıosn ?

hoss

hoss

Üye
n8 fiyatını hak etmeyen bir telefon , sadece kamerası için o kadar para vermeye degmez , galaxy s ,htc desire hd , x10 gibi cihazları tercih edersen daha iyi olur

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
slm arkadaşlar n8 alıcam ama sizce nasıldır kullananlar varmı sıkıntısı veya problem oluyomu cihazda cvp larınızı bekliorumm teşekkürler
Daha Bugün arkadaşın N8'ini kurcaladım baya. Ekranı çok güzel 720p 1080p HD videoları dönüştürmeden atıyorsun çalıştırıyor. Foto da çekildik harika çekiyor. Çok relax bir telefon rahat rahat gez takılma donma yok, mesaj yazarkenki klavyesi geniş zaten ekranı geniş çok rahat mesaj yazmak falan. İşletim sistemi de gayet iyi neticede oyun/uygulama yetecek kadar mevcut, görsel açıdan da zaten beğenmezsen biton tema var birini yüklersin. On numara telefon yani.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mavrick

mavrick

Üye
Daha Bugün arkadaşın N8'ini kurcaladım baya. Ekranı çok güzel 720p 1080p HD videoları dönüştürmeden atıyorsun çalıştırıyor. Foto da çekildik harika çekiyor. Çok relax bir telefon rahat rahat gez takılma donma yok, mesaj yazarkenki klavyesi geniş zaten ekranı geniş çok rahat mesaj yazmak falan. İşletim sistemi de gayet iyi neticede oyun/uygulama yetecek kadar mevcut, görsel açıdan da zaten beğenmezsen biton tema var birini yüklersin. On numara telefon yani.

1080p mi hop hop ne yapıyon sen ???

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşım kullanıyor 720p ve 1080p video atmış çok da güzel gösteriyor kimsenin uydurduğu yok. Sen takıl kafana göre bilmediğin telefonlar hakkında da fazla konuşmamanı öneririm ;)

mavrick

mavrick

Üye
Arkadaşım kullanıyor 720p ve 1080p video atmış çok da güzel gösteriyor kimsenin uydurduğu yok. Sen takıl kafana göre bilmediğin telefonlar hakkında da fazla konuşmamanı öneririm ;)

arkadaşın seni kandırmış sende bilmediğin için şuan old gibi kanmışsın bu kadar basit! n8 forumunda 5 tane konu açıldı millet kaç kere yazdı açmıyor diye ,onlar kim n8 kullanmayanlarmı,ki onu geçtim böyle bir özelliği neden nokia reklamını yapmadı sonuçta n8in arm11 i için 1080 oynatmak devrim niteliğinde siz beni kolay lokma falan sanıyosun heralde

pRime.

pRime.

Üye
Kimsenin salladığı yok seni de kolay lokma sandığı yok samsungmania. Saldırgan tavırlarından vazgeç!

61semih

61semih

Üye
arkadaşın seni kandırmış sende bilmediğin için şuan old gibi kanmışsın bu kadar basit! n8 forumunda 5 tane konu açıldı millet kaç kere yazdı açmıyor diye ,onlar kim n8 kullanmayanlarmı,ki onu geçtim böyle bir özelliği neden nokia reklamını yapmadı sonuçta n8in arm11 i için 1080 oynatmak devrim niteliğinde siz beni kolay lokma falan sanıyosun heralde

ben n8 seven bırısı degılm ozellıkle nokıa sevmıyorum son zamanlarda ama ''arkadasın senı kandırmıs'' dıyorsun nıye kandırsınkı ılerde telefonu onamı satmaya calısacak kandırıyorsa bır cıkarı olMALI :oke: kı bence wawe2 n8den daha ıyıdır o ayrı :) kımısı desıre hd ıle karsılastırp komık duruma dusuyor bı kamerası 12mp dıye :ehe

pRime.

pRime.

Üye
tamam vazgeçiyimde, doğruları söyleyince niye suçlu oluyorum

Biz sana sen doğruyu söyleyince laf mı atıyoruz? Biri N8'le ilgili bişey söylüyo hemen saldırıya geçiyosun. Tamam 1080p oynatmıyo olabilir. Ama adam oynatıyo dedi, sen onu yerin dibine soktun. Bunu 61semih'de yapıyo diğerleri de... Adam gelmiş n8'e nasıl uygulama yüklerim diye konu açmış biri gelmiş 'parana yazık olmuş' diyor! Bahaneleri de 'gerçekleri söylemek' oluyo. Aşağılamak ne zaman gerçekler olduysa... Seviyeli olalım lütfen, bu karşı taraf için de geçerli. Babamızın şirketleri değil bişey değil.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...