Samsung Monte İphone tema RC1

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Beyler şimdi Wve 723'ün dosyalarını indiriyorum sonra rc1 dosyasını açıp ikonlarını alıcam ve o zamana kadar orjinal bir flash trillix programı bulmam lazım lütfen yardım edin şu programın orjinalini bulamadım :S

baranselona

baranselona

Üye
Beyler şimdi Wve 723'ün dosyalarını indiriyorum sonra rc1 dosyasını açıp ikonlarını alıcam ve o zamana kadar orjinal bir flash trillix programı bulmam lazım lütfen yardım edin şu programın orjinalini bulamadım :S

paylaştım ben benim tema konusunda :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
saol 2 dk kaldı :) internet bu aralar çok yavas

--------------- Ekleme ---------------

Dosyalar indi şimdide flash programı iniyor

Flash programının orda Patch-SRM diye bir dosya var onu ne yapmam lazım ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
o ***** ama virüs görüyor antivirüsler. bence orjinal exe yi yedekle antivirüsü kapat ve patch ile exe'ni *****'le

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Rc1 dosyasından ikonların olduğu swf çıkmada :off:

TasteKiN

TasteKiN

Üye

krek yazamıyorum görünmüyor :D krek o krek :D

ico olarak görünmüyor sen menü olan swf bul yeter :) altta 3 tuş olan siyah ekran

Sertug1991

Sertug1991

Üye
işte o yok olsa ikonları çıkartıcaktık isterseninz linki sizede veriyim sizde deneyin menünün olduğu swf yok hepsini açtım baktım ama çıkmadı :(

linki:

baranselona

baranselona

Üye
Rc1 dosyasından ikonların olduğu swf çıkmada :off:

flash programı laptopta ama kurulacak dosyayı exe yi kur sonra senden ister i gir yoksa o dediğin dosyayı masa üstünde kurulu olan flas programına sağ tıkla hedef bul de ordaki dosyaların içine yapıştır kaydet

bende denedim badafor monteyi önceden onların rc1 i dosya yerleri falan tamamen farklı oluyor
RC1 dosyası wave 723 te farklıdır simgeleri bulamazsın heralde- bizim monteye göre olan RC1 de genelde 138 nolu swf de olur programı aç open de çıkarttığın 138 nolu swf yi aç sonra edit de ve image yi seç:oke:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum bunları biliyorum ama menü swf dosyası yok işte sorun orada :(

olmuyor bu flash programı hedef bul diyip kopyaladım sonra açıp patch dedim ama birşey olmadı sadece exe dosyası silindi bende yeni,den yükledim :S

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
wave 723 te Tema Sistemi Var Arkadaşlar Bu yuzden RC1 dosyasında Tema yok iconlar Apps dosyasında. cok aradım ama bulamadım Ayrıca flash programıyla
değiştireceginiz iconların boyutu önemli Deil ama Ebatları Birebir olacak arkadaşlar buyuk simgeler koydugunuz zaman ekranda acılmayacak durumda oldugu icin acmıyor bu nedenle ebatlara dikkat edin

orhun91

Üye
bunu indirdim telefonumada attım fakat dosya türü desteklenmiyor diyo ne yapmam lazım

fffppp

Üye
ben bunu s8300 e yuklesem ne olur

Sertug1991

Sertug1991

Üye
telefonun bozululur büyük ihtimalle

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Hoca deneyecek isen C3303 CHAMP varya ufak telefon onun iconlar cok guzel bulabilir isen bir bak :)

kawurma

kawurma

Üye
tayfun o boşluklar a aynı simgelerden bulamadım o yüzden eklemedim tuşlar simgesine basınca direk tuşlar cıkıyor tekrar yükle bir istersen bende öyle bir sorun yok

dostum bende de aynı sorun oldu. menüye girip alt-ortadaki tuşlar butonuna basınca arama kayıtları açılıyor.
bende bazı butonlar çalışmadı.
sol sayfadaki Maps, topluluk butonları. İCQ butonu Ebuddy programıyla ilişkilerndirilmiş.Ebudyi kurarsanız direk onu açıyor.
sağ sayfadaki Duvar kağıdı butonu bende de işlevsiz. Çeviri butonu sözlük programını açıyor fakat Unsupport Dictionary ( desteklenmeyen sözlük) yazıyor ve programın içi boş.telefondaki sözlük için gerekli olan veri dosyalarını görmüyor. demekki bu firmware içinde de sözlük programı çalışıyor.ama programla ilişkili olan database db veri dosyalarını bulamıyor.belki bunların yerini bulup tk explorer ile jtjl2 de ki db dosyalarıyla yerini deiştirirsek sözlük programı da çalışabilir diye düşünüyorum.
bunların dışında sayfalar arasında sağa sola çekiştirirken yanlışlıkla butona basıp direk program çalıştırabiliyosunuz.bir de en baştaki sayfadan sola çekince tepki vermiyor. yani 3. sayfaya dönmüyor.bunu da ayarlayabilsen güzel olurdu.genel olarak butonlar ve sistem güzel olmuş.şekil şemal olarak beğendim. sanırsam butonların yeri de eskisi gibi değiştirilemiyor.o da olsa güsel olurdu.
eline sağlık güzel olmuş.v2 ile devamını dilerim :yuru

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Ben turkce sozluk verilerini bulmustum lakin tkfe ile bunlari upload etmeme olanak vermiyor pc aliyorum fakat fw atamiyordum.

mkeles84

Üye
Ben turkce sozluk verilerini bulmustum lakin tkfe ile bunlari upload etmeme olanak vermiyor pc aliyorum fakat fw atamiyordum.

tkfe ile bazı dosyaları silemeye ve değiştirmeye izin vermiyor, bunu aşan program var mıdır?

kawurma

kawurma

Üye

evet tkf sistem dosyaları üzerine yapıştırma yapamıyor olabilir.zaten telefon içindeki bütün dosyaları değiştiren bir dosya editörü olsa gerçekten hemen hemen her istediğimiz ayarı yapabilirdik.
ben monte içindeki gizli çalışan sistem dosyalarını buldum. gadget.swf ve diğer sms ve benzeri tel rehberi gibi kısımların swflerini de buldum ama bunları telden alıp düzenledikten sonra tkf ile tele geri yapıştıracağını sanmıyorum.
rusların anlattığına göre geri gönderme işini Qub le patchliyerek yapıyorlarmış.ama qub programından nası pacth yapacağımı çözemedim.
benim yapmak istediğim. sms rehber ve benzeri kısımların sağ altına menü geri tuşunu ekleyebilmekti.

garfield.es

Üye
link kırık yenileme ihtimalin var mı acaba ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt