Samsung Monte İphone tema RC1

Sponsorlu Bağlantılar

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte İphone tema RC1
Yep yeni Çalışma İle karsınızdayım BVJF2 Firmwaresine Edit üzerine çalışıyorum cunku sadece bu ikisi birşelince Telefon birşeye Benziyor
Caps

Sömürün ((:

• Beğen
Tepkiler: mc rome ve asures

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum olrjinal iPhone simgelerini koysan daha güzel olmazmı BVJF2 'ye BVJF2 gerçekten harika bir fw

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Simgeler Hareketli oldugu için koydum indirip denerseniz tadına doyum olmuyor

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Peki ne zaman fw editleme hakkında bir konu açıcaksınız?? merak ettimde :)

tayyfunn

Üye
kardeş harika olmuş... helal olsun... çalışman süper... tel. çok değişti ve gelişti... ilk sayfada ıcq ikonu google maps ve son sayfada duvar kağıdı ikonu çalışmıyor... ve menüdeki tuşlar ikonuna basınca tuş yerine cevapsız kayıtlar geliyor... onun dışında herşey şahane olmuş.... dediğim sorunlar sende de var mı? tekrar yükleyeyim mi... emeğine sağlık....

--------------- Ekleme ---------------

Tabi birde ıcq ikonun yanıda iki tarafında başka ikon yok... ilk sayfada menünün... boş duruyo.. o çok kötü... ikon ekliyemedin mi oraya?

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
tayfun o boşluklar a aynı simgelerden bulamadım o yüzden eklemedim tuşlar simgesine basınca direk tuşlar cıkıyor tekrar yükle bir istersen bende öyle bir sorun yok

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Peki ne zaman orjinal iPhone simgelerini yapıcaksınız?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Şu bvjf de topluluklar kullanılsa mukemmel olurdu. ama yine de guzel fv. cok fazla ikon var. bunlardan birine qwerty klavye programı editlenebilir. en kısa zamanda bir pc başına oturup bunu deneyecegim :)

--------------- Ekleme ---------------

Şu bvjf de topluluklar kullanılsa mukemmel olurdu. ama yine de guzel fv. cok fazla ikon var. bunlardan birine qwerty klavye programı editlenebilir. en kısa zamanda bir pc başına oturup bunu deneyecegim :)

tayyfunn

Üye
kardeş senin şu meşhur taskmaneger olan fw le yeni bişeyler yapamaz mısın? o süperdi bence... yeni simgeler yeni menü görünüşü filan? bence en iyi fw o.... daha iyisi gelene kadar....

jayistic

Üye
yahu qwerty her firmware da olması lazım :S

karakurt1969

karakurt1969

Üye
link ölmüş :(

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi

Link Sağlam Dostlarım.

silver021

silver021

Üye
Arkadaşim sen az wave serileri içinde şu temalara bi el atsan. monteyi adam etmissin gördügüm kadariyla :)

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Wawe alırsam ilerde el atarım (:

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Arkadaşım sadece rc1 imi yüklüyoruz_? Sadece rc1 seciyorum hata veriyor. Başka firmware ile rc1 olarak bu verdiğini deniyorum yine hata veriyor. Nasıl yapıcaz anlatır mısın?

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
MultiLoader_V5.56 versiyonu ile yükleyeceksiniz MultiLoader_V5.56 haricindeki versiyon editlenmiş Firmwareleri yüklemez hata verir.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
bende bu edit işini çözdüm ama uygun ikon bulamıyorum sen nerden buluyorsun veya boyutunu nasıl ayarlıyorsun? birde PNG mi yoksa ico simgelerimi kullanılacak

skucu

Üye
bende neden açmadı ya jar veya jad dosyası olması gerekmıyor mu acması ıcın:allalla::allalla:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Hayır dostum bunun programla alakası yok sen bunu bildiğin telefonlardaki temalardan sandın sanırım bu yazılımın değiştirilmesiyle yapılan temalardan bakarasan forumda anlatımı var...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
bu bvjf2 ye uyumlu mu ki?

Takipçi Satın Al

Üst Alt