PARS GENİŞ MENÜ + N8 STİLİNot: Ilk defa C6 yazılımı yükleyecekler , ılk sayfadan telefonunuza uygun olan core dosyasınida indirin.
Telefon menüsü sağdaki resimdeki gibi olsun istiyorsanız,
Sinyal ve pil simgeleri çizgilerin yanında.
Seçenekler ve çıkış yazıları ortalanmış.(N8 stili)
NOKIA 5230 RM-588 v40.0.003
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOKIA 5230/5235 RM-588 v40.6.003

) ama sadece seçenekler,çıkış gibi buton yazılarını yapan başka birşey değişmesin.. eğer lazım olursa menü olarak 3x4 ü kullanıyorum ben ilk sayfada verdiğini 
Bu mod yazıları ortaliyor ama yazılımın içine gömmen gerekiyor, patch yaparsan olmaz.

selamlar, emeğinize teşekkürler elinize sağlık harika olmuş.. bende 5230 RM-588 var, v40.6.003 ve c6 yazılımı yükledim, menü olarak da 4x4 n8 stili geniş menü kullandım.. tek problem pille alakalı.. telefon sürekli şarj oluyor ve şarja takılı olduğu süre boyunca hiç durmadan şarj ediyor, pili %100 dolu olsa bile.. bu sorunu nasıl çözebiliriz? Performans modları ile alakalı olabilir mi?

yine de eline sağlık takdir edilecek bir çalışma olmuş, c6 firmware kullanmaya devam, tamire yollamaya gerek yok şimdilik, geniş olmayan menüye döneriz..
donanımsal da değil aslında, çünkü c6 yazılımını standart 4x4 menü ile kurduğumda bu problem olmuyor, geniş menüyü kullanınca oluyor.. orjinal firmware kurunca da düzeliyor.. sadece geniş menüde bu şarjın durmaması problemi çıkıyor, enteresanyine de eline sağlık takdir edilecek bir çalışma olmuş, c6 firmware kullanmaya devam, tamire yollamaya gerek yok şimdilik, geniş olmayan menüye döneriz..
![]()
GENBİŞ MENÜYÜ YAPINCA BÖYLE BİR SORUN OLABİLİR BENCE. ÇÜNKÜ GENİŞ MENÜ YAPINCA BATARYA GÖSTERGESİNİN ÜSTÜNDE OYNANMIŞ OLUYOR. BU DURUMDAN DOLAYI BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞABİLİRSİN BENCE.