PARS 5230/5235 RM-588 v40.6.003 & v40.0.003 C6v20.42 CFW

Sponsorlu Bağlantılar

psychopaht

psychopaht

Üye
product kodu değiştirmem mi gerek?

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
evet. o verdiğim orjinal 5230 40.0.003 indirme linkine git ordaki kodu yap nss ile.

forumber

Üye
arkadaşlar telefonum 5230 rm-588 v40.0.003 OFW.Telefona hard format çektim,hafıza kartını çıkarıp denedim ama bi türlü olmuyor.Win7 32 bit kullanıyorum.bir şekilde JAF ı çalıştırdım.flash lamaya kadar her şey normal ama flash deyince search phone... de takılıyorum.flash a bastığım zaman usb yi takıp telefona sadece 1 sn basıp çekiyorum,1-2 sn lik driver yüklemesi yapmaya çalışıyor ama sürücü bulunamadı diye hata veriyor.bu yüzden Jaf da Not found hatası veriyor.Kaç kere denedim ama olmadı.Yardım edermisiniz...

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
bnde windows 7 kullanıyorum benm başımada birsürü sorun geldi. ilk önce pc de pc suite ve telefonun driver ları kurulu olması lazım. Jaf ta her ayarı yaptıktan sonra flash a basmadan telefonu kapalı bi şekilde pc ye bağla flash tıkla evet de sonra phone search yazar o zaman kapatma tusuna bas bi kere ama tam bas. eğer yine bulamadı derse basamıyosundur kardeş :D

forumber

Üye
bende pc suite yoktu şimdi indiriyorum...

--------------- Ekleme ---------------

saol suite yükledikten sonra bi 5-6 denemeden sonra found yapabildim.bu arada fw yapana çok teşekkürler...

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Güncel bağlantılar ilk sayfada...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 524728
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
PARS GENİŞ MENÜ + N8 STİLİ

Telefon menüsü sağdaki resimdeki gibi olsun istiyorsanız,
Sinyal ve pil simgeleri çizgilerin yanında.
Seçenekler ve çıkış yazıları ortalanmış.(N8 stili)

NOKIA 5230 RM-588 v40.0.003

NOKIA 5230/5235 RM-588 v40.6.003

Not: Ilk defa C6 yazılımı yükleyecekler , ılk sayfadan telefonunuza uygun olan core dosyasınida indirin.

Usta bu verdiğin yeni ROFS2 deki sadece seçenekler, çıkış gibi buton yazılarının ortada yapmak için herhangi gibi birşey var mı? (Private klasörünün içine filan atılan cinsten:hmmm:naughty:) ama sadece seçenekler,çıkış gibi buton yazılarını yapan başka birşey değişmesin.. eğer lazım olursa menü olarak 3x4 ü kullanıyorum ben ilk sayfada verdiğini :D

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
Bu mod yazıları ortaliyor ama yazılımın içine gömmen gerekiyor, patch yaparsan olmaz.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bu mod yazıları ortaliyor ama yazılımın içine gömmen gerekiyor, patch yaparsan olmaz.

Çok saol Usta iş tamamdır ben bunu gömerim şimdi NFE ile :D

forumber

Üye
arkdaşlar saolun çok güzel bi cfw.yanlız başka telefona da yükliyecem. versiyonu v11 ofw.Code u değiştirmeden direk v40 cfw yi flashlayabilirmiyim?bir sakıncası olurmu?

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
PARS GENİŞ MENÜ + N8 STİLİ

Telefon menüsü sağdaki resimdeki gibi olsun istiyorsanız,
Sinyal ve pil simgeleri çizgilerin yanında.
Seçenekler ve çıkış yazıları ortalanmış.(N8 stili)

NOKIA 5230 RM-588 v40.0.003 ROFS2

NOKIA 5230/5235 RM-588 v40.6.003 ROFS2

Not: Ilk defa C6 yazılımı yükleyecekler , ılk sayfadan telefonunuza uygun olan core dosyasınida indirin.

Bağlantı Adresleri Güncellendi...

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
Seçenekler-Çıkış Yazısı nasıl ortalandı acaba ? :)

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi

Bu mod yazıları ortalıyor

backinblack1

Üye
pars abi şimdi verdiğin linkte (blogspottaki siyah backgroundlı sayfa) bana v40.0.003 dosyalarını yeniden indir diyorsun. Ayrıca Phoenix/products/RM-588 bölümünde senin verdiğin core dosyaları var. Ama blogspotta 'varsa silin' diyorsun. Anlamadım ben şimdi Telfonumda 40.0.003 yüklü orijinal napicam nereyi takip edicem anasayfada bu sorunun cevabı yok maalesef.

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
kafan karışmasin .
products/Rm-588 klasöründeki tüm dosyaları sil ne dosyaları olduğu önemli değil, belki karışmıştir. Riske girmeye gerek yok. Sonra Navifirmden orijinal v40.0.003 dosyalarini indir , inen dosyaları products/Rm-588 klasörne at telefona flaşla.

boraakgul

Üye
selamlar, emeğinize teşekkürler elinize sağlık harika olmuş.. bende 5230 RM-588 var, v40.6.003 ve c6 yazılımı yükledim, menü olarak da 4x4 n8 stili geniş menü kullandım.. tek problem pille alakalı.. telefon sürekli şarj oluyor ve şarja takılı olduğu süre boyunca hiç durmadan şarj ediyor, pili %100 dolu olsa bile.. bu sorunu nasıl çözebiliriz? Performans modları ile alakalı olabilir mi?

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
selamlar, emeğinize teşekkürler elinize sağlık harika olmuş.. bende 5230 RM-588 var, v40.6.003 ve c6 yazılımı yükledim, menü olarak da 4x4 n8 stili geniş menü kullandım.. tek problem pille alakalı.. telefon sürekli şarj oluyor ve şarja takılı olduğu süre boyunca hiç durmadan şarj ediyor, pili %100 dolu olsa bile.. bu sorunu nasıl çözebiliriz? Performans modları ile alakalı olabilir mi?

C6 yazılımını yükleyincemi bu problem oldu? Nette araştırdım biraz ama okuduğum yorumlarda donanım problemi olabilir deniyor. Orijinal yazılımı atıp garantiye yollamanı tavsiye ederim. Forumda problemin hakkında konu açarsan çözüm bulabilirsin:oke:

boraakgul

Üye
donanımsal da değil aslında, çünkü c6 yazılımını standart 4x4 menü ile kurduğumda bu problem olmuyor, geniş menüyü kullanınca oluyor.. orjinal firmware kurunca da düzeliyor.. sadece geniş menüde bu şarjın durmaması problemi çıkıyor, enteresan:) yine de eline sağlık takdir edilecek bir çalışma olmuş, c6 firmware kullanmaya devam, tamire yollamaya gerek yok şimdilik, geniş olmayan menüye döneriz..:)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
:ah
donanımsal da değil aslında, çünkü c6 yazılımını standart 4x4 menü ile kurduğumda bu problem olmuyor, geniş menüyü kullanınca oluyor.. orjinal firmware kurunca da düzeliyor.. sadece geniş menüde bu şarjın durmaması problemi çıkıyor, enteresan:) yine de eline sağlık takdir edilecek bir çalışma olmuş, c6 firmware kullanmaya devam, tamire yollamaya gerek yok şimdilik, geniş olmayan menüye döneriz..:)

GENBİŞ MENÜYÜ YAPINCA BÖYLE BİR SORUN OLABİLİR BENCE. ÇÜNKÜ GENİŞ MENÜ YAPINCA BATARYA GÖSTERGESİNİN ÜSTÜNDE OYNANMIŞ OLUYOR. BU DURUMDAN DOLAYI BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞABİLİRSİN BENCE.

zenowaren

zenowaren

Üye
    Konu Sahibi
:ah

GENBİŞ MENÜYÜ YAPINCA BÖYLE BİR SORUN OLABİLİR BENCE. ÇÜNKÜ GENİŞ MENÜ YAPINCA BATARYA GÖSTERGESİNİN ÜSTÜNDE OYNANMIŞ OLUYOR. BU DURUMDAN DOLAYI BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞABİLİRSİN BENCE.

Bende geniş menü kullanıyorum, dün şarj ettim, bende öyle bir sorun olmadı.:oke:

Üst Alt